Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy bazę isofix i fotelik maxi cosi cabriofix. Później niestety fotelik do niej pasuje tylko przodem do kierunku jazdy więc albo kupimy drugą bazę albo sam fotelik na pasy. I tak już się go nie wyciąga z samochodu. Są chyba też takie foteliki z wbudowanymi isofixami? Ale to po roku pewnie jakoś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 14:27
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Family fix mam. Ona w jedną stronę jest na ten drugi fotelik, lipa straszna ;/ ale do poprzedniego samochodu nic innego nie pasowało. Kupiliśmy po jakimś czasie kombi i teraz pewnie byśmy czegoś innego szukali, no ale ten na szczęście też pasuje. Laura waży 6.5 kg to jeszcze pojeździ. On do 13 albo 15 kg jestLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona jeszcze jest czas! Ja mialam w czw wieczorem negatyw a w piatek wieczorem na monicie pecherzyk 22mm, dzis chyba owu.
Teczova, do Songina brak wolnych terminow:/ bede czatowac az cos sie zwolniNona, tere-fere, madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nona ja przed chwilą siknęłam, jest pozytyw 16 dc. Przedwczoraj 14dc blado
Także spokojnie. I weekendowe bzyku bzyk!
Lami, Nikodemka, Nona, Biegającą-mama, Ani0nka, przedszkolanka:), tęczova, tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 01:53
Wik89, Nona, alex0806, madziorek86, Biegającą-mama, Ani0nka, Nikodemka, Magda - mbc, Meggs, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 17:58
Nona, alex0806, madziorek86, Lami, Biegającą-mama, Nikodemka, przedszkolanka:), tęczova, tere-fere, Cabrera lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
No niestety Domi ten drugi fotelik tylko przodem pasuje ;/
Myśmy chcieli kupić ten 2way ale w tamtym aucie drugi duży fotelik nie wszedłby tyłem i tak. Mądry człowiek po szkodzie. 2 czy 3 miesiące po narodzinach Laury zmieniliśmy samochód i teraz wejdzie. Więc ten chyba sprzedamy razem z bazą. Albo kupimy drugi na same pasy A ten zostanie dla kolejnego o ile będzie;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Kupilam 2 sexi body tak jak wtedy radzilas. Faktycznie sexi ale chyba bardzoej mnie to kreci niz meza haha😁
Nona no może te owulaki przyniosą nam szczęście, kto wie
Zaliczyłam bzyk właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 18:29
Beti82, alex0806, Lami, Nona, Biegającą-mama, talku, przedszkolanka:), tęczova, tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wiki szybka akcja, najlepiej ;p niby takie o, żeby było, a intensywnie! I później z tego wyrastają małe wrzeszczace pół dnia, ciemnowłose Laury ;p za chwilę będziesz nam narzekać że nie śpi i kolki męczą, zobaczysz ;p
Dzieć śpi już 15 minut, padła jak Pluto. Pół dnia marudziła, drugie pół cieszyła się do ojca. Matka be, skoro tata ma weekend. Ale przynajmniej trochę chatę ogarnęłam. Po nieprzespanej nocy może dzisiaj będzie spokojniej. Ja robię sobie spa w wannie, a zaraz robię grzańca z piwka 0%, sypnę pół tony przypraw bo już mi się od rana tego chce I dzisiaj grzeszę solonymi chipsami. Przez tę cholerną dietę wszystkie słodkości ulubione odpadają to się chociaż tym pocieszę. I zrobię chyba desery z kaszy jaglanej. W końcu coś dla siebie. Do tego wkręciliśmy się z mężem jakiś czas temu w Lucyfera na netlifxie więc szykuje się maraton
To właśnie uwielbiam jak dziecko śpi tak wcześnie, mamy czas dla siebie za 2 tygodnie idziemy na 18 ;p A co sobie będziemy żałować. Laurę uśpię i zostaje z moją mamą A rodzice poszaleją. Mam zamiar zedrzeć nogi w tańcu, serio. Jak wiem że ona tak śpi na noc to się nie boję, tym bardziej że będziemy 10 minutek od domu.Nona, Wik89, Niezapominajka2, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵