Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia, a mówisz ludziom o Twoim pięknym stanie, w którym teraz jesteś? Cieszysz się z koleżankami, kuzynostwem, rodzeństwem ciąża? Ja miałam podobnie na początku, że nie rozmawiałam i to do mnie nie docierało. A jak zaczęłam o ciąży nawijać i mówić do ludzi np z pracy (może z trochę wymuszonym uśmiechem), że ja chodzę w dwójkę to jakoś zaczęło to do mnie docierać. I uśmiech przestał być wymuszony tylko szczery. I po prostu nauczyłam się cieszyć z ciąży i dzielić się nią dalej niż z ovufriendkami
Meggs lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Julia93 wrote:No właśnie, niby drugi trymestr najprzyjemniejszy itd. Nie wiem o co chodzi. Tyle zrobiłam żeby zajść w tą ciążę, tak bardzo jej pragnęłam, a teraz nie wiem czemu zaczęło mnie to przerażać. Z jednej strony dalej bardzo chcę, ale z drugiej czuję jakiś taki dziwny niepokój. Z niczym konkretnym nie związany.
Nie potrafię się tak do końca cieszyć tą ciążą a przez to jeszcze mam wyrzuty sumienia. Że się nie cieszę. Wiem, to głupie.
Julia, przybijam piątkę i nie martw się, to zdecydowanie hormony, mam często podobnie, tylko dziel się tu z nami odczuciami bo nie ma nic gorszego niż samemu zostać z różnymi myślami ❤️❤️❤️ -
Podpowiedzcie mi proszę, kiedy mam zbadać proga? Zupełnie nie wiem jak to teraz policzyć. Od dnia spadku temp, od tego co mi wyznaczył ovufriend czy od dnia zaniku śluzu, czy jeszcze inaczej? Pogubiłam się, a chciałabym zbadać proga, bo idę do endo niedługo i może od niej bym coś dostała.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
nick nieaktualnyU nas jest tak właśnie z eMkiem jeśli chodzi o imiona - to nie, bo ta się tak nazywa, tamto mu się też źle kojarzy... 😒
Ja przy Basi bardzo długo o Krysię walczyłam, bo to moja ukochana Babcia 😉 A teraz jestem zdecydowana, że jak będzie dziewczynka to na drugie będzie napewno Krysia, choćby nie wiem co ☺
A jak będzie chłopak to M chce Michała juniora 😐 Fuck me 😬
Wogólę mój M kocha swoje imiona, uważa, że są najpiekniejsze itd.
On się nazywa Michał Aleksander Stanisław, a dzieciaki mamy:
Antonia Michalina
Kajetan Aleksander
Barbara Stanisława
Jakby ktoś się nie zorientował, to drugie imiona mają po nim 😔
Pestka, Ty już wiesz, że będzie chłopak? Szybko, kiedy się dowiedzialas ☺? -
nick nieaktualnyZapomniałam! Wieczorem oglądałam z M i Tosią film. Leżałam na płasko i czuję, że się bobo wypina. Dotykam brzucha, a tu wszędzie brzuch flaczek miękki i tylko jedna mała twarda kuleczka 😄 Wołam Tosię i Miśka i czuli bobo 😀💞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 07:09
Meggs, Lami, madziorek86, Wik89, Słoneczko123, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziorek, przykro mi.
Jak to był bobotest i cień wyszedł npowyzej 10 minut, to też tak miałam. Trzeba je czytać do 5 minut.
Mi dwa razy pokazywały allegrowe cienie w czasie, a @ przychodziła. Nawet miałam podobne objawy jak przy szczęśliwym cyklu jak patrzyłam w flo (jelitówka 3-4 dpo). Teraz utwierdzam się w tym, że chyba to nie były fake testy, tylko doszło do zapłodnienia, ale zagnieżdżenie się nie utrzymało.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:15
Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Czy mi się dobrze zdaje, że wczoraj mignęła mi tu OliwkowaMama z suwaczkiem pięknym świeżutkim?
Pamiętamy się przecież z wątków miesięcznych straniowych, może masz ochotę do nas dołączyć?kark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️