Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane dawno mnie tu nie bylo . urlop w polsce a potem powrot do rzeczywistosci:( Mam pytanko od jakiegos czasu mam bardzo zolty sluz ale od dwuch dni jest lekko brazowawy momentami wpada w roz. bylam dzisaj w zasranym angielskim szpitalu. Zagladneli do srodka wzieli wymaz na patyczek tak jak do badania szyjki macicy . Poinformowali ze krwi nie widza i wyslali mnie do domu. Nie mam zadnych innych dolegliwosci . Sluz bez zapachowy .Nie wiem co otym myslec.Czy jechac na usg prywatnie.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myśle ze nasienia nie ma juz co odkładać. To krotkie, malo inwazyjne i tanie badanie a daje sporo odpowiedzi. Mąz moze nie byc zachwycony, ale juz czas sie przebadac. Zwlaszcza ze Ty co miesiac latasz na wizyty i monity.
Monia kciuki za wizyte! Czekam na wieści co u kropka 😊
Przedszkolanko i Anionko u Was rownież!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona
Bez progesteronu nie wychodź z gabinetu.
Dziewczyny, kciuki za wizyty! Pokazujcie nam swoje bąbelki malutkie
Kobitki, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet. Niech najbliższy czas przyniesie Wam spełnienie.Niezapominajka2, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
No
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 22:01
Lami, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Nona to mów konkretnie, że bez dupka nie wychodzisz. Kiedyś któraś pisała, że nie tylko jego poziom jest ważny ale też to jak szybko spada... może jednak spada u Ciebie za szybko? Nie chce nic sugerować naprawdę, bo się nie znam, ale ja bym wzięła dupka, tylko trzy miesiące, na pewno nie zaszkodzi. Nie wiadomo, czy pomoże, ale nie będziesz sobie pluła w brodę, że nic nie zrobiłaś.
kark lubi tę wiadomość
-
Kurcze, Nona, jak jest uparta to pewnie nie da "bez wskazań", i każe (albo sama to zrobisz) zbadać proga kilka razy przed planowana @... Oby jednak dala.
Przedszkolanko kciuki za wizytę i czekamy na wieści !
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko bo tam bląd byl,ale to juź dziś rano
czekam w kolejce.
Nona no nieeeee. Nie zgadzam się i już! Bez dupka od lekarza nawet nie wychodź a mąż juź się nie wymiga.
Beti dwie kreski mowisz?
Blair bardzo mi się podoba nastawienie i pamoetaj,ze najwiecej dzieci jest z cykli bez owu i bez plemników
blair. lubi tę wiadomość