Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina92 wrote:Ale zobaczysz, że po hsg szybko zaskoczy
a w tym cyklu bierzesz jeszcze clo?
-
nick nieaktualnyJulia u mnie spoko, krwawienia nie miałam już 1.5tyg, raz za czas plamienia jak dużo pochodzę albo coś zrobię (jak wczoraj wymiana żarówki 😐) ☺
U mnie jak byłam w ciąży z dziewczynami to tak było: rok śmierci mojego dziadzia dowiedziałam się, że jestem w ciąży z Tosią (a ostatnia w rodzinie była 9 lat wcześniej); a w 7mscu ciąży z Basią umarła babcia M.
Ewelina, ja kojarzę awatary zawsze, z nazwami gorzej 😅 Dlatego Ciebie pamiętam, bo Twój port kojarzę (tak jak dinozaura Reset) 😉
Monia to tak jak obiecałaś - wywalaj do szafy i wyciągasz po 20tc 😘Julia93 lubi tę wiadomość
-
Kark super ze u Ciebie juz lepiej! Monia ekstra z serduszkiem
Ewelina dajesz nadzieję
Nikodemko wiem dobrze co czujesz, dzis w nocy wlasnie snilo mi sie, ze tesciowie znowu pytaja (kiedys non stop byly teksty,ale odkad w sierpniu powiedzialam tesciowej, ze sie staramy i spokojnie bo to nie zawsze od razu sie udaje, to jakos przestali na szczescie) kiedy wnuki i na co czekamy, a ja im na to wykrzyczalam, zeby pytali swojego syna a nie mnie bo juz mam dosyc
Ogolnie to moj maz jest skryty i raczej nie mowi o niczym nikomu, ale ja po paru miesiacach staran zaczelam na pytania o ciaze odpowiadac ze "staramy sie, mamy nadzieje, ze sie uda" w jego rodzinie i w mojej i to jakos oczyscilo atmosfere. Nadal czasem zdarzaja sie pytania i wiem ze z dobrej woli, ale nieraz plakac mi sie chce jak je slyszeII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jeju dziewczyny zaraz wykituje. Jak mnie bolą jajniki. Czy to normalne że aż tak bolą? Jak kaszle to aż zgina mnie 😞. Do tego podbrzusze. Dziewczyny na clo mialyscie tak? Już schiza że tam torbiel się zrobiła😔
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wik89 wrote:Kurcze Szczęściaro, a który dzień cyklu? Zdarza mi się czasem że tak boli w okolicach owu ale typu przez kilka minut i przestają. A może to efekt clo?
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Jeju dziewczyny zaraz wykituje. Jak mnie bolą jajniki. Czy to normalne że aż tak bolą? Jak kaszle to aż zgina mnie 😞. Do tego podbrzusze. Dziewczyny na clo mialyscie tak? Już schiza że tam torbiel się zrobiła😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 14:57
-
Wik - u nas tak samo rozwiazalismy sprawe w najblizszej rodzinie. Kazdy wie, nikt nas o nic nie pyta i jest ok. Gorzej z ta dalsza tak jak wczoraj. Dzis bylismy u tesciow, byl jego brat z polrocznym dzidziusiem... Sliczny i slodki, serce mi plakalo. Lepiej juz znosze niepowodzenia w staraniach, ale chyba za duzo tych emocji jak na jeden weekend.
Wczoraj w poludnie owulak mega pozytywny i dzis tez, chyba nawet jeszcze bardziej. Niech juz ta owulacja nie czeka, bo nie wyrobie sie na termin hsg -
Lami wrote:Szczęściaro, może trochę za duży urósł. Mnie też tak napitalało, że iść nie mogłam. Wtedy miał chyba 26 mm pęcherzyk. Jak test owulacyjny dzisiaj?
11.2015 pjp(*)
Szczesciara - oby bylo juz po pieknej owulce
Ale bedzie testowaaaanie!
Meggs - jaka masz date porodu?
Nadrobilismy troche serduszkowanie... Od czterech dni bylo codziennie i teraz mam w glowie, ze sie nie uda, bo to za czesto -_- -
Dziewczyny czasem raz wystarczy
ten jeden szybki i wściekły żeby popłynął do komórki, także czy co 2 dzień czy codziennie to przecież ważne że seks jest
ja mam taką koleżankę która też się długo "stara" ale w sumie jak jest raz w miesiącu to jest dobrze... W taki sposób to nic nie zdziała
Mi dzisiaj łeb pęka. W samochodzie prawie zasnęłam jak wracaliśmy do domu, przyszliśmy, padłam i leżę.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵