Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meeeeggs uffff jak dobrze
fioletowa moc
))
Teczova jesli to domowe lab to wg mnie tuz tuz pozytyw ale jeszze chwilka;) swoja droga powiem Wam ze z moich doswiadczen dotychczasowych wynika ze faktycznie najlepiej mierzyc po poludniu/wieczorem codziennie o tej samej porze tak jak radza w ulotce. A Wy jak testujecie?
Jejku ale szybko Wasze ciazowe suwaczki sie przesuwaja ekstra!!!! Nim sie obejrzymy bedzie pierwsze fioletowe potomstwoa nie, juz jest przeciez, Pola Róża!
Ktora nastepna, chyba Lami?Meggs lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Megss - no widzisz!!!!!! Piękna ciąża ❤️❤️❤️❤️ Cudownie!!!!
Tęczova - w Prima Aprilis?Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs wdech wydech betka pięknie rośnie. Nikodemko teczova jakie piękne owulaki. Aż mnie jajnik zabolal 😂 😂. Madziorek coś tam widzę. Co to za test? No dziewczyny lecą Wam te tygodnie. Nim się obejrzyjcie a zaraz będziecie Nam relacjonowac która dostała kopniaka 😁😁.
tęczova, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:14
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściara, mnie do końca bolały oba jajniki, mimo, że pęcherzyk był w prawym. W lewym też były na pierwszym monitoringu, a później już zniknął, podejrzewam, że się wchłaniał i dlatego też go czułam.
Może tam się coś też wykluwa niepostrzeżenie?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
tęczova wrote:Wik89, dla pewności siknęłam raz jeszcze przed chwilą, jest już bordo
ja staram się testować po 12 ale czasem mnie natchnie wcześniej.
Słoneczko, Ty z nami testujesz! Albo chwilę przed nami
Nikodemko, kurczę, muszę wiedzieć czy lutkę odstawiać. Najwyżej dłużej będę braćto prima aprilis!
Cykl mi się wydłuży, więc będę testować najwcześniej 27 marcaO ile w ogóle zatestuję
Mam tylko norda i będę bała się go użyć hahahCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Jejku bez was bym oszalała serio. Mąż mnie już słuchać nie może. Dziękuję ❤❤
Sikać już nie bede bo za bardzo mnie to stresuje.
Mam nadzieje że beta bedzie rosla nadal, ze to nie wczorajszy przyrost a dzisiejszy zastoj.
Uspokajam sie progiemLami, Wik89, Ani0nka, Słoneczko12, madziorek86, Pestkaa, kark, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Madziorek a ja widzę! Jutro sikaj znowu!
Nikodemko hahaha synek mowisz? To raczej będzie z Twojej owulki i dzisiejszych starań 😀😀
Meggs no i git!! 😍😍 jesteś w ciąży i nic tego juz nie zmieni
Tęczowa to Cię tu dzisiaj nie chcemy widziec,wybacz 😀
Słoneczko leci leci a zaraz Ty wysikasz pozytyw i my będziemy w szoku jak zlecialo 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 13:11
madziorek86, Słoneczko12, tęczova lubią tę wiadomość