Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona- niewykluczone, że mi zostanie dupek albo recepta (bo na razie nie wykupuję, nie mam po co), więc mogę Ci oddać w razie czego.
Ja bym też rozważyła opcję podawania Ovitrelle, ale nie na pęknięcie, a już po owulacji w ilości 1/5 co do dwa dni poczynając od 2 dpo. To świetnie wspomaga ciałko żółte.
Aczkolwiek wszystkie ww. po badaniach i HSG. Co dokładnie badacie u M.?Domi_tur lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nona przykro mi. Kochana masz wskazania plamienie kilka dni przed @. Także marsz do lekarza i bez dupka nie wychodz. Popytaj też o tą fl. Dupek czy lutka mogłaby troszkę wydłużyć cykl ale spokojniejszabyś była. Nie ma innej opcji rodzimy w grudniu.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs wrote:Beti ciąża mówiłam! Ty to sikac nawet już nie musisz 😋
Lami, kark, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nona - nieeee
Musisz przyjechac do mojego miasta, mi kazdy lekarz wciskal proga, wystarczylo, ze powiedzialam, ze mam plamienia.
Beti - To sa prawdziwe dwie kreski, wierze w to!
Mnie cos kuje a raczej tak ”łaskocze” w srodku jajnik, z ktorego ostatnio mialam owulacje. Dziwne uczucie.
Ech, powiem Wam, ze ten miesiac zapowiada sie dla nas tak stresujacy, ze podejrzewam, ze wyjdzie nam z tego jakis drastyczny spadek plodnosci.Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
AA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 22:02
-
Ja sobie wizytuje razem z Wami dziś, wczoraj byłam u gina, Synuś lezał z nogą na głowie 😂 i przenieśli mi połówkowe z wtorku przyszłego na dziś, więc pooglądamy dokładnie co tam słychać poza tym, że jest akrobatą 😂
Nona, przedszkolanka:), Beti82, Arashe, Niezapominajka2, Biegającą-mama, kark, Meggs, Lami, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona a liczyłam ze tym razem się uda trzymam w takim razie kciuki za badania.
Dziewczyny czy na usg prematalne umawiać się odnośnie do ostatniej miesiączki czy od daty z usg bo tsm jest tydz różnicy a miałam mieć 1 kwietnia martwię się teraz czy nie za późno niby 12 tyg 4 dni wg ostatniej miesiączkiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKozgo, ja miałam mieć 14+0 i ginka sama taki termin wybrała ☺
Ale w końcu miałam przedwczoraj, czyli 12+2.
Ja z om mam termin 15.09, z owu 20.09, a z 3 ostatnich usg 16.09 i tego ostatniego terminu się trzymam. I przy Basi i przy Tosi z terminu pierwszych usg rodziłam, wiec dla mnie jest najdokładniejszy 😊
Beti, a pewnie jakby zaciążone miały sikać na Nordy to by I kreska wyszła 😆
Nona nie ma co już gdybać, dopiero 10dpo. Czekamy do jutra, czy @ czy nie, patyczków nie używaj, a jak franca jednak przyjdzie to dupek i koniec. Jak ginka nie da, to my się złożymy i Ci powysyłamy, żeby Ci po następnej owu starczyło choćby do testu 😘
Czekamy na wieści w takim razie ☺Nona, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Nona a liczyłam ze tym razem się uda trzymam w takim razie kciuki za badania.
Dziewczyny czy na usg prematalne umawiać się odnośnie do ostatniej miesiączki czy od daty z usg bo tsm jest tydz różnicy a miałam mieć 1 kwietnia martwię się teraz czy nie za późno niby 12 tyg 4 dni wg ostatniej miesiączki
Ja idę w 12+3 (w 12+1 też, ale na medicover, więc nie mam dużych oczekiwań) -
Cześć! Dawno mnie tu nie było, musiałam trochę odpuścić.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt! Wspieram testująceNie uda mi się Was nadrobić niestety...
Byliśmy wczoraj u androloga. Ogólnie tragedii nie ma, ale lekarka nie ufa wynikom spoza ich labolatorium, więc M. musi powtórzyć badanie nasienia wraz z posiewem i badaniem czy są jakieś bakterie. No i tak sobie dzisiaj zadzwoniłam do kliniki zapytać czy się trzeba zapisywać i zapisałam M. na sobotę. Przeraziła mnie jedynie cena za całość... 385 zł + wizyta u lekarza pewnie znów 200 zł. Masakra.
U mnie owu na dniach i niczego nie kontroluję, tylko czuję jajniki. Jednak czuję, że mam jakąś torbiel i pewnie nic z tego nie będzie. Mam nadzieję, że M. nie będzie musiał powtarzać badań i uda nam się do 30 kwietnia. Mamy 2 cykle!
Kciuki za dzisiejsze wizyty!Nona, kark lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, odciągnę was na chwilę od tematów staraniowo-ciążowych 😉
Ma ktoś może jedno z tych krzeseł? Wygodne są przy dłuższym siedzeniu? Gdzie kupowałyście i za ile?
Chce zmienić krzesła, żeby Basia się działa normlanie z nami i trzeba jej było wsadzać do krzesełka.
Tylko M mi dał limit do 100zl/szt 😔
-
Ciocie misio macha do Was i buziaki rączką wysyla ! 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00003b76daa4.jpg
3.17 cm.szczescia, sluchaliśmy sekundkę serduszkowszystko jest super,genetyczne 28.03 .
Doktor rozpieszcza dziś kobiety rafaello
Aa i od połoźnej mam zakaz chudnięcia na przyszłą wizytę haha ;psunshine03, Nona, Beti82, alex0806, Niezapominajka2, kark, tęczova, Ani0nka, Meggs, Pestkaa, Lami, Biegającą-mama, Szczęściara, blair., madziorek86, Nikodemka, XxMoniaXx, Arashe, Julia93, Wik89, moyeu lubią tę wiadomość