Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah i ta ginka polecala sono hsg - w Wawie w szpitalu św. Zofii (Żelazna).. kurde i znowu nie wiem co robic czy hsg na ktore mam skierowanie czy dzwonic na sw Zofii i umawiac odplatnie sono :pII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki - wklejam Ci i info z Zelaznej:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24e06c3ece8d.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b24474019c6.png
Ja bym Ci radzila zrobic sono, wedlug tego co ja sama robie
W razie czego w klinice Bocian jest za 600 zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 22:44
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żeby ta candida zniknęła to trzebaby się odcukrzyć i odmleczyć i nie jeść nic na drożdżach. Pewnie wszystkie ja mamy w różnych miejscach organizmu porozsiewaną.
kark, Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami no dokladnie ja tez tak sadzilam ale podalam wyniki temu ginowi ze szpitala i powiedzial ze musze wszystko wyleczyc no zobaczymy
Nikodemko dzieki rozwaze to i zdecyduje niedlugo w koncu.
Tak Nona pojedziesz juz zafasolkowanaNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyMeggs, a idziesz na bete?
Nona ja bym nie robiłam, ale trafiłam na ten artykuł i zaczęłam analizować, te krwiaki i cb i kurcze wacham się strasznie... Dziś eMek ma szkolenie, tysiak mu wpadnie to jak wróci z kasą to pogadamy 😂
Ale jak mi wykryli moją malutką wadę serca i przez ciąże i karmienie nie zbadałam to chodzi do tej pory wkurzony, że z Kajtkiem jeżdżę wszędzie, a sama się nie sprawdzę. No, ale tak już mają matki polki 😅
Monia wiem, ale ja i tak mam za darmo wizyty 😝 Już miałam 4 wizyty (w tym ostatnio prenatalne) plus cytologie i ani grosza ginka nie chciała. -
Domi_tur wrote:Tak Was trochę nadrobilam teraz i Beti - jeśli chodzi o tą klinikę to napisz może do Anhydry, bo mi się wydaje że ona tam chodziła i prowadzi tam teraz ciążę
może coś Ci doradzi w kwestii lekarza czy badań jakie będą chcieli mieć
-
nick nieaktualnyNie kobieta anioł - od sierpnia mój brat jest jej zięciem 😂 W ciąży z Basią ze sobą tylko chodzili, więc miałam gratis prenatalne i załatwione w Ujastku połówkowe za darmo. A teraz już jej chyba głupio od "rodziny" brać i do tej pory wszystkie wizyty gratis 😉
Leżę, ale powoli zaczynam wstawać typu właśnie doprawić Mkowi zupę, posiłki jem przy stole, chyba, że brzuch boli plus rano ubieram najmłodszą. I wieczorem chodzę przed tv, bo Miśkowi smutno samemu 😅
Narazie nic nie boli, pojutrze wizyta, mam nadzieję, że już się coś zagoiło ☺ -
Wik89 wrote:Nona tez mysle p tych badaniach...
Lami ja tez napisalam po wyjsciu od gin posta i kliknelam anuluj :🤣 a potem zaczelam piatkowe odstresowanie - czerwone wino (wiem wiem jestem po owu i nie powinnam ale watpie w ten cykl i tak..) i orzechy
Ginka wziela wymaz do badania bede miala za tydzien wyniki MUCH-y. Ona w ogole powiedziala ze zrobilaby mi to hsg nawet przy poprzednim wyniku posiewu bo wg candida nieliczne nie sa zadnym przeciwwskazaniem no ale ja pytalam przez sms tego gina ktory mi wystawil skierowanie do szpitala i powiedzial ze koniecznie musze to wyleczyc... jak zawsze co lekarz to opinia... mam nadzieje ze teraz bedzie ok
Beti dzieki za info nt skierowania!
Monia spokojnie wkrotce znajdziesz ponownie jestem pewna!Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs proszę nie mow tak.Idz na bete dzisiaj i zobaczysz wszystko bedzie dobrze.Pewnie sie nie wyspałas i zle na kreski patrzysz.
-
kark wrote:Beti, a Ty jak tam? @ jest?
-
Czekam w kolejce. Nasikałam na drugi i kreska była nieco ciemniejsza ale i tak praktycznie taka jak wczoraj. Wiec pewnie cos wzrosło i zaczelo juz spadac, takze dzisiejsza beta bedzie niewiarygodna.
A i sorka, smece i panikuje od rana, a nikomu nie chce psuc weekendu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 08:27
-
Meggs wrote:Czekam w kolejce. Nasikałam na drugi i kreska była nieco ciemniejsza ale i tak praktycznie taka jak wczoraj. Wiec pewnie cos wzrosło i zaczelo juz spadac, takze dzisiejsza beta bedzie niewiarygodna.
A i sorka, smece i panikuje od rana, a nikomu nie chce psuc weekendu.
Rozumiem Cie bo pewnie sama bym sikala na testy i sprawdzała a podobno tak nie mozna.
Zobaczysz dostaniesz dzisiaj bete i bedzie wszystko ok
Jestem pewna