Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona dobry plan, trzymam kciuki za pozytywny test ale plan na drożność to dobry pomysł. Ja robiłam i w drugim cyklu po droznosci pozytyw. Kiedy testujesz?
Słoneczko przesyłam dużo ciepła, przetrwasz kryzys i jeszcze będziesz narzekać że Mały za długo siedzi 🤗
Hahahhaha Meggs Twoja płodność jest szalona, już Cię szykuje na nowego lokatora 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 21:54
Nona, Słoneczko123, Meggs lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jaki syrop na kaszel moge ?
talku lubi tę wiadomość
-
Słoneczko 😣😣😣😣😣
Olewaj. Im się dupy ruszyć nie chce A to ich praca! Przeciez i tak sie tyle meczysz,bardzo dobrze ze chodzisz do wc i masz nie wstrzymywać! Popłacz sobie,jutro będzie lepszy dzień:* zobaczysz ,że maluszek Ci wszystko wynagrodzi! Jestem z Wami :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie nadrobie dzis, straszny mam kociol w tym tygodniu...
Sloneczko i talku, ściskam Was mocno, jestescie dzielne! Wierze, ze wszystko bedzie dobrze!Słoneczko123, talku lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona kociol w pracy mialam i mam takze chcac nie chcac wyzdrowialam 😁 nie no, lepiej jest, chyba juz po przeziebieniu.
Tak w piatek operacja. Jak jutro kupie test to w czw rano zatestuje. Nie lubie ich kupowac bo potem i tak jest biel i tyle mam z tego no zobacze, w jakim humorze bede jutro 😁Nona, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Słoneczko wiem,że one najbardziej ciśnienie podnoszą.. ale jesteś dzielna !;*
Nona zły moment haha. Ogarniam maszynę nową i albo ja jestem jakaś nierozumna albo ona bubel ;p
Wiki mimo wszystko trzymam kciuki;DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 23:28
Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Właśnie Nona, chodzi o przepchanie tej całej kanalizacji, u mnie oba drożne wyszły, ale czy były jakieś mikro zrosty to niewiadomo. Prawda jest taka, że nie zaszkodzi przeczyścić sobie tam drogi 😀
Wik kciuki od czwartkowego rana zacisnięte będą 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 01:09
Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Hahaha dzięki dziewczyny widzę ze wy seksów i kresek jesteście spragnione 😁
na mnie jednak nie liczcie, 2 lata to minimum kiedy mogę wrócić do tematu starań 😁 także zwalniam moje szalone jajeczka dla pierszej staraczki z listy 😊 po prostu chciałam się pożalić że do dupy z takim kp 😁
Słoneczko - Ty chociaż możesz wstawać 😳 u nas w szpitalu na tokolizie pozwalali jedynie na jedno odpięcie od pompy dziennie - na umycie sie i toalete. Tak to basen i bezwzględne leżenie 😔
-
Nona wrote:Przedszko, takie basic
https://mybasic.pl/sukienka-sukienka-z-dlugim-rekawem-kolor-turkusowy-rozmiar-110-116/10650/
Świetne te sukienki! Kupilabym cherzesnicy, bo ona lubi zeby sie krecilo, ale kurcze, mogloby by byc 100%bawelna
Przedszko, wymien maszyne i szyj te kieckiprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:Dziewczyny jaki syrop na kaszel moge ?
Beti, syrop islandzki Solinea.
Chciałam wstawić fotkę ale coś nie działa.
W logo ma grafikę gór.
Do tego kisiel/syrop z siemienia lnianego, mi pomagał. I syrop z czosnku.
Kaszel to się długo leczy w ciąży tymi specyfikami bezpiecznymi
Ale zdrówka życzę 😘
Rozłożyło Cię czy tylko kaszel?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 07:15
Beti82 lubi tę wiadomość