Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje imię Paulina nie podoba mi się totalnie. Nie lubię skrótu Paula, bo miałam taką durną koleżankę, która kazała Paula do siebie mówić. I zawsze mówili do mnie Paula w domu, ale im zakazałam od czasu Pauli 😀 Więc rodzina do tej pory mówi do mnie "Patyś". Tak rzadko w ogóle słyszę swoje imię, że mogłabym zapomnieć jak brzmi 😀
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula i Karola mi pasuje
a zmieniając temat,bolał mnie brzuch i teraz boli mnie znowu prawa strona i właśnie skojarzyłam,że to ta od torbieli ( dzidziuś bryka po drugiej stronie), no i mam schizę..jak boli to pewnie urósł? lutka 2x dziennie jest a ja ciemna masa zapomniałam o torbiel zapytać na wizycie..Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko niekoniecznie to torbiel rośnie, może bobo rośnie
mnie wczoraj wieczorem bolał brzuch i był taki napięty, swedziała skóra i cała noc tak, aż spać za bardzo nie mogłam. Nie brałam nic, bo magnezu nie mam, a nospa nigdy w życiu mi na ból brzucha nie pomogła
I dzisiaj rano wstaje, brzuch już ok, ale zauważalnie większy
Więc moj ciążowy mózg i ciążowa logika mówią, że bolało bo mi się brzuch rozciągał 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 20:22
-
Lami wrote:Jak mieszkałam w Anglii to mówili do mnie fonetycznie "Paala", a to środkowe a było długie i płaskie i jak "o" brzmiało. I te wersje lubiłam 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 20:37
Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:14
blair., Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Zazdroszczę Wam, tak zdrowo, że możecie już wybierać imiona
mi się co rusz zmieniają upodobania, ale jakbym rodziła dzisiaj to byłaby Aurelia, Julianna, Juliusz lub Filip. Mój się upiera przy Jakubie, chyba zapomniał o swoim poprzedniku
-
tęczova wrote:Joasia ślicznie, uwielbiam to imię, ale otaczają mnie same Asie
-
Ja mam na imię Asia
Jejku, jaka śpiąca jestem, dziś i wczoraj też. Cykl mi będzie trwał ze 34 dni.. nie lubię takich długich eh. Coś się poprzestawiało.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
nick nieaktualnyJa dla całej rodziny jestem Kaka. A jak teściowa pierwszy raz usłyszała jak moja mama mówi do mnie Kaka to wypaliła, że jal była mała to tak na kupe mówiła... 😐
Babcie mowią Karolinko, a Misiek chyba mawet nie wie jak mam na imię 😂Arashe, tęczova, madziorek86, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam się dziś po podróży.
Meggs cieszę się że się uspokoilas, bo już się zesresowalam i tylko szukałam kolejnego postu z wynikami.
Madziorek ja widzę cień i czekam na rozwój wypadkow, ja takiego cienia nigdy nie miałam ^^ albo biel albo mocna.
Odniosę się jeszcze do lekarzy i ich udziału w porodzie np fizjologicznym, który ograniczył się tylko do wypchniecia dziecka przy ostatnim skurczu i zszyciu nieszczęsnego cięcia, na które nigdy więcej nie wyrażę zgody. Położna odwala cała robote jak mówi rzepakowepole
A co do imion to ja przy pierwszej ciazy nie wiedziałam jakąś płeć do porodu to miałam przygotowane Tomasz i Krystyna (wtedy jedyne żeńskie imię jakiś akceptowalne, bo reszta albo będzie albo ktoś ma). Teraz w kolejce Tomasz w dalszym ciągu, choć po cichu liczę na dziewczynke druga, chyba któraś coś o tym też pisała, co się pokrywa z moimi myślami. Trzeci mógłby być syn. Dziewczynkę bym nazwała Mariannakark, madziorek86 lubią tę wiadomość