Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex tak wyglądają moje nocki od 4 miesięcy i z nich się cieszę , dziś np sniadanie dla synka robiłam o 4.40 z Hanka na rekach i od tamtej pory już na nogach 🤷🏼♀️
Jurek nasz starszaki rośnij duży ! Magda jak pisałaś ze już macie 3 miesiące to było Wow ale już duży ! Teraz to już będziecie mieli fajnie, ja się w Mikim zakochuje coraz bardziej 😍Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Nie mamy preferencji, mówimy Jerzy, Jerzyk, Jurek, jak komu wygodnie. Ja czasem mowie Jurciuś
To jest dokladnie tak jak napisalas, jakbym miala problem ze zdrobnieniem, to by Jurek nie byl Jurkiem, bo bym nie biegala i nie mowila, ze to jest Jerzyk nie Jurek czy tam odwrotnie.
Zreszta i tak kazdy Jerzyk w koncu bedzie tym Jurkiem, bo ilez mozna tak zdrabniac.
tere-fere, Beti82, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny gulka nad otoczką brodawki, boli ona i miejsce nad nią, to zatkany kanalik? Gorączki nie mam. Jakieś sposoby???!!!
-
No u mnie tez już drugi raz się pojawiło, przedwczoraj miałam to nakładałam ciepłym okładem i trochę zeszło, dziś nawrócilo. Kurde chce się tego pozbyć bo czuje dyskomfort, jak dotykam boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 11:21
-
Rzepakowe nie mam białej kropki, masuje teraz szczoteczką soniczną a mąż pojechał po kapustę. Powiedzcie mi mam pociąć te liście i przyłożyć? Takie zimne? A jak będę chciała karmic to umyć piersi i przystawić?
-
Lami, nie potrzebujesz dużego wyboru, oni mają u siebie wszystko, co jest godne uwagi. Jak kolor Ci nie podpasuje to najwyżej ściągną. Na ten moment to ja naprawdę nawet bym nie myślała o następnym foteliku, tylko brała większy 0-13 taki który będzie Wam lepiej pasował do auta. Jak będzie większy (a one potrafią się różnić przestronnością), to Nina spokojnie do roczku pojeździ.
Maxi Cosi Pebble plus jest spory (ale też ciężki). Można go kupić na bazie a później na tej samej bazie wpiąć ten fotelik do 18 kg (ale też jeden konkretny model Maxi Cosi). Jak byście rozważali to rozwiązanie to od razu przymierzcie ten kolejny fotel, czy będzie Wam pasował do samochodu. -
Ani0nka wrote:Rzepakowe nie mam białej kropki, masuje teraz szczoteczką soniczną a mąż pojechał po kapustę. Powiedzcie mi mam pociąć te liście i przyłożyć? Takie zimne? A jak będę chciała karmic to umyć piersi i przystawić?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam dziewczyny! 😘 kark dużo chyba nie ma tyko akurat, nawet ostatnio femaltikera już nie pije 😁
-
Właśnie a propo cycków to chyba muszę się na USG umówić... Kurcze miałam kiedyśtam te gruczolako włókniaki i nic się z tym nie działo to nie kazali usuwać ani nic. Mówili że od hormonów i się wchłoną. A teraz coś mnie te cycki od góry bolą jak dotykam te gruczolaki. Nie wiem czy to kwestia ciężkości od pokarmu? Czy coś się może dziać...
Anionka ja miałam właśnie przytkany kanalik to tak jak dziewczyny piszą, przystawiać brodą w stronę tej kulki. Ja dawałam lanolinę też na sutka. Aż w którejś gorącej kąpieli się wkurzyłam i to wycisnęłam. Sadystka, ale jak mleko trysnęło z tego to było wiadomo że się przytkało^^ Miałam kąpiel we własnym mleku dosłownieAni0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
rzepakowepole wrote:Lami, nie potrzebujesz dużego wyboru, oni mają u siebie wszystko, co jest godne uwagi. Jak kolor Ci nie podpasuje to najwyżej ściągną. Na ten moment to ja naprawdę nawet bym nie myślała o następnym foteliku, tylko brała większy 0-13 taki który będzie Wam lepiej pasował do auta. Jak będzie większy (a one potrafią się różnić przestronnością), to Nina spokojnie do roczku pojeździ.
Maxi Cosi Pebble plus jest spory (ale też ciężki). Można go kupić na bazie a później na tej samej bazie wpiąć ten fotelik do 18 kg (ale też jeden konkretny model Maxi Cosi). Jak byście rozważali to rozwiązanie to od razu przymierzcie ten kolejny fotel, czy będzie Wam pasował do samochodu.
tak, my mamy ten fotelik i baze i jest ciezki, ale na dlugosc, a Jurek jest dlugi, to jeszcze hoho. Baze tez mamy. Nastepny fotelik two way peral sie na nia wpina i on jest RWF i FWF.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny