Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:13
Meggs lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:13
Meggs, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs super ! Gratulacje.
Dziewczyny wczoraj wieczorem przed snem zapomnialam wziac dupka i acard (acard po owu bralam na wlasna reke bo nie musze , bedzie odstawiony w 2 trym ). Czy cos mogłam pogorszyc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 07:58
Meggs lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Meggs super ! Gratulacje.
Dziewczyny wczoraj wieczorem przed snem zapomnialam wziac dupka i acard (acard po owu bralam na wlasna reke bo nie musze , bedzie odstawiony w 2 trym ). Czy cos mogłam pogorszyc? -
Niezapominajko
Ja poprostu czuje sie oszukana.
Na stronie jego jest opisne,ze zajmuje sie nieplodnoscią robo hsg,laparo i histero.Kazdy zabieg opisany osobno.Pojechałam do niego ze wzgl glownie na to hsg
NIe mam siły psychicznie jechac do baby ,ktora robi rzez
Czy to takie dziwne ,ze ja sie poprostu jej boje
NIe wiem,przepraszam nie mam sily tego ciagle opisywac
Moge jechac prywatnie na piankowe tylko pozniej zostane sobie z wynikiem sama sobie.
Chcialam lekarza ,ktory chociaz spojrzy na moje wyniki albo o cos zapyta.
Ale nie ma takich lekarzy...
Moze jakbym do kliniki nieplodnosci pojechala to tam znajda dla mnie czasMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
Meggs ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Fioletowa strona mocy Cię wchłonęła. Nawet jak wolisz być ostrożna na ten moment, teraz już Cię nigdzie nie puści! Rezerwacja odebrana i koniec kropka! Twój groszek elegancko się zadomowi, za 3 tygodnie widzisz bijące serdunio!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:Niezapominajko
Ja poprostu czuje sie oszukana.
Na stronie jego jest opisne,ze zajmuje sie nieplodnoscią robo hsg,laparo i histero.Kazdy zabieg opisany osobno.Pojechałam do niego ze wzgl glownie na to hsg
NIe mam siły psychicznie jechac do baby ,ktora robi rzez
Czy to takie dziwne ,ze ja sie poprostu jej boje
NIe wiem,przepraszam nie mam sily tego ciagle opisywac
Moge jechac prywatnie na piankowe tylko pozniej zostane sobie z wynikiem sama sobie.
Chcialam lekarza ,ktory chociaz spojrzy na moje wyniki albo o cos zapyta.
Ale nie ma takich lekarzy...
Moze jakbym do kliniki nieplodnosci pojechala to tam znajda dla mnie czas
Potrzebujesz znaleźć jednego konkretnego lekarz, któremu zaufasz i który Cię poprowadzi. Nie zrealizuje Twój plan, ale sam będzie miał plan. Lekarze są od tego żeby leczyć, mam wrażenie że szukanie kolejnych i kolejnych tylko utrudnia wszystko. Każdy może powiedzieć co innego, jeszcze bardziej generować zamęt.
Jesteś na jakimś forum staraczek albo mam w Twojej okolicy? Może tam poleci Ci ktoś lekarza. Ktoś z podobnym podejściem, problemami. Bo tak strzelać na ślepo to można w nieskończoność.sunshine03, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:A tam chrzanisz 😉 w ciąży cycki raz bolą raz nie a prog na bank drastycznie nagle nie spada. Niech Ci tu inne ciężarne powiedzą. Juz idź zbadać tego proga, żebyś była spokojna a jeśli wynik nie będzie Ci odpowiadał to pójdziesz szybko do lekarza. Ale myślę, że będzie w kosmos!
A cera tez mi się dopiero po terminie @ wygładziła. Teraz w terminie kolejnej @ znowu byłam wypryszczona ale już 2 dni po terminie zrobiła się znów piękna 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti tule Ciebie.
Jak lekarz sie na cos uprze to nie da rady! Tacy specjaliści co zajmuja sie pacjentka i zlecaja sporo badań i jakos tam sie staraja to najpewniej znajdziesz w klinice płodności. Tam dzialaja kompleksowo. Na sono nie pusciliby Cie gdzie indziej. Masz moze gdzies niedaleko siebie taka klinike? Moze warto? -
Rzepakowe nie strzelałam na slepo,pojechalam do lekarza ,ktory niby robi hsg.
Oczywiscie mogl powiedziec nie wiem za wczesnie ,nie teraz ,nie cos tam...Ja nie szukam lekarza ,ktory zrobi dokladnie to mu kaze.
Ale nie chce ,zeby mi robil laparo ktos kogo nie znam i nic o nim nie wiem.
Pewnie jakby nie klamal na stronie i robil samo hsg to wpisal by hsg a nie laparo.ALe jak mozna bez praktycznie zadawania zadnych pytan i bez wiedzy o pacjencie dac mu po 7 min skierowanie na laparo???
To nie jest wyrwanie zęba -
nick nieaktualny