Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami masz racje z tym V Leidenem, ale zobacz dziad nie dał rady Twojemu bejbikowi i to najwazniejsze 😊
Zreszta Ty sama podejrzewałaś ze coś moze nie grac, bo jak mowisz mialan incydent zakrzepicy w okresie dojrzewania. Potrzebny dobry hematolog, ktory Cie poprowadzi. -
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 11:37
-
Hej dziewczyny, witam się w 14 tygodniu
Lami masz naprawdę szczęście że się nic nie zadziało. Przypomnij czemu dostałaś heparynę dopiero od 10 tc?
Ja mam i leiden i Pai, 2 poronienia za sobą i długą walkę o dziecko. Teraz już musi być dobrzenie miałam wcześniej żadnych epizodów zakrzepowych. A jak byłam z tym u genetyka, ponoć mega w Polsce poleconego, to olał temat i powiedział że to nie ma znaczenia! Gdyby nie mój ginekolog to w życiu bym nie wiedziała o heparynie itd. Także podstawą jest dobry lekarz który nie lekceważy pacjenta
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko to jeszcze rodzicom nie mówiliście, kurczę podzielcie się ta nowiną, zawsze to dodatkowe wsparcie
ale ja tylko najbliższym czyli rodzicom i rodzeństwu i nikt noe wie. Do kwietnia obowiązuje ich milczenie
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
[QU.
-
Niezapominajko cudownie!!! To się bardzo cieszę, będzie dobrze uwierz mi, a Ty jak kochana z pracą?
-
Niezapominajko nic sie nie stresuj. Mdłości nie bedą towarzyszyć Ci non stop. Tylko sie cieszyć 😊 co do innych poronień to niestety sie zdarzaja. Ciąż biochemicznych jest 50%, a poronień w 1 trymestrze ok 20%. Niestety ale statysyka. Staraj sobie nie wkręcać sobie ze jestes w tych 20 % a kropek ma sie dobrze 😊 ktos w koncu musi tez rodzic zdrowe silne bejbiki ❤
Beti82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze niecały miesiąc 6 kwietnia odetchne z ulgą ❤️ Wiem, ze będzie dobrze ale do kwietnia nie mówimy dalszej rodzinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 08:23
-
[QUO.
-
Beti82 wrote:Dzisiaj test ładny czyli negatyw haha moze na koniec trafiłam na nie trefne nordy
Ale dzisiaj dopiero 8-9 dpo.Jezeli to nie ciaza to juz nigdy nie biore dupka po owu
Umieram na cycki
A powiedz masz zalecenie zeby sikac tak wczesnie? Bo Ty chyba juz bierzesz heperyne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 08:26
-
UWAGA.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 11:37
-
[QUO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:26
kark, Ani0nka lubią tę wiadomość