Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj leci,macie rację. Przyznaję,że szybko mi przeleciało ale to dobrze,za 2 tygodnie po genetycznych odetchne
Monia spokojnie,wszystko jest na pewno dobrze
Lami ja czuję córcie, ciekawa jestem czy na genetycznych lekarz sie skusi zerknac
Alex gratuluje drugiego trymestru-teraz najlepsze przed Toba 😀
Lami a u Ciebie juź 16 tydz.leci :oo zaraz połówkowe beda!Lami, kalcia64, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami to zależy od dnia 😂 są dni, że czuję, że w brzuszku mieszka dziewczynka, a są dni, że jestem pewna, że to chłopiec 😁
We wtorek i czwartek mam prenatalne to mam nadzieję, że któryś z lekarzy coś tam dojrzynajgorzej, jak jeden powie, że dziewczyna a drugi, że chłopiec 😂
Dzisiaj w ogóle miałam koszmar, że poszłam na to usg genetyczne i nie działał aparat usg i czekałam kilka godzin na korytarzu aż się naprawi i uruchomi. Jednak już się stresuję wtorkiemLami, kark lubią tę wiadomość
-
Nona- rozumiem chęć planu, choć ja bym poczekała z kwietniową listą działań na wyniki M. i wynik HSG.
Akurat w Twoim przypadku - jak masz donoszoną jedną ciążę - możesz mieć mutacje w wersji łagodnej, więc najwyżej zacznij od poziomu homocysteiny. Jak będzie za wysoki to od razu metyle.Nona lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
przedszkolanka:) wrote:Oj leci,macie rację. Przyznaję,że szybko mi przeleciało ale to dobrze,za 2 tygodnie po genetycznych odetchne
Monia spokojnie,wszystko jest na pewno dobrze
Lami ja czuję córcie, ciekawa jestem czy na genetycznych lekarz sie skusi zerknac
Alex gratuluje drugiego trymestru-teraz najlepsze przed Toba 😀
Lami a u Ciebie juź 16 tydz.leci :oo zaraz połówkowe beda![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja czuję dziewczynkę i w sumie fajnie byłoby mieć drugą córkę, również z ekonomicznych względów. Poza tym dwie dziewczyny w podobnym wieku to chyba lepszy kontakt niż siostra i brat. Ale wiem, że mąż chciałby syna. Także jakby nie było, to i tak będzie dobrze. Chociaż... Może jakby była druga córka, to mąż dałby się namówić na trzecie z nadzieją na synka.
kalcia64, Lami, Słoneczko12, kark, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Japierdziu, ale fikumiku!
U mnie temperatura dalej wysoko, żadnej @ na horyzoncie, 16dpo i dwa testy (nord i bobo) ukazały mi megamini śladowe cienie!
Nie ma szans je złapać do zdjęcia. Próbowałam, ale się nie da..
Jak zrobię tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d324e407b179.jpg
to je widać! 😂😂😂😂
byl dosc ciemna:)madziorek86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziorek, co to tam za cienie dostrzegła środku? Proszę pokombinować, rozebrać testy i zrobić nam fotkę
Nie daj się prosić!!!!
Mocno kciuki kochana!!!madziorek86, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami dzięki Kochana ze pytasz, u mnie na bank silny syn po tatusiu bo ja przez cała ciąże jestem przeziębiona, nadal gesty katar mam ale już się przyzwyczaiłam
MEGGS kciuki!!!! Będzie dobrze❤️
Madziorek super! Oby to było to tak bardzo bym chciała 😘😘Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:14
Lami, madziorek86, Słoneczko12, kark, Biegającą-mama, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Madziorek - ale czad!!! Czulam, ze u Ciebie tak bedzie
piekny seks z milosci da owoc, zobaczysz ❤️ Jak sikniesz na kolejny, to dawaj nam tu od razu fote.
U mnie cuda na kiju. Wczoraj rano pozytywny owulak, wieczorem juz bledszy, a przed chwila zrobilam nastepny i mega mega pozytyw z bordową krechą.
Tęczova, witaj w klubieJak u Was z serduszkowaniem?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb5f4e76769b.jpg
To prawda... Pamietam jak dzis pozytyw Przedszkolanki, a ona za chwile bedzie rodzic (synka), szokLami, madziorek86, Słoneczko12, tęczova, kark, Biegającą-mama, Szczęściara, blair., przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Czyli same dziewczyny przeczuwacie 😀 Powiem Wam, że ja też dziewuszkę czułam, wszyscy czuli oprócz jednego dziadka. Niby usłyszałam, że chłopak, ale po eurofii trzydniowej i wybieraniu imion mówię holahola! Jak ubranka rodzinka chcę kupować to nadal unisex 😀 No i obejrzałam jeszcze z 5 razy filmik na komputerze powiększony i na siusiaku widzę dwie kreseczki. Koleżanka, co się dziewuszki spodziewa i ma 22 tydzień mówi, że jej Heli identycznie wyglądało i ona swojemu lekarzowi nie wierzyła, że to dziewczynka, bo przecież odstaje. A on na to, że jak jeszcze dzieciaczki tłuszczyku nie mają to wszystko może odstawać, bo napuchnięte, ale dwie kreseczki to wargi sromowe.
Więc powiedziałam, że czekam na połówkowe i się nie nastawiam 😀Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Wyniki nasienia pokazać ginowi mojemu w środę przed hsg? Czy to musi być androlog czy sami interpretowaliscie w necie?
Nona, jeśli będą jakieś odchylenia to poza własną interpretacja pokazałabym ginekologowi (ale raczej Twojemu prowadzącemu już Ch.). Inna strawa, że jak coś to pewnie i tak odeślą M. do Pabiana. Ja na męskich wynikach zjadłam zęby, kiedy mojemu wyszło w styczniu 2018 1% prawidłowych plemników (a wydawało się, że to formalność, bo on ma już dziecko). Wyniki męskie interpretuje się też jako całość, więc pamiętaj, by nie patrzeć na jeden parametr (vide moja stopka). I w sumie suplementy dobiera się po wynikach, bo co innego jest na ruch, co innego na aglutynacje itp.
W poprzednia ciążę zaszlas szybko?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
madziorek86 wrote:Kalcia, owulaki to już od dawna mi mocne wychodzą, pol na pol pozytywy i prawie pozytywy
już mi szkoda na nie sikac
Jutrzejszego Wam fotkę wyślę, jak będzie ładniejszy (mam nadzieję!!) bo na dzisiejszych zajęciach nic nie widać bo ostrością to mój tel nie grzeszy 😉[link=https://www.suwaczki.com/][/link]