Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meeeeggs uffff jak dobrze
fioletowa moc
))
Teczova jesli to domowe lab to wg mnie tuz tuz pozytyw ale jeszze chwilka;) swoja droga powiem Wam ze z moich doswiadczen dotychczasowych wynika ze faktycznie najlepiej mierzyc po poludniu/wieczorem codziennie o tej samej porze tak jak radza w ulotce. A Wy jak testujecie?
Jejku ale szybko Wasze ciazowe suwaczki sie przesuwaja ekstra!!!! Nim sie obejrzymy bedzie pierwsze fioletowe potomstwo
a nie, juz jest przeciez, Pola Róża!
Ktora nastepna, chyba Lami?
Meggs lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Megss - no widzisz!!!!!! Piękna ciąża ❤️❤️❤️❤️ Cudownie!!!!
Tęczova - w Prima Aprilis?
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs wdech wydech betka pięknie rośnie. Nikodemko teczova jakie piękne owulaki. Aż mnie jajnik zabolal 😂 😂. Madziorek coś tam widzę. Co to za test? No dziewczyny lecą Wam te tygodnie. Nim się obejrzyjcie a zaraz będziecie Nam relacjonowac która dostała kopniaka 😁😁.
tęczova, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:14
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściara, mnie do końca bolały oba jajniki, mimo, że pęcherzyk był w prawym. W lewym też były na pierwszym monitoringu, a później już zniknął, podejrzewam, że się wchłaniał i dlatego też go czułam.
Może tam się coś też wykluwa niepostrzeżenie?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
tęczova wrote:Wik89, dla pewności siknęłam raz jeszcze przed chwilą, jest już bordo
ja staram się testować po 12 ale czasem mnie natchnie wcześniej.
Słoneczko, Ty z nami testujesz! Albo chwilę przed nami
Nikodemko, kurczę, muszę wiedzieć czy lutkę odstawiać. Najwyżej dłużej będę brać
to prima aprilis!
Cykl mi się wydłuży, więc będę testować najwcześniej 27 marca
O ile w ogóle zatestuję 
Mam tylko norda i będę bała się go użyć hahahCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Jejku bez was bym oszalała serio. Mąż mnie już słuchać nie może. Dziękuję ❤❤
Sikać już nie bede bo za bardzo mnie to stresuje.
Mam nadzieje że beta bedzie rosla nadal, ze to nie wczorajszy przyrost a dzisiejszy zastoj.
Uspokajam sie progiem
Lami, Wik89, Ani0nka, Słoneczko12, madziorek86, Pestkaa, kark, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Madziorek a ja widzę! Jutro sikaj znowu!
Nikodemko hahaha synek mowisz? To raczej będzie z Twojej owulki i dzisiejszych starań 😀😀
Meggs no i git!! 😍😍 jesteś w ciąży i nic tego juz nie zmieni
Tęczowa to Cię tu dzisiaj nie chcemy widziec,wybacz 😀
Słoneczko leci leci a zaraz Ty wysikasz pozytyw i my będziemy w szoku jak zlecialo 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 13:11
madziorek86, Słoneczko12, tęczova lubią tę wiadomość