Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, a zarzuć zdjęcie jak masz z ostatnich dni. Z tym nie mam niestety porównania, bo ostatni test w szczęśliwym zrobiłam rano przed owulacją i testy się skończyły.
A miałaś przed tym najmocniejszym sobotnim testem raczej negatywy? Pokaż najlepiej 😊 Pooglądamy 😊Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - wrzucam fotke. Ulozone po kolei od czwartku do dzis, czyli od 11 do 15 dc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89146a947d09.jpg
Teczova - u mnie to na pewno nie PCOS, ale i tak troche sie zastanawiam o co chodzi. Nie wiem czy to mozliwe, ale moze pecherzyk szykuje sie do pekniecia, a jednak nie peka? Wiem, ze niepotrzebnie sie nad tym zastanawiam, ale pierwszy raz mam taka sytuacje i bawie sie w Sherlock’aNawet przy podwojnej owulacji mialam pik, pozniej testy zbledly i po kilku dniach kolejny raz pik, a teraz nic sie nie zmienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 14:29
-
Kurcze, Nikodemko, taka sytuacja lepsza, niż jak wychodziły u Ciebie do drugi dzień pozytywne. Ten sobotni jest fajny, bo gigantyczna różnica między nim i tym z piątku. No i to jest fajny pik, nie że obie kreski takie same. Ja bym stawiała, że z 30-36 h po sobotnim była owulacja. A masz po prostu duży wyrzut lh. Może były z dwa pęcherzyki? Sprawdź może jeszcze na wieczór czy zjasniał?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - sprawdze na pewno, tylko troche slabo, bo mam testy innej firmy, nie lubie tak. Mam nadzieje, ze bylo tak, jak mowisz i pecherzyk pekl albo wlasnie peka, bo ten pik byl ladny i wyrazny. Eh, jednak wyluzowanie nie jest dla mnie. Niewiedza stresuje mnie bardziej niz latanie po lekarzach
-
XxMoniaXx wrote:Kark swietne wiadomosci ❤
Lami tak moja julka jest z pecherzyka 28 mm 😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kark super wiesci:)
A ja dzis sobie pokrzyczalam na meza a potem poplakalam ze nigdy nie bede miala dziecka... czyli nastroj jak przystalo na te ostatnie dni w cykluale moze i dobrze ze dzis poniedzialek to musialam szybko sie ogarnac poprawic make up i wymaszerowac do pracy
a potem mialam co robic wiec nie bylo czasu biadolic...
Meggs ciagle trzymam kciuki za bete bo chyba szis powtarzasz?
Przedszkolanko mnie dzis okropnie boli glowa wiec lacze sie w boluNajmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Makrela i łosos to tłuste rybki,idealne na zagnieżdżanie
Szczesciara nie pogratulowałam wizyty. Nie martw się,peknie ladniea nie widac bylo tego wzgorka czy coś?
Kark to pozostaje Ci lezec,pachniec i przeglądac forum😀 mówiłyśmy,że dzidzi silne 😊
Nikodemko,Monia dziękuję, że pytacie. Niby się nie przejmuje,bo dziadek to byl taki że był ale uczucia jakies glebsze mial jedynie do alkoholu, no ale siedzi w glowie,zasnąc nie moglam.. prawda jest taka ze sam odpuscil i to przez pewne osoby ktore mu ciagle dowozily alkohol i z nim piły i kase ciagly. Moja mama walczyla o niego ale co mogla..
Pogrzeb jutro,ja z Pola nie ide na pogrzeb,idziemy na stype (mam nadzieję że bede w stanie).
Wiki na męża trzeba krzyczeć,wiem co mowie ;p a dzidzi sama wiesz,ze kwestia czasu..
Co do glowy to wzięłam apap ale tak średnio pomógl. Przed byl haft..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 16:37
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf433543870e.jpg
Wszystko u nas dobrze, serduszko pięknie bije, a maluszek rośnie wzorcowo ❤️ Gigant ma prawie 1,7cm 😍sunshine03, Meggs, Szczęściara, Lami, przedszkolanka:), madziorek86, Wik89, Arashe, Beti82, tęczova, Pestkaa, XxMoniaXx, Biegającą-mama, blair., Słoneczko123, moyeu lubią tę wiadomość
-
Kark super wieści !
Najważniejsze ze maluszek ma się dobrze
Anionka piękny mały człowiek 😁 ty masz termin w moje urodziny, nie? :p
Meggs jak wyniki z krwi?
Ja melduje bordowego owulaka! W końcu! Dzisiaj 18 dc
Myśle, ze za 15-18 dni zacznę stymulację już !Ani0nka, Szczęściara, Lami, Wik89, madziorek86, tęczova, Pestkaa, moyeu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ani0nka wrote:Najmłodsza jeśli urodziłaś się 27 października to tak😘😘
Takto moje urodziny 😁
Szczęściara łącze się w bólu :p
Od dobrych 4 miesięcy nic mi nie dokuczalo, jak przestałam się zajmować zachodzeniem w ciąże :p dzisiaj tak mnie boli jajnik, ze aż owulaka zrobiłam :pAni0nka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.