Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze owocne owulki ❤ byście za kilkanaście dni chwaliły się tlustymi krechami!
Madziorek kciuki za jutrzejszy test! 🤩 mi sie coś tam majaczy!tęczova, madziorek86, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:I pytanie jeszcze - delikatne różowe plamienie? Stresować sie?
ja plamiłam w sumie ze 2 tygodnie i to na nieco późniejszym etapie, nie wiadomo od czego. I to był brąz także luz
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Eh daje sobie spokój z tymi testami bo zwaruje do końca tego cyklu. Jutro będę wiedzieć czy będę miała wizytę w poniedziałek czy nie. Muszę się wyluzować. Mąż ma rację że za bardzo przeżywam to wszystko. Za bardzo chce..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Nie znalazlam dzis serduszka. Jak ja mam wytrzymac do 28.03. Wolalabym go wcale noe slyszec w tym detektorze i nie byloby sprawy. A teraz tylko stres. Bo bylo i nagle sie zmylo. Jesli na prenatalnych tego 28 bedzie serce to detektor walne w kat. I wcale on nie uspokaja. Jednak sie mylilamm bardzo.
Ja się bałam, że właśnie taka sytuacja będzie i będę schizować, a bobo ma się dobrze w brzuszku, bo poczytałam trochę takich historii
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia też jestem zdania takiego jak Nona. Ten detektor to zło.. Zamiast uspokoić to jeszcze gorzej bo się martwisz. Niestety dla mnie to zbędny dodatek. Ja ani w jednej ani w drugiej nie używałam dlatego rzuć to w kąt.. Będzie dobrze 😘.
Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia wybacz pytanie,ale nie przybyło Ci brzuszka? Ja teź jestem pewna,źe wszystko jest dobrze,ale i stres rozumiem..
Ja dzisiaj mialam ból w brzuchu,że bralam magnez i no spe,polezałam i przeszło na szczęście. Senny dzien dzisiaj,nawet Pola zmulona (ona nigdy nie jest zmulona!)
Nona prawdopodobnie Nelka i Aleksander ,ale to takie pomysły póki co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 18:52
Nona, kark, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona dla dziewczynki sobie zapisałam z 15 imion, bo mi się tyle podoba
a dla chłopca bym chciała Tobiasz, ale mąż jest przeciwny
zresztą mojej listy imion dziewczęcych też nie popiera
uznaliśmy, że póki płeć nie jest znana to nie będziemy się jeszcze o to kłócić, dopiero później hahaNona, kark, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny