Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArashe wrote:A kawę pojęcie czy sobie odpusxilyscie? Bo ja właśnie jak kawy rano nie wypije to się już cały dzień nie załatwię, a tak to bez problemu.
Kark i Meggs kciuki za Was!i po kawie z 2 też nie ma problemu
Poza tym polecam na perystaltykę polecam zamiast cukru ksylitol i deserki z nasionami chia (smakują lepiej niż siemię lniane, chociaż droższe) -
Pytanie na śniadanie: od 3 tygodni nie było normalnego bzykania, bo mój się wystraszył. Cały tydzień mu nakladałam do głowy, no i rano wczoraj go gwałce czy chce tego czy nie chcę, a u mnie tak ciasno, że nie wejdziesz. Ten oczywiście się wycofuje, bo będzie mnie bolało, to następnym razem. Nie dałam za wygraną pokombinowałam i coś tam weszło, ale no... to nie to. Tak się robi później serio czy mnie coś zablokowało wzamian?
Przepraszam że taka kwestia z rana. Zafasolkowane, macie tak?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:15
kark, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyLami wrote:Pytanie na śniadanie: od 3 tygodni nie było normalnego bzykania, bo mój się wystraszył. Cały tydzień mu nakladałam do głowy, no i rano wczoraj go gwałce czy chce tego czy nie chcę, a u mnie tak ciasno, że nie wejdziesz. Ten oczywiście się wycofuje, bo będzie mnie bolało, to następnym razem. Nie dałam za wygraną pokombinowałam i coś tam weszło, ale no... to nie to. Tak się robi później serio czy mnie coś zablokowało wzamian?
Przepraszam że taka kwestia z rana. Zafasolkowane, macie tak? -
nick nieaktualny
-
Teczova -bierzesz acard przez caly cykl czy po owulacji? I jaka dawke? Ja tez sprobuje, jesli nie zaszkodzi, a moze pomoc.
W tym cyklu stawiam na wspomaganie zagniezdzenia, czyli acard i ananas. Poradzicie cos jeszcze?
Kark - u mnie z zylakami nie az tak jak u Lami (Lami kochana, wspolczuje, ja mam o wiele mniejsze, a juz dokucza mi bol), ale tez mam wystajace i grube, tylko poki co nieduzo. Bylam na badaniu dopplerowskim, zalecali mi je usunac laserowo, ale jakos nie moge sie zebrac -
Jestem dupa i pójdę dziś do ginekologa bo się martwię przez zaparcia i ciagle kichanie czasem tak mnie zaboli brzuch ze się boję. Byłam 8 marca dziś 18 wiec 10 dni- prawie dwa tygodnie i nic się nie stanie jak sprawdzę a komfort psychiczny będzie
-
Anionka mnie do tej pory kłuje przy kichaniu. Muszę się zgiąć albo złapać za brzuch, bo inaczej kłujący ból. To macica
Spokojnie. Jeśli cię to niepokoi to możesz iść do gina, ale powie ci pewnie to samo.
Ani0nka, kark lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Z tych nerw nawet zaparcia przeszły i na kiblu siedzę. Jakiś plus... później mam na 28 marca do ginekologa przedłużam zwolnienie i już będę wtedy chodzić do jednego ginekologa.
-
alex0806 wrote:Co do acardu to bierze się go wieczorem, najlepiej po okresie właśnie. Brany rano ma inne właściwości, a wieczorem inne. Lekarz zaleca wieczorem, a wtedy rano włączamy heparynę jeśli któraś ma zalecenia
ALe ja biore na odwrót -
A robicie przerwe w braniu podczas okresu, czy to nie ma sensu?
Wyczytalam wlasnie, ze niektorzy lekarze zalecaja brac go od owulacji, wiec moze tak zrobie, akurat zaczelabym od jutra.
Co do zaparć to ja polecam dużą porcje suszonych moreli, u mnie działa jak lewatywa :d