Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Talku jakakolwiek decyzje podejmiesz to pamietaj ze jesteś na to gotowa i sobie poradzisz! Osobiscie uwazam ze natura tak to wymyśliła ze ciąża trwa 40 tyg ze tyle powinna trwac. To najodpowiedniejszy czas by maluszek przyszedl na świat. Ale wiadomo ze sytuacje w życiu są różne - o sobie tez nie wolno zapominać! Ty pózniej musisz mieć siłe by zaopiekować sie tym maluszkiem! A to praca na cały etat 😊
Nona, Magda - mbc, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jestem po zabiegu.
Jeden jajowod był całkowicie niedrożny, drugi puszczał kontrast ledwo ledwo (taka cienka strozka).
Niedrożny udało się udrożnić, ten niby drożny porządnie przepchać
Także na chwile obecna jest obustronna drożność.
Nie mam zbytnio wiary, ze uda się naturalnie, ni ale spróbujemy
Nona, Cytrynowy sok, Magda - mbc, Lami, Beti82, Dośka, przedszkolanka:), Słoneczko123, Nikodemka, VianEthel2, tęczova, Meggs, talku, fiorella82, Malinowa91, alex0806, Ani0nka, Cabrera, Szczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti, co kupujesz aktualnie? Pomożemy w zakupach
Baby shower planujesz? Sesję z brzuchem?
Obecnie łózeczko
Baby shower myslalam ale nie wiem czy wymysle haha
Pod koniec marca czeka nas remont łazienki -niby facet powiedzial ,ze zrobi nam tą łazienke w 1-1,5 tygodnia
Pozniej jakos 11 kwietnia sa swieta wiec pewnie jakbym robila to po swietach WielkanocnychALe nie wiem bo wtedy bede raczej jedną wielką kulą hahah
Sesja z brzuchem raczej nieeeee.Nie moge na siebie patrzec
Ciaza mi nie sluzy i nie ma co moim zdaniem sesji robic.Tym bardziej,ze o tej porze roku to raczej sesja w studio a to juz trzeba miec fryzjera i makijaz ogarniete.Jakbym pozniej rodzila to moze bym sie skusila na sesje w plenerze to juz tak jakos bardziej naturalnie mozna
No a u mnie problem bo mam tylko 1 fryzjerke i nikt nie wie co sie z nia stalo.Nagle z dnia na dzien salon zamkniety-tel wylaczony.Nawet nie poinformowala klientów ,ze odwoluje wizyty.Moja mama miala isc do niej przed swietami i zostala bez fryzjera...
A makijazystka urodzila w listopadzie to nie wiem czy by jej sie chcialo makijaz robic haha
Niestety inne osoby nie wchodza w gre .Przed slubem juz wszystkich sprawdzilam i był dramat.Tylko te osoby albo niktNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Pomóżcie
https://zapodaj.net/ed7c39c22726f.png.html
WYSZLY MI TE 2:
MTHFR C677T hetero
PAI-1 4G homo
PAI masz to gorsze co ja -
Lami wrote:Kurde Nonka, widzisz, pewnie przez pai, bo gorsza wersja homo, czyli dwie nitki dna walniete, nie może pyknać. Heparynka najlepiej z dzień dwa przed owu. Chociaż pai to nie trombofilia, ale Beti chyba ma taki sam zestaw i bierze. A mthfr sprawdź teraz witaminę B12, kwas foliowy i homocysteine.
U mnie lezała homocysteina i wit B
No i D musi byc moim zdaniem pow 50 -
Nona wrote:witaminę B12, kwas foliowy i homocysteine sprawdzić z krwi tak?
odstawić te:
inofolic combi
magnez + b6
pregna plus
Magnez biore bez wit B
Witamine B tą
https://allegro.pl/oferta/witamina-b12-mse-250-g-metylokobalamina-dr-enzmann-8574372000
Droga niestety ale bardzo skuteczna.Tylko ta obnizyla mi homocysteine i podwyzszyla poziom wit b
Ale sprawdz jeszcze jakie masz te poziomy -
Nona wrote:dziewcyzny a w pierwsza ciaze zaszlam w 3cs, zero wiedzy o mutacjach, zero lekow, jak to mozliwe?
Po 2 cb powiedziala mi wtedy z litoscia tak wiem to Pai strasznie miesza -
Aktualizacja brzuchowa
Juz prawie 5,5 kg na liczniku
Jutro mam wizyte to zobacze ile mloda przykoksowala
Wczoraj dostalam chyba z 2 girek naraz bo az podskoczylam w łózku
Takze przypierdzielic matce potrafiCytrynowy sok, przedszkolanka:), Dośka, Słoneczko123, madziorek86, Nikodemka, tęczova, Najmłodsza_staraczka, Nona, Meggs, Lami, talku, Niezapominajka2, Malinowa91, alex0806, miśka, Ani0nka, Cabrera, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Cytrynowy sok wrote:O Najmłodsza super wieści! Trzymam kciuki 🤞
Nona no w końcu znalazłaś winowajcę, heparyna, acard, bzyk po owu i zachodzisz 🤩
Beti co Ty bredzisz z tym wielkim brzuchem? Masz sliczny zgrabny brzuszek 😍