Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, ja miewałam z dr. M lepsze i gorsze momenty (w pewnym momencie to on sam mnie pytał, co robimy i co zapisujemy - w sumie idealna opcja, bo też muszę mieć skierowania w ramach ubezpieczenia, a wyczuł, że wiem, co robię), ale się z nim zgadzam, że samo chodzenie na monitoringi to za mało, zwłaszcza w pewnym wieku (pozwalam sobie na takie przytyki, bo i ja po 30stce).
Wik, co do laparoskopii - gdybyś nie miała hsg i histero to bym Cię mocno namawiała, a tak to pewnie zacznij od polecanych tu lekarzy. Aczkolwiek... u mnie nigdy nikt niczego nie podejrzewał, sama też nie podejrzewałam u siebie endometriozy, bo pół objawu nie miałam nigdy (ok, raz w życiu torbiel w 18 r.ż i tyle, @ nigdy mnie bolała itp.), a potem pół jamy brzusznej miałam do czyszczenia, bo zrosty były na jelitach, esicy itp. Endometriozę mam na wątrobie oraz na 90% rozsiała się na jedno z płuc. Ale sama wiedza o niej dużo mi dała - dzięki temu np. walczyłam ostro o to, by rodzić sn, bo endomenda kocha umiejscawiać się w bliźnie po cc. I teraz też wiem, że jeśli mielibyśmy mieć drugie to lada chwila, bo potem już szans nigdy nie będzie.Wik89, Nona lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
XxMoniaXx wrote:Wow Przedszko 😍 ja to od dawna wiedzialam ze Ty na 2jce nie poprzestaniesz
Ja poki co zamykam warsztat parka wystarczy . Choc czasem glupie mysli z tylu głowy kraza 😂tere-fere, Dośka, Ani0nka, blair., alex0806 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i widzę że większość #teamMiłosz. To będziecie wspólwinnymi mojego rozwodu. Bo ja już chce Miłosza a chłop powiedział, że w życiu, że następny będzie Miłosz. Ale czuję że mnie oszukuje bo następna miała być Helena 😁😁
A tak poza tym mierzył nasza sypialnia ostatnio i stwierdził że zmieszczą się tam co najmniej dwa łóżka piętrowe, po czym dodał "produkcja ruszyła, już tego nie zatrzymasz". To chyba miała być groźba 😉 ciągle gada o czwórce dzieci ale myślę, że w marcu zmieni zdanie.przedszkolanka:), tere-fere lubią tę wiadomość
-
Ja też Team Miłosz. To był mój typ zanim znalazlam Teodor 😉 strasznie podoba mi się zdrobnienie Teo albo Teoś.
talku lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
madziorek86 wrote:Omg, poplułam się czytając Domi i Beti 🤣🤣🤣 jakby mi stary tak powiedział to bym chyba go pogryzła! 🤣🤣🤣🤣
Kurcze, a po wczorajszej morfologii Lilki raczej mamy anemię.. Hemoglobina i krwinki czerwone poniżej normy... Suplementowala któraś z Was dzieciątko zelazem? Na szczęście w środę pediatra bo planujemy szczepienie...
Czy 5,5 tygodnia po porodzie bilirubina na poziomie 96 to nie jest przesada? Kurcze, wysoko wydaje mi się. Ze szpitala nas puścili jak było 130 i już spadło...
Ja zaryzykowałam i nie suplementowałam, przy hemoglobinie 10. Teraz ma 12.9 co nie oznacza, ze ferrytyna nie lezy i nie kwiczy. Bede mu robic to badanie. Ja bym na Twoim miejscu zbadala ferrytyne i wziela zelazo w kroplach nie w proszku.madziorek86 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
my juz zjedlismy kaszke i rozpoczynamy zabawy! Oby do 8:50 😂
No i dziś szczesliwa 7 🎊Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 07:15
przedszkolanka:), alex0806, Szczęściara, Wik89, madziorek86, Biegającą-mama, Beti82, Nikodemka, Ani0nka, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Madziorek, czego Ty szukasz po nocy w internetach 🤦♀️ 😘
Dziś wymarzony dzień wieloletniej staraczki - najpierw babyshower, a potem odwiedziny u 2tyg bobasa... echhhWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 07:41
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Gdzie robicie fotoksiazki? Fotoalbumy?
W necie tego pełno a chciałabym coś naprawdę dobrej jakości.
Nikodemko, może Ty coś podpowiesz jako doświadczona w branży? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 19:32
alex0806, Meggs, Szczęściara, przedszkolanka:), Wik89, tęczova, Magda - mbc, madziorek86, tere-fere, Biegającą-mama, Beti82, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
-
Przypomnijcie mi laski żebym nie chwaliła spania mojego dziecka... dzisiaj o 1 jadła pierwszy raz, to spoko bo zasnęła o 20. Do 2 nie mogłam spać, tak się rzucałam po łóżku że obudziłam męża. Wzięło mu się na amory to do 3 nie spaliśmy. A później Laura jakby w nią coś wstąpiło. Od 4 budziła się co chwilę. I od 7.15 już nie śpimy wszyscy. Padam na twarz ;(
Madziorek obrzydliwie to wyglada ale jak z tego rosną takie piękne dzieciory to mam nadzieje ze u naszych staraczek kielkuje
Magda jak to leci. Dopiero się martwiłaś szyjkąMagda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Talku ja zamawiałam na święta dla rodziców z cewe fotoksiążka tylko obowiązkowo papier fotograficzny matowy , a nie druk cyfrowy i są przepiękne. Grube kartki, super jakość i idealnie odwzorowane kolory. Takze polecam. Do tego wybrać fajny rozmiar - ja zawsze biore ta w kwadracie xl i wyglada zacnie 😊
Aaaa no i boskie zdjecie 🤩
Jerzyku woooow 7 miesiecy to brzmi dumnie 🤩🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 08:19
Magda - mbc, talku lubią tę wiadomość