Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysunshine03 wrote:Kozgo tak wyceluj, żeby badanie się zmieściło do 13+6, bo tak najczęściej lekarze zalecają
Tu nawet nie chodzi o zalecenia, tylko, żeby wbić dane w program, żeby przeliczył wszystkie dane itd to musi określone crl płodu:
45-84mm
Co odpowiada konretnie od 11+0 do 14+1 ☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark wrote:Tu nawet nie chodzi o zalecenia, tylko, żeby wbić dane w program, żeby przeliczył wszystkie dane itd to musi określone crl płodu:
45-84mm
Co odpowiada konretnie od 11+0 do 14+1 ☺ -
Hej dziewczyny
Mogę do was wbić?
Bo tak jakoś mam wrażenie, że was bardziej "znam" niż dziewczyny na wrześniówkach i będzie się łatwiej odnaleźć
Przedszkolanko śliczny misio
Co do prenatalnych to najlepiej tak koło tego 12 tygodnia się wybrać. Ja miałam robioną pappę w 11t1d, a na USG w poniedziałek już było 12t2d bo mała nadrobiła 3 dni do przodu
A dzisiaj już się zapisałam na drugie prenatalne na 6 majakark, Beti82, Lami, madziorek86, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny
Mogę do was wbić?
Bo tak jakoś mam wrażenie, że was bardziej "znam" niż dziewczyny na wrześniówkach i będzie się łatwiej odnaleźć
Przedszkolanko śliczny misio
Co do prenatalnych to najlepiej tak koło tego 12 tygodnia się wybrać. Ja miałam robioną pappę w 11t1d, a na USG w poniedziałek już było 12t2d bo mała nadrobiła 3 dni do przodu
A dzisiaj już się zapisałam na drugie prenatalne na 6 maja
Jestes na heparynie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:01
alex0806 lubi tę wiadomość
-
jeszcze 5 godzin
szczęśliwe walentynki były, to dzień kobiet musi być taki sam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:04
kark, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś moja mama przyjechała do maluchów.
Wychodzę przed chwilą z łazienki i dostałam od mamy zrąbkę, że poszłam do niej.
Więc mówię, że przecież siku musiałam, a mama do mnie "Ale ja słyszałam, że jeszcze zęby myłaś!"... 😯😌
Alex wbijaj ☺
Ja się zastanawiam jak u mnie będzie z połówkowymi. Jak się krwiak wchłonie to pewnie mnie ginka znowu do Ujastka wyśle, bo ona tam pracuje, to ostatnio wpisała mi skierowanie ze względu na moją wadę serca i miałam za darmo 😉
No, ale jak się nie wchłonie do tego czasu to pewnie u niej będę miała normalnie na którejś wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:06
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kark, ja co prawda nie mam żadnego z nich, ale siedziałam na kilku 1 i moje kościste dupsko mówi ze wygodne bardzo bo ma miekkie siedzisko
Boooziuu Przedszkolanko to najpiękniejszy widok ever! Tulę misia 🤩🤩🤩kark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, jaki słodki mały miś! Jutro witasz 11 tydzień, jaaa! Rośnijcie zdrowo!
I mama, nie chudnij
Kark, moja siostra ma te pierwsze krzesła, wygodne są, bo mają podusie taką wszytą. Ale nie lubię ich w lato w krótkich spodenkach. Gdzieś na allegro kupowała, ale dawno temu, wtedy jakoś 250 płaciła, ale to były ich początki.
Właśnie byłam w pracy pozałatwiać kilka spraw, wszystkie się na mnie rzuciły, jakoś też nie kryłam się jak poprzednimi razy. Oczywiście dostałam komplementy, że jak mi ta ciąża służy i że widać że wyspana i kredą od dawna nie pisze, bo paznokcie w całości i nawet ładnekark, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Patuniek86 już na pewno urodziła swoją Polcie. Nie odzywała się, prawda? Czy mi umknęło?
Widze na marcówkach
-
alex0806 wrote:Tak, neoparin 0,4. Do tego też encorton, duphaston i wiele innych
Ale jakoś leci, na 80% dziewczynka nam rośnie