Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko wpisalam na allegro naklejki na sciane i mase tego wyskakuje
Naprawde sa piekne .One wygladaja jak rysunek na scianie.Te kwiaty akurat drogie bo taki sredni rozmiar 159 zł a duzy 229 o ile dobrze pamietam
ALe takie rozne króliczki i pierdoly ok chyba 60 zł
Bardzo ludzie zachwalaja w komentarzach -
Nona kciuki ,pisz nam zaraz jak poszlo Nie martw sie o heparyne
Na bazarku tutaj jest mase dziewczyn co sprzedaja i naprawde czesto wychodzi taniej niz kupic za 80 zl bez refundacji
Ja niestety nie poratuje tzn moge poratowac ale recepta bez refundacji
Bo moj lekarz prywatny pizdzielec nie chce mi dawac z refundacja wiec nie biore wcale.Ale jakby cos to moge brac
Mam tylko od tego gina spoko na nfz ale on dale mi zapas na miesiac tak jak chodze na wizyte.No i on ostatnio powiedzial,ze do 36 tc tylko heparyna wiec reszte sobie tez bede musiala zakrecic gdzies albo bez refundacjiNona lubi tę wiadomość
-
Talku o chłopach to mi nawet nie mow hahahha
Bo u mnie dzisaj to by Rafaello nie pomoglo hahaha
Glupek raczył sie przyznac dzisiaj ,ze jedzie w pn na szkolenie na kilka dni
Obiadu nie bedzieNona, talku, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Magda, miałaś taką trudną ciążę? Współczuję. Ważne, że wyszedł zdrowy Jureczek 😍
Jak nie ma wyjścia to trzeba brać. Mi też powtarzają, że nie mogę dopuścić do zakażenia i trzeba szybko reagować. Być może będę już na antybiotykach do końca.
Tobie bakterie wychodziły w posiewie moczu czy z wymazów z pochwy?
Lami, dzięki! -
Magda - mbc wrote:Nona, ew. idz do hematologa niech Ci wypisze zalecenie dla rodzinnego na wypisywanie heparyny i tyle.
CHyba ,ze sie Nona gdzies dowiesz ,ze np konkretny hematolog w Twoim miescie daje na PAI 1 .Bo z tegp co ja wiem lekarze własnie CI co takie zlecenie wystawiaja maja najbardziej pozniej przerabane.Tzn moj gin sie tak tlumaczyl hahah
Bo tez go kiedys zapytalam czy by mi nie dal takiego zalecenia i rodzinny mi wystawi.A on,ze nie bo to tak samo jakby on recepte wystawil a nie wystawi bo posrany -
Beti, a ja mojemu zrobiłam dzisiaj obiad, mimo że dziad taki!
Ale ja mu nie umiem tak samo jak on mi. Bo widzę, że on nie za bardzo kuma dlaczego ja beczę skoro on myślał, że mi będzie lepiej jak się porównam do tych co mają gorzej. A na koniec bezradnie stwierdził że raz mnie pociesza to źle, a później mówi żebym się z innymi porównała to też źle i on sam nie wie co kiedy ma powiedzieć. Im chyba jakoś tak brak wyczucia... 😉
A na koniec po kilku minutach ciszy zapytał czy może mi opowiedzieć śmieszna historyjkę z pracy ☺️☺️ że może ona mi pomoże. No uśmiałam się, fakt. Ale musiałam jeszcze trochę podawać obrażoną.
Nona, trzymam kciuki żeby nie bolało. Ale Ty jesteś twarda babka!
Ja z tych co bez znieczulenia zasypiają u dentysty także jak Ty też z tych to pójdzie gładkoNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami to skoro to znajomek rodziców to ja bym ojca naslala dzwoni żeby zapytać co tam się dzieje, bo miało być już dawno zrobione, on Wam go polecił a teraz mu glupio, młodzi się denerwują, nie mogą robić dalej tego co chcą o stoją w miejscu. Niech się tłumaczy.
Matko i córko. Wymyśliłam sobie ze nauczę się hafowac ręcznie i teraz nie czuję kregoalupa i tyłka. To małe dziadostwo robiłam 3 godziny! 🙄 Ale jaki będzie piękny królik z takim haftem dla małej😍 kocham robótki ręczne 😂
W ogóle to dziewczyny mamy nowego lokatora zwierzaka. Rodzina powiększyła się nam o ślimaka z Rucoli 😂 no kurde nie wiem co z nim zrobić i trzymam go od wczoraj w słoiku. Spędził 24 h w lodówce zanim go odkryłam. Mąż nawet nadal mu imię 🙈Magda - mbc, Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Słoneczko123 wrote:Beti - myślałam, że znalazłaś jakąś fajną konkretną stronę ☺ Jakiś czas temu zastanawiałam się nad naklejkami i nawet zamówiłam próbki z jednego sklepu. Ale najpierw muszę się zebrać i przeorganizować sypialnię i pomyśleć jak wszystko poustawiać, by był swobodny dostęp z każdej strony i by nie zrobiła się niefunkcjonalna (mały będzie u nas w pokoju, bo innego dla niego nie mamy 💁). Jak już to ogarnę to pomyśle o dekoracjach 😁
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, a ja mojemu zrobiłam dzisiaj obiad, mimo że dziad taki!
Ale ja mu nie umiem tak samo jak on mi. Bo widzę, że on nie za bardzo kuma dlaczego ja beczę skoro on myślał, że mi będzie lepiej jak się porównam do tych co mają gorzej. A na koniec bezradnie stwierdził że raz mnie pociesza to źle, a później mówi żebym się z innymi porównała to też źle i on sam nie wie co kiedy ma powiedzieć. Im chyba jakoś tak brak wyczucia... 😉
A na koniec po kilku minutach ciszy zapytał czy może mi opowiedzieć śmieszna historyjkę z pracy ☺️☺️ że może ona mi pomoże. No uśmiałam się, fakt. Ale musiałam jeszcze trochę podawać obrażoną.
Nona, trzymam kciuki żeby nie bolało. Ale Ty jesteś twarda babka!
Ja z tych co bez znieczulenia zasypiają u dentysty także jak Ty też z tych to pójdzie gładko -
hahahah Iza zostaw go juz skoro ma imie
Izape_91, blue_eyed_girl lubią tę wiadomość