Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Spożywać nie można, ale o wcieraniu nic złego nie wyczytałam
Oczywiście nie stosuję go codziennie, tylko jak już faktycznie umieram z bólu głowy. Apapu nie mogę brać przy heparynie, więc chociaż to pomaga
-
Szczęściara wrote:Lami kochana gdzie jesteś? Mam pytanie. Też miałaś taki duży pęcherzyk? Czy z tego pęcherzyka coś było? Już mam schize że za duży i nie pęknie 😞😞.
Przy clo tez za duze rosną.Pekaja ale juz duuuze .Teraz ,zebym miala codziennie na monitoring jezdzic to wezme zastrzyk -
Szczesciaro - a lekarz nic nie mowil o zastrzyku na pekniecie? Przy takim duzym pecherzyku, moze warto by bylo go wspomoc. Chociaz trzymam kciuki, zeby jednak pekl sam! Dobrze, ze plemniczki juz czekaja
Blair - ach, jak Ci zazdroszcze, ze masz pewnosc dzieki usgJa jednak troche zaluje, ze nie poszlam na monitoring, bo pewnie bede wariowac w drugiej fazie cyklu, ze nie wiem ile dpo jestem. Wiesz kiedy mniej wiecej pekl pecherzyk?
Przedszkolanko - a jak sie czujesz psychicznie? Nie stresujesz sie za bardzo? Moze stad ten bol glowy... Przytulam ❤️
U mnie Misja ZagnieżdżenieWlasnie wcinam pestki dyni, na sniadanie wjechala makrela wedzona, ananas tez juz czeka. Do tego magnez, acard i duzo wody. Nie wiem co jeszcze moge zrobic, moze porozmawiam z brzuchem.
blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po wizycie.
Dziś po raz pierwszy ginka zmierzyła krwiaka - po bokach zaczyna się goić i ma po zagojeniu... 80x24mm 😵 Ja pierdziele, dobrze, że wcześniej nie mierzyła, bo napewno bym urodziła ze stresu jakbym usłyszała np 10cm 😞
Ale... Łożysko się wykształca i to po drugiej stronie 😁 Także ryzyko niedożywienia i niedotlenienia dziecka przynajmniej zniknęło 😌
Bobo główkę i brzuszek ma na 14+2, nóżkę jak sarenka na 14+5 😄 Waga 97g 😜
A najgorsza informacja to, że ginka zabroniła jechać na wielkanoc. Także eMek kombinuje czy by nie wziąć leżaka 😒 Ta super. Chyba muszę zadzwonić i anulować rezerwację, bo inaczej będzie kombinował 👿
Nadal mam leżeć, a dupka zmniejszamy (😁😁😁) 😎Szczęściara, blair., Lami, Nikodemka, Julia93, tęczova, madziorek86, Słoneczko123, sunshine03, Meggs, Ani0nka, Ann.., Beti82, Pestkaa, przedszkolanka:), Ewelina92, Arashe, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Nikodemko na razie działamy bez zastrzyku. No nic czekamy albo coś z tego będzie albo nie. W sumie nie wiem jakie miałam pęcherzyki swoje. Nigdy nie byłam na wizycie w okolicach owu. Zawsze albo przed albo po.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara, u mnie wtedy niestety nic nie było z tego. Sprawdziłam w historii na forum. Testy miałam pozytywne wtorek, środa, czwartek, w czwartek pęcherzyk miał 25-26 i był straszny ból. W piątek wieczorem byłam znowu na monitoringu i już pęcherzyk był pęknięty.
W kolejnym cyklu dopiero pozytyw o 22 w czwartek i w piątek z rana. O 13 w piątek monitoring, był 23 i pękł na wieczór, bo już czułam, że to to.
Wiem, że wtedy chyba Monia albo Przedszkolanka mi pisały, że z dużego pęcherzyka miały udaną owulację zakończoną bejbikiem 😊 A sprawdzałaś testy dzisiaj? Dobrze byłoby dokupić jeśli się skończyły. Moja teoria jest taka, że musi być duży pik lh, wtedy pęcherzyk ładnie pęka. Teraz dobrze nawet z 3 razy dziennie zrobic, żebyś widziała, czy jest.Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark super wieści, że dzieciątko tak pięknie rośnie i że to łożysko gdzie indziej się wytworzyło. Super! 😊😊😊
Ale krwiak cholera się trzyma dziad. Niech się zmniejsza i znika całkowicie, żebyś mogła odetchnąć. Odpoczywaj kochana, słuchaj swojej lekarki.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
A nie może nikt kupić testów? Możesz mieć pik właśnie teraz i dla Twojego spokoju dobrze byłoby to widzieć. To też jest dobry wyznacznik, czy lh rośnie. Tym bardziej przy monitoringu i clo.
Jak u Ciebie było do tej pory z owulakami? Robiłaś? Ile dni miałaś pozytywne. Więc jeszcze raz - testy są konieczne wg mnie. Prosiłabym mamę, koleżankę, kogokolwiek.i sprawdzałabym popołudniu i prawie w nocy i rano z drugiego moczu.
Wiesz, napisałam jak było u mnie. Pęcherzyk pękł jak miał z 26 mm. No ale to nie był ten cykl.
Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Kark - swietne wiesci!!!
Blair - wyczytalam, ze produkty wysokobialkowe sa polecane po tansferze, wiec zrobilam wysokobialkowe zakupy i stad ta makrelaW kwietniu, to Ty bedziesz w ciazy!
Lami - myslisz, ze jesli wyhaczylam pik testami to pozniej powinny blednac czy to moze byc normalne, ze caly czas wychodza tak samo pozytywne? Zawsze nastepnego dnia po piku kreska u mnie byla juz bledsza, a teraz od soboty nic sie nie zmienia...blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPłci narazie nie znamy. Ginka jeździła mi, ja już szczęśliwa, że nic nie widać, a potem się zorientowałam, że ginka głowę ogląda 😂
Jak mierzyła nóżki to raz miałam wrażenie, że widzę fistaszka, a raz, że nic nie ma 😜
Także za 4 tygodnie kolejna wizyta i wtedy się dowiemy co mieszka w brzuchu ☺
Ale ja się na dziewczynkę nastawiam 😅