Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:14
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
A u mnie lipa
@ nie ma16 dpo u mnie ,nie za dluga ta faza?...
A moze mi sie druga owu szykuje i dlatego nie ma @?
Boli mnie jajnik normalnie jak na owu wrrr
Mozna to jakos zbadac hormonami?
W pn jade do poloznejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 14:16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:14
Beti82, Słoneczko12, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:A nie chce Ci się siku?
-
Szczęściara wrote:Beti a sikałaś?
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti I mnie też się przedłuża czasem. Sex rozkręci @ albo dużo picia i chodzenia.
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti uparta franca coś, u mnie seks zawsze pomaga 😉
Lami no... Na pierwszym zdjęciu też mi się wydaje, że dziewczynka 😌 A na dole kurcze jakby chłopiec, ale w sumie tak odstaje i jest przerwa jakby, że w sumie za pepowinę też by mogło uchodzić...Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami, tylko tu jest tydzień po Tobie, bo 16tydzień:
https://community.babycenter.com/post/a23940863/15_week_6_days_gender_shot...boy_or_girl?c
Niby podobne do pierwszego zdjęcia, ale to drugie... Zastanawiające 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 15:54
Lami lubi tę wiadomość
-
Meggs mówiłam, że te testy to o kant zadka rozbić
nie rób już więcej;) beta pięknie rośnie, podobny przyrost jak u mnie teraz
I zobacz jaka kluska z tego rośnie
Magdziorek ja też widzę cień, a jestem mistrzem w wypatrywania cieni także wróżę tutaj ciążęU Beti też coś ten cykl za długo trwa, może siknij jednak?
i żadnego HSG nie będzie;)
My niedawno wróciliśmy od dziadków, byliśmy im o ciąży powiedzieć to się mega ciesząA teraz idziemy na spacer z psem i chyba jakaś drzemka, bo szybko wstaliśmy i padam
Meggs, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dlatego Kark od kilku dni już nie myślę o płci. Nie będę ufać mojej lekarce na 100%, czekam na połówkowe w innym gabinecie, bo też mi to moje dziecko się jakieś zagadkowe wydaje 😀
kark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Zrobiłam jeszcze dziś test owulacyjny i znów pozytyw, ale kreska już powolutku jaśnieje
Lami, kark, Nona lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Nie znalazlam dzis serduszka. Jak ja mam wytrzymac do 28.03. Wolalabym go wcale noe slyszec w tym detektorze i nie byloby sprawy. A teraz tylko stres. Bo bylo i nagle sie zmylo. Jesli na prenatalnych tego 28 bedzie serce to detektor walne w kat. I wcale on nie uspokaja. Jednak sie mylilamm bardzo.