Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy swoim cieniu miałam 49 betę czy coś takiego a był o wiele jaśniejszy wiec bardzo bardzo się cieszę ❤️
-
I zapraszam na mój wątek listopadowy
ja niby październik 27 ale udzielam się i tu i tu bo w listopadówkach czuje się najstarsza 😁😁
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti rozumiem Twoje rozczarowanie. Od wczoraj myślę co Ci odpisac. To jest chyba trochę tak,że Ty sobie jakiś plan ustawilaś i szukasz lekarza który to poprze a tu ciągle jakies konowały.. dla mnie dziwne jest conajmniej w tym,że dał skierowanie,ale wyników oglądac nie chcial- dla mnie odpada na starcie. Ja bym sie nie podjela zabiegu u kogoś komu nie ufam,musze wiedziec do kogo trafilam i że nic nie spartaczy albo nie bedzie sie spieszyl.
Ja bym szukala dalej,nawet w innej miejscowości.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti, chyba źle mnie zrozumiałaś. Ja nie mówię, że Ty coś zrobiłaś źle, że Twoja wina, że strzelasz na ślepo. Zupełnie nie to miałam na myśli. Na ślepo do dla mnie szukanie lekarza i pójście do takiego o którym nic nie wiem, bo nikt mi go nie polecił. Widzisz sama ze to się nie sprawdza. Problemem jest to, że Ty tym lekarzom nie ufasz. Z różnych przyczyn. Jak znajdziesz takiego któremu zaufasz, to nawet jak powie coś co jest nie po Twojej myśli, będziesz wiedziała, że trzeba wziąć to co mówi pod uwagę, bo jest mądry, wykształcony, wie co robi.
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti, rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale stosowałaś juz inne możliwości leczenia: stymulacje, zastrzyki na pęknięcie, itd., więc mnie akurat nie dziwi, że lekarz Ci zaproponował laparoskopię. Bardziej inwazyjne, ale skoro inne metody nie dawały rady, a masz 37 lat to trzeba działać konkretnie i szybko.
Moim zdaniem możesz szukać w nieskończoność lekarza, który przeprowadzi leczenie po Twojemu. Tylko, że to nie Ty jesteś lekarzem. Mi by było szkoda mojego czasu i na Twoim miejscu wróciłabym do tej babeczki, o której masz zdanie, że jest dobra i miała Ci zrobić hsg. Zrób to hsg, nie odwlekaj, zagryź zęby. Nie przesadzaj z tym, że ta lekarka robi rzeźnię, bo lekarz to nie kat i oprawca. Gdyby to było tak bolesne, że nie da się wytrzymać na lekach przeciwbólowych, to przecież by tego nie robili. Rozumiem, że się boisz, ale przez swój strach masz dużo do stracenia.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Odbiegając od tematu: Pestko i Rzepakowe jak sie czujecie?
Poza tym cierpię na chroniczny brak czasu, 1,5-roczne dziecko i ciąża to nie jest najlepszy zestaw. -
nick nieaktualny
-
Meggs - nie wiem co powiedziec ❤️ Wiedzialam, ze tak bedzie. Po cb nalezy Ci sie piekna, zdrowiutka ciaza, ktora wlasnie sie zaczela! Czyli te ostatnie plamienie bylo na zagniezdzenie?
Beti - ja tez rozumiem Twoje rozczarowanie. Same szukamy przyczyn, dochodzimy do jakichs wnioskow i idac do lekarza liczymy na konkrety, dalszy plan dzialania i zaopiekowanie. To straszne, ze ciezko jest komukolwiek zaufac. Ja prawdopodobnie wlasnie z winy lekarza mam miesniaka, wiec lepiej zebym nie zaczynala tego tematu, bo sie zagotuje.
Wczoraj poszlam spac z placzem. Moj maz wrocil do domu kolo 23.00 i od razu zasnal w ubraniu. Naprawde czuje, ze nic nie bedzie z seksu w tym miesiacu, obawiam sie, ze w kolejnym tez. Obydwoje jestesmy zmeczeni i zestresowani, chyba przyszedl moment wypalenia jesli chodzi o starania, zeszly na drugi plan. I spoko, chcialam troche odpuscic, ale jak nie bedziemy sie kochac, to nie wyjdzie z tego NIC... -
Nikodemka wrote:Meggs - nie wiem co powiedziec ❤️ Wiedzialam, ze tak bedzie. Po cb nalezy Ci sie piekna, zdrowiutka ciaza, ktora wlasnie sie zaczela! Czyli te ostatnie plamienie bylo na zagniezdzenie?
Beti - ja tez rozumiem Twoje rozczarowanie. Same szukamy przyczyn, dochodzimy do jakichs wnioskow i idac do lekarza liczymy na konkrety, dalszy plan dzialania i zaopiekowanie. To straszne, ze ciezko jest komukolwiek zaufac. Ja prawdopodobnie wlasnie z winy lekarza mam miesniaka, wiec lepiej zebym nie zaczynala tego tematu, bo sie zagotuje.
Wczoraj poszlam spac z placzem. Moj maz wrocil do domu kolo 23.00 i od razu zasnal w ubraniu. Naprawde czuje, ze nic nie bedzie z seksu w tym miesiacu, obawiam sie, ze w kolejnym tez. Obydwoje jestesmy zmeczeni i zestresowani, chyba przyszedl moment wypalenia jesli chodzi o starania, zeszly na drugi plan. I spoko, chcialam troche odpuscic, ale jak nie bedziemy sie kochac, to nie wyjdzie z tego NIC... -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:53
-
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:53
-
Ani0nka wrote:Meggs cudownie! Obstawiam betę koło 100 albo więcej ❤️
chciałabym taka bete, ale obstawiam ze bedzie kolo 30 , w porywach 40. Mam te same testy z beta 60 i sa ciemniejsze.
Nikodemko, dziękuję i oby tak było. Ale na radości za wcześnie 😚 czy plamienie na zagniezdzenie ? Tego nie wiem, ale chyba jednak nie. Nie wiem skad, może od badania u ginki coś gdzieś tam gdzieś zostało, bo po badaniu krwawiłam. Albo jak grzebałam paluchem coś uszkodziłam. Albo nie wiem co to było. Moze i zagniezdzenie, ale to byl 5 czy 6 dpo chyba za wcześnie jednak.Ani0nka lubi tę wiadomość