Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie @
Madziorek zaczynamy razem 7 cs
Moze znowu razem zaciążymy jak w grudniu -
Przedszkolanko, wyrazy współczucia. Dużo siły dla Was
Nie wiem czy widziałyście mojego posta.. Ale podpowiedzcie mi kiedy będzie u mnie 7 dpo? Chciałabym zbadać proga..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Słoneczko, chyba robiłabym tego 25 w poniedziałek, byłby 8dpo. Ew 23 i 25, żeby sprawdzić czy rośnie czy spada.
A oprócz testów miałaś jakiś ból, który np minął i mógłby świadczyć, że owulka była i jest już po? Bo mogła być 17, ale też wcześniej, bo testy mogą z dwa dni wychodzić po owulacji.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:Moze owu dzisiaj? A jak temp?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
madziorek86 wrote:
Beti
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞tęczova, madziorek86, kark, Meggs, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:15
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko - tak mi przykro.... przytulam 😟😟😟😟
Madziorek - o nie! Pieprzone testy...
My bedziemy mieli córkę Nelę i wiemy to od od jakichś dwóch lat, pozostaje tylko czekać na ciaze...madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Wik - wykres mam w stopce
Lami -właśnie nie miałam takiego bólu, który mogły oznaczać owu.. Lekki ból miałam przedwczoraj, ale nie potrafię tego dobrze zinterpretować. Ten cykl jest zupełnie inny niż kilka ostatnich.
Tęczova - mówisz spadek? Też właśnie chciałam tak to liczyć, ale testy owu mi pokręciły wszystko.
Spadek był w wtorek, dajmy owu dwa dni później to wychodzi, że w czwartek będzie 7dpo. Wiec w piątek zbadam proga. Co sądzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 10:36
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Sloneczko ja bym na Twoim miejscu zmierzyla 23.03. Ale wiadomo, to będzie tylko przypuszczalne 7dpo wiec moze dla pewnosci tak jak pisala Lami, także 25.03
Tez mialam plan zbadac proga w tym cyklu ale dzis jest 7/8 dpo wiec nie wiem czy jutro jeszcze jest sens. jak wstane wczesnie to moze zbadam..
Moj ukochany dziadek zmarl jak mialam 7 lat, w pazdzierniku, a 4 miesiace pozniej okazalo sie ze mama jest w ciazy z siostra, bardzo sie cieszylismy a jednoczesnie smutno nam bylo, ze dziadek nie doczekal. Ale byl to tez jakis symbol, ze ktos kogo kochamy odchodzi ale pojawia sie nowe zycie. Pomysl ze dziadek wie i wspiera Was z gory
Słoneczko12 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:15
Słoneczko12 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, ściskam mocno. Dobrze wiem co czujesz - tak samo było z moim dziadziem 😞 Wróciłam w pt ze szkoły jakby nigdy nic, a tu mama mówi, że dziadziu nie żyje, znaleźli go leżącego na podwórku, zawał 😞
Słoneczko, ja nie odpowiadałam, bo czekałam na dzisiejszą temp i śluz 😉 Wg mnie 18 mogła być owu - test pozytyw, dołek i ostatni dzień śluzu płodnego. Ja bym 23 robiła proga ☺
Ewelina, Oliwkowa, ja też was kojarzę z wątków miesięcznych staraniowych. Nic się nie wstydzćcie, Lami lubi prowadzić spisy i listy to was chętnie wpisze 😅
Lami, dopiero teraz sobie przypomniałam, że Ci nie odpisałam. Tak, jutro jadę na podgląd. I naprawdę mam nadzieję, że bobo rozkraczy nogi, bo moje dzieci uważają, że jak jeden drugiego przekrzyczy chłopiec-dziewczynka to tak będzie w brzuchu 😔
Beti wreszcie możesz zacząć 😉Beti82, Wik89, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Alex ja tez muszę sobie zakupić legginsy ciążowe bo już wszystkie spodnie mnie cisną.
Kupowała może któraś z Was z działu hm mama? Mysle aby jutro wybrać się na zakupyale ostatecznie kupiłam i chyba dobrze, bo zwykłe dżinsy już mnie mega cisnęły i guzik musiałam rozpinać jak siedziałam
Kupiłam też rajstopy ciążowe i to jest super wygoda!!!bez ciąży chyba też będę takich używać
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:U mnie w rodzinie zawsze jak ktos byl w ciazy to ktos zmarl lub zmarl a krotko potem ktos w ciazy . smutna rzeczywistosc:(