Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowepole wrote:Mam szybkie pytanie do tych z Was, które mają abonament w Medicover. Czy zdarzyło Wam się dostać zwrot za prywatną wizytę od nich?
U nas polozna była 6 razy oficjalnie i 2 razy dodatkowo ważyć Laurę. Ale to moja koleżanka to inaczej. Tyle razy ma być co masz w książeczce miejsce wypisaneLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczesciaro ja bym chciała taka różnice wieku dzieciaczków jak masz Ty, powiedz mi jak sobie radzicie???
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęściaro powinna przychodzić tyle razy. Aż dziwne. Musisz się upomnieć, powinna ważyć itd. Ona tam nawet wpisuje ile dni dziecko miało jak była, waży.
My dzisiaj po spotkaniu z Laury bliźniaczką bocianią praktycznie była tak zafascynowana że wsadzala jej rączki do buzi i się trzymały za łapki ;p 2 tygodnie temu jeszcze tak nie były zainteresowane sobą
Nona tam masz instrukcję. W ten sam dzień musi być kurier. Ja wsadziłam chyba tylko do takiej małej koperty i później do zwrotnejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 19:52
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Szczesciaro ja bym chciała taka różnice wieku dzieciaczków jak masz Ty, powiedz mi jak sobie radzicie???
Z relacji siostra brat bardzo fajnie. Mała pomaga jak tylko umie.. Glaska przytula ale się nie słucha jak mówię że Szymonek idzie spać.. Mam nadzieję że to minie..
Ciesze sie ze mam dwójeczkę ale bywa ciężko😁😁Ani0nka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A ja dziś byłam u gina. I niespodzianka bo jajniki jak to doktorek stwierdził na uśpione nie wyglądają 😎 i na lewym pęcherzyk 11mm a na prawym 13mm 😳
Nona, alex0806, Nikodemka, Lami, Beti82, Ani0nka, talku, madziorek86, Dośka, Cytrynowy sok, Domi_tur, przedszkolanka:), Malinowa91, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs - czekamy na BYŁO 😁
Nona, Ani0nka, madziorek86, przedszkolanka:), Wik89, Malinowa91, Słoneczko123, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny