Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:No dobra, to jest chyba najlepsze zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7380f26a6842.jpg
Ale nie pukajcie się w głowę, na żywo ładniej przebija hehehe 🕵️madziorek86 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:No dobra, to jest chyba najlepsze zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7380f26a6842.jpg
Ale nie pukajcie się w głowę, na żywo ładniej przebija hehehe 🕵️madziorek86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Madziorek ogromne kciuki, jutro powtórz test będzie mocniejsza kreska ❤️
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:14
madziorek86, Lami, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
kalcia64, Lami, madziorek86, Beti82, Wik89, Biegającą-mama, Słoneczko12, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - ja jej wroze synka, ona jeszcze o tym nie wie hihi
Kurcze, a ja olalam sprawe z grejpfrutami... Zjadlam dwa od poczatku cyklu, nie moge sie do nich przekonac.
Noo, to co, umawiamy sie na tescik tego samego dnia?
Z serduszkami u nas dokladnie tak samo. Bylo dzis rano i bedzie pewnie jutro wieczorem (mam nadzieje), wiec naprawde rowno idziemy!
Madziorek- mi tez przemyka jakis cien przed oczamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 11:51
tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Jezu dziewczyny mam wyniki
I beta 22,6
II beta 87,1
Przyrost po 46 h 318% 🙄🙄🙄🙄
Niewierze!
I prog 42,0 ng/ml - a nie boli nic, nic nie czuje, zero cyckow, syf na twarzy, masakra!
Przepraszam za ta panikeLami, OlivkowaMama, tęczova, sunshine03, madziorek86, Beti82, Wik89, kark, Biegającą-mama, Słoneczko12, Szczęściara, Mosieczka, blair., Ani0nka, przedszkolanka:), kalcia64, Pestkaa, Nona, alex0806, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs, zostaw testy, nie rób jutro. W poniedziałek następna beta i będzie pięknie powyzej 200. Daj bąbelkowi rosnąć u mamusi w brzuszku! ❤️❤️❤️
sunshine03, Słoneczko12, Meggs, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
.
Meggs lubi tę wiadomość
Meggs mowilam 💖 Nie sikaj wiecej,ciesz sie chwilą.Zrob ostatnia bete i umawiaj konieczne lekarza po zapas heparyny.
Meggs, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs 😵😵😵😵😂 Kurde, będzie ciotki forumowe stresować, a sama co chwilę wszystkich uspokaja, że przecież objawy mogą być raz a raz nie!
Lami, to zarzuć tą fotę jeszcze raz 😝
Ja tam nie wiem. Z Basią się czułam jak z Kajtkiem, więc do porodu wierzyłam, że w środku jest chłopak. Także teraz nawet nie chcę zgadywać... 😉 Ale wszyscy prócz eMka obstawiają w rodzinie chłopaka.
Ale fajnie z tą.waszą.dzisiejszą podwójną owulacją 😄Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs gratuluję! Ale się cieszę!
Madziorek - też coś widzę! Jutro będzie piękna kreska
Tęczova, Nikodemka - tak trzymajciePiękne owulaki, także działajcie działajcie
Kochane Ciężaróweczki - tak miło Was się czytaJejku tak bardzo bym chciała już do Was dołączyć...
Przedszkolanko - pamiętam jak razem testowałyśmy, w tym dle Ciebie szczęśliwym cyklu 😊 jak ten czas leci..Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u