Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:15
Lami, Ani0nka, madziorek86, Wik89, przedszkolanka:), Słoneczko123, kark, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A ja pozdrawiam będąc na tronie z zaparciami 😂😂😂
Rozpoczynamy 9 tydzień ciąży 🤰🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 08:30
tęczova lubi tę wiadomość
-
Ale zobaczcie w każdym miesiącu jakaś zostanie przygarnięta przez fioletową stronę mocy- ja i Niezapominajka w lutym, Meggs w marcu, i zobaczymy czy ktoś jeszcze dołączy do Meggs czy w kwietniu będziemy świętować! 😊 także głowa do gory❤️
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Madziorek no szkoda 😔 ale spokojnie szykuj sie na grudzien! ja mysle ze faktycznie ten 7cs moze byc szczesliwy!!! 😊
Lami mialam dwa razy ok 6-7dpo silne zatrucie/biegunke, w listopadzie i grudniu, mam teorie ze cos tam sie dzialo wlasnie.. W tym cyklu poki co zadnych objawow specjalnych a dzis 7dpo..tylko piersi bola ale to typowe dla mnie na tym etapie cyklu
Anionka to zaczelas 3 miesiac superAni0nka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Z zaparciami to ja się łączę w bólu, nadal mnie męczą. Aż mnie jelita i pępek czasem tak zakłują dziwnie. Już sobie activię kupiłam, wczoraj testowałam wasze patenty z kiwi. I masakra jest.
Julia przestawisz się na pozytywne myślenieMOże jakaś chwila zwątpienia. Ale przecież chciałaś tego dziecka, prawda?
Działałaś, walczyłaś. Teraz kopniak dla negatywnych myśli i kup dzidziowi coś fajnego
Od soboty 23.03 w Lidlu będą dziewczyny fajne bodziaki za 6 zł, spodenki dla malucha. Mam zamiar pokupować trochę, żeby później nie odczuć wielkiego bumI leginsy ciążowe to teraz zakup nr 1 bo już mnie wszystkie spodnie cisną.
PrzedszkolankoBardzo mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 09:09
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko Boże jaka tragedia😭😭😭 tak strasznie mi przykro jejku nawet nie wiesz jak! Dużo siły dla Was bo to ogromna tragedia... niech dziadek spoczywa w spokoju i niech Bóg ma go w swojej opiece ❤️
-
Alex ja tez muszę sobie zakupić legginsy ciążowe bo już wszystkie spodnie mnie cisną.
Kupowała może któraś z Was z działu hm mama? Mysle aby jutro wybrać się na zakupy -
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny..właśnie znaleźli mojego dziadka,nie żyje. Rodzice pojechali go podnosić bo jest na podlodze,nikt nie jest w stanie go podniesć. Moja mama jest rozstrzesiona..dziadek nie zdążył się dowiedziec,nie wytrzymal 2 tygodni..Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny wstałam niedawno i czuję taki dziwny ból tam na dole. Na pewno to nie ból okresowy troszeczkę inny. Bardziej to jajniki. Nigdy takiego bólu nie miałam. Co to może być?