Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex - masz racje. Trafilam po prostu na jakis artykul, gdzie „naukowcy udowodnili”, ze najlepiej co 2 dni i juz sobie wkrecam, ze zle zrobilismy. Moja przyjaciolka tez sie tak stara. Seks 2 razy w miesiacu, to u niej max, ale wlasnie spoznia sie jej okres...
Meggs - w takim razie musze zajsc! Jest szansa, ze spotkamy sie na porodowceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 19:10
Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ale Meggs sie z nami umowiła ,ze rodzi w grudniu
Meggs zakładaj wątek grudniowy a my z Nikodemką i resztą dziewczyn do Ciebie dobijemy
Ja bede musiala troche przyspieszyc poród bo mi wyjdzie jakos ok 21 grudnia a na swieta chce byc juz w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 19:12
madziorek86, Meggs lubią tę wiadomość
-
Ja już chyba przetestowałam każdą kombinację starania się, łącznie z nogami pod sufitem. W drugiej ciąży owulacja była w 28 dc a seks był tylko po to, żeby przyspieszyć okres. Wcześniej długo długo nic. I się okazało że zamiast okresu była owulacja i ciąża. W pierwszej i teraz co 2 dzień, ale teraz było że 3 razy pod rząd i zaskoczyło w wigilię
także dziewczyny, cycki do przodu, pozytywne myślenie i będzie dobrze. Ja sobie tak naprawdę wmówiłam tę ciążę bo już kilka dni po świętach czułam że się udało;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek - najgorsze jest to, ze ja to wszystko wiem, ale nie umiem przelozyc teorii na praktyke
Juz zaczynam analizowanie, szukanie, gdybanie... ale masz racje, koniec z tym, musze wrocic do wyluzowania. Chce juz byc po tym hsg, wiedziec na czym stoje i dzialac dalej, bo mam wrazenie, ze jestem teraz w jakims zawieszeniu i przez ten brak kontroli troszke wariuje.
-
Meggs wrote:I to mi się Beti podoba 🤩 zaczęłaś nowy cykl?
Aaa i 7 zawsze przynosi szczęście ❤
No tez licze na tą 7
Kurde niech sie uda to mnie droznosc ominie hahaMeggs lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Nikodemko jakby wszystko poszło dobrze to data porodu to ok 26 listopada.
I u nas też teraz było w okolicach owu 4 dni pod rząd 😊 i to wcale nie za czesto.Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Madziorek - pieknie to opisalas, uruchomilas moja wyobraznie
Mowiac o zawieszeniu i braku kontroli chodzilo mi raczej o brak monitoringu, wizyt itd, ktore do tej pory powodowaly, ze wiedzialam na czym stoje i czulam sie „bezpieczniej”, ale taki odpoczynek od lekarzy tez na pewno zle mi nie zrobi
Wierze, ze obydwie niedlugo bedziemy na brzegu
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Meggs moja kochana już masz szczęście bo kropek trzyma się dzielenie mamusi😘😘 powtarzasz betę?
Ja zaś trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte 😊 będzie piękne ciałko zołte i grubasne endo!madziorek86, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Dziękuję kochana! Powtarzam jutro. Nadal mam ogromnego stresa. Masakra.
Ja zaś trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte 😊 będzie piękne ciałko zołte i grubasne endo!
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Będzie piękna 😍😍 powiedz mi czy w tym cyklu brałaś acard? Tak sobie myślę żeby nie włączyć po owu acardu.
Beti, jutro będę dzwonić do lekarza i do piątku muszą mnie gdzieś wcisnąć bo do piatku mam zapas heparyny tylko. -
Dziewczyny, nie ma jednej recepty. Za każdym razem robicie wszystko jak należy! Przede wszystkim dlatego, że z wielką miłością staracie się o bejbika! I będziecie go tulić w ramionach. Więc Nikodemko, wszytko robicie dobrze. Czy co dwa dni, czy codziennie, czy raz przed owu raz po owu. Musi być ten jeden plemniczki i ta jedna komórka.
madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs powodzenia jutro! oby beta pięknie urosła
ja mam dziś sinusoidę, raz myślę pozytywnie, że kiedyś wreszcie się uda, za chwile dółno nic, to najgorsze dni, jeszcze 4-5 dni i zacznę nowy cykl (albo i nie
)
Meggs lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023