Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
ja chciałam wieczorem przywdziać body i podkręcić atmosferkę hehe ale zbałamucił mnie na szybki numerek w ciągu dnia, niech mu będzie
alex0806, blair., Nona, tere-fere, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Talku ja robiłam teraz na dzień babci i dziadka z uwolnij kolory fotoksiążkę. Ale myślę że ślubne to chciałabyś mega jakość i w ogóle;) Ja z tej jestem zadowolona ale dałam tylko 30 zł za książkę. Układało się samodzielnie zdjęcia do wybranego szablonu. A4, grube strony, błyszczące zdjęcia. Jak masz insta albo fejsa mogę Ci wysłać zdjęcia jak wyszło, bo nie chce mi się bawić z telefonu w url
talku, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Nona ten Aleksandra Ja robię tak ze gotuję mleko roślinne (ryżowe najlepsze), wsypuję kaszę, później to blenduję, dodaje owoce. To taki deserek właśnie ala budyń ale w sumie wszystko można do tego dodać. Ten jagielnik z kokosem był mega na święta zeżarłam sama pół blaszki
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Uff przetrwałam ten dzień - babyshower sympatyczne a nowa bratanica prześliczna 😍 i nawet ani razu nie chciało mi się wyć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 20:57
Magda - mbc, blair., przedszkolanka:), alex0806, Lami, tere-fere, Nikodemka, madziorek86, Wik89, Domi_tur, Nona, Cabrera, Cytrynowy sok, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona wrote:Dzięki dziewczyny, na razie nie robiłam badań wg reset. Nic nie czuję jajnika nic... Chyba niedziela wtorek zrobię. 13 15dc
Specjalnie dla Ciebie odgrzebałam stare wyniki i tak - w szczęśliwym cyklu:
16.02 (sobota rano):
estradiol - 308
LH - 7.8 (!!!)
18.02 (poniedziałek rano):
estradiol - 389
LH - 80.5 (i po południu mega pozytywny test owulacyjny)
26.02 (wtorek rano, ok. 7 dpo)
progesteron - 16.9 (miewałam dużo wyższe na tym etapie bez ciąży)
estradiol - 228
28.02 (czwartek, ok. 9 dpo, badanie o godz.13.00)
beta hcg - 6.47
Jak widzisz wzrost LH następuje dość gwałtownie, a jednocześnie trzeba brać poprawkę na to, że np. test wyjdzie bledszy, bo mocz będzie bardziej rozcieńczony i wtedy przegapisz etap ciemnienia testów... Ja generalnie owulakom nie ufam, u mnie wychodziły pozytywy bez owulacji, a przy potwierdzonej owulacji potrafiły być nie 'takie sobie'. Dlatego robiłam badania (a jak masz pakiet to rób tak jak ja - znajdź kogoś, kto Ci powystawia skierowania i wtedy kłujesz się za darmo).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 21:23
Nona lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Wik, co do speców to sprobuj w takim razie do Jacko albo Siekierskiego, podobno tez warto do dr Doniec (nie wiem jak odmienić jego nazwisko 🤭), bo jak ktos ma robic laparo na nfz to on na szaserów. Jeśli tfu tfu tfu by Ci cokolwiek wyszło to jedźmy do Wro do najlepszych speców w PL. Wyciągniemy wrocławskie Mamuśki na miasto 😁
Magda 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 21:24
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova. Dzieki!😘 ten lekarz, u ktorego wczoraj bylam, nazywal siebie „uczniem Siekierskiego” i jak mi tlumaczyl, na czym polega endometrioza, to mowil ze w takich najciezszych przypadkach „mistrzem laparo” jest Siekierski wlasnie w Medicover. Posprawdzam terminy w poniedzialek. Choc licze na to, ze zwolni sie termin u Songina. No zobaczymyII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dopadl mnie jakis emocjonalny kryzys. Nie wiem czy to hormony czy sydrom wicia gniazda, ktore jest totalnie nieprzygotowane.
Wyprowadza mnie to wszystko z rownowagi, od wczoraj rycze i denerwuje sama siebie.
Zawsze mialam wszystko w zyciu zaplanowane, przygotowane na czarna godzine itd., a teraz jestem w rozsypce. Zaczynam 31 tc, a nie nam nawet torby do szpitala gdyby cos sie wydarzylo.
Zrobilam sobie plan na najblizszy tydzien i mam nadzieje, ze uda mi sie ogarnac chociaz te rzeczy potrzebne do szpitala.
No i calosc poteguje dzisiejszy bol brzucha. Nospa i magnez nie daly rady. To nie skurcze, ale bol...Lami lubi tę wiadomość