Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taaa, ja już piętnaście razy przedstawiałam w pokoju młodego a i tak mi się nie podoba. Czekam na obrazki na ścianę. Naklejki zamówiłam chmurki i jakoś ciągle mi się wydaje że ten pokój bez ładu i składu.
Choć on i tak będzie spał z nami w sypialni na początku w dostawionym łóżeczku. Myślę że max.6 miesięcy. Potem chcę go dać do swojego pokoju jak już będzie przesypiał noce ☺️☺️ taki mam chytry plan. Czuje że z notatkami i grupą Nony nam się uda.
I chyba jak już pójdzie do siebie do normalnego łóżeczka to dokończę ten pokoik, poustawiam docelowo.
A Wy doświadczone mamy jak macie przewijak w pokoju dziecka, a dziecko śpi z Wami to w nocy chodzicie przewijać czy przewijacie gdzieś w swojej sypialni? Na łóżku?
Beti, a Ty się boisz zostać sama czy chodzi o fakt, że się chłopu teraz przypomniało że wyjeżdża?
Aaaa no i wiadomo że laska jesteś. zapomniałam dzisiaj napisać ale pisze to za każdym razem ☺️☺️☺️ A 5.5kg to Basia + wody+ łożysko. Kobieto!
Iza, przepiękny haft. Ja też uwielbiam robótki ręczne ale w czyimś wykonaniu -
Tak Talku ja sie boje sama zostac Kuzwa niech sie cos stanie to co ja zrobie.Szpital u mnie odpada bo to rzeznia .A on jedzie na szkolenie do Zakopanego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti przytyłam chyba 9 czy 9,5 kg w ciązy 😁 więc wiesz, to było prawie 20% mojej masy nie takie nic 😁 hahaha
Nona super ze drożne 😊 ogarniesz heparynkę i będzie synuś jak ta lala 😋Magda - mbc, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nona, no to świetnie!
Dostałaś dzisiaj już tutaj całe mnóstwo porad, musisz sobie to na pewno na spokojnie przemyśleć, przespać się z tym i z mężem też 😂😂 i do dzieła. Będzie synuś!
Ja na Brono mam mojego ukochanego dentystę. Często tam bywałam ostatnio.madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Tak Talku ja sie boje sama zostac Kuzwa niech sie cos stanie to co ja zrobie.Szpital u mnie odpada bo to rzeznia .A on jedzie na szkolenie do Zakopanego...
Beti, a na ile wyjeżdża?
Nie stresuj się na zapas. Wiem że wszystko się może wydarzyć, ale przecież gdyby była kiedyś konieczność to i lekarz czy szpital musieliby Ci pomóc. Mąż by tylko zawiózł/przywiózł. Wiadomo że łatwiej i raźniej ale luzik, nic się nie wydarzy. Tylko się oszczędzaj. Żeby Ci nie przyszło do głowy pokoju Basi malować ☺️☺️ -
Meggs wrote:Beti przytyłam chyba 9 czy 9,5 kg w ciązy 😁 więc wiesz, to było prawie 20% mojej masy nie takie nic 😁 hahaha
Nona super ze drożne 😊 ogarniesz heparynkę i będzie synuś jak ta lala 😋Meggs lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, a na ile wyjeżdża?
Nie stresuj się na zapas. Wiem że wszystko się może wydarzyć, ale przecież gdyby była kiedyś konieczność to i lekarz czy szpital musieliby Ci pomóc. Mąż by tylko zawiózł/przywiózł. Wiadomo że łatwiej i raźniej ale luzik, nic się nie wydarzy. Tylko się oszczędzaj. Żeby Ci nie przyszło do głowy pokoju Basi malować ☺️☺️
ALe ja mam Talku 120 km do szpitala wiec nikt oprocz niego mnie nie zawiezie
Prosilam tego chu...zeby sie dowiedzial w grudniu czy ma jakis wyjazd w lutym.Bo wyjechal mi tez w styczniu na tydzien.I jakby co to z tamtego mogl zrezygnowac.To nie ,nie ma.Juz teraz wiem,ze sie uja pytal .
A teraz mi wywala ,ze wyjezdza/Kurwa mam ochote syfu tam narobic w tej robocie .Oni sobie wymyslają takie wyjazdy niby szkolenia a to jest nic tylko chlanie i atrakcje .Jeszcze jakby to gdzies blisko bylo to ok bo zawsze moze wrocic ale z Zakopca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 18:04
-
Ja pierdziele jutro mam wizyte a ja nie moge znalezc tego wydruku z połówkowych
Normalnie siedze i rycze.Cala chate przekopalam i nigdzie tego nie mam
Jak ja jutro pojde jak mialam mu pokazac wyniki z tego -
Dziewczyny słyszałyście o akcji z telefonami ze strony bestcena? Że oni niby nie sprzedawali tylko wynajmowali telefonu itd, było to niby w regulaminie napisane którego nikt nie czyta? I teraz taki wał że mój mąż tam kupił telefon. I boi się że mu każą oddać A kasy nie odzyska, albo że będą naliczać coś więcej za wynajem... do kogo tu się można udać w tej sprawie, prawnik? Rzecznik praw konsumenta?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dziewczyny słyszałyście o akcji z telefonami ze strony bestcena? Że oni niby nie sprzedawali tylko wynajmowali telefonu itd, było to niby w regulaminie napisane którego nikt nie czyta? I teraz taki wał że mój mąż tam kupił telefon. I boi się że mu każą oddać A kasy nie odzyska, albo że będą naliczać coś więcej za wynajem... do kogo tu się można udać w tej sprawie, prawnik? Rzecznik praw konsumenta?
Zadzwoń jutro na infolinie. Oni tutaj są bardzo rzetelni.
I jeszcze ciekawostka językowa rzecznik konsumenta, nie praw konsumenta sorki Alex, musiałam 🙈
Nona, alex0806, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Nonka, no Ty decydujesz. Nikt Cie tu nie zmusi
https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy
a stad sie dowiesz, ze acard 150 to jest nic. Dawka kliniczna wynosi 325
cytat:
„ Pamiętam jak w 2010 roku zaczęłam pracę u prof. Nicolaidesa w Londynie i on uparcie twierdził, że „niebawem kobiety będą brały ASA jak tic-taci” – cytuję profa.
Uważał on, że powinno się wykonać badania na dużą skalę, bo korzyści z niskodawkowej ASA dla ciężarnych będą ogromne.”Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 18:34
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzięki Magda jutro spróbujemy to ogarnąć.
Laura już śpi po szczepieniu. Spokojna była już do końca dnia. Ale spać nie chciała więc przed 18 kąpiel i dopiero padła wtedy. Mam nadzieję że nic jej nie będzie. Z reguły dobrze te szczepienia znosiła do tej pory.
Wkurzyłam się przeokrutnie że znowu tego bexero nie mieli. Bo "wypadło dodatkowe dziecko". A co mnie to. Moja szczepionka to była, wczoraj pytałam i miała być odłożona. Znowu tyle czasu zmarnowane na ich jeżdżenie po szczepionkę. Mogli od razu dać receptę A nie mówią że mają ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵