Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs, nie pozostaje nam nic innego jak czekać. Mocno trzymam kciuki.
Jak chcesz koniecznie dupka to może na szybko do jakiegoś lekarza, powiedzieć, że brałaś ale nie spodziewałaś się, że ten cykl zakończy się ciążą i nową receptę miałaś dostać na monitoringu.
Może któraś z Warszawy Cię poratuje jednym blistrem na ten tydzień?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dzięki dziewczyny. Bez was bym oszalała. Ja wiem ze nie powinnam tak sikać codziennie na te testy, ale po tym biochemie ostatnio jak kreski nie ciemniały mam normalnie jakas traume. No nic krew oddana. Ale te bety to nie na moje nerwy.
-
Meggs - Twoj niepokoj i sikanie na testy jest zupelnie zrozumiale, ale wiesz jak one potrafia byc niewiarygodne. Ostatnio natknelam sie na forum na post dziewczny z coraz jasniejszymi testami, caly weekend wariowala, a w poniedzialek okazalo sie, ze beta ladnie urosla. O ktorej bedziesz miala wynik?
-
nick nieaktualny
-
Monia znalazłas dzisiaj dzidzi?
Ja dzisiaj zaczynam 12 tydzienwedług belly minał najgorszy okres zagrożenia.
madziorek86, Lami, XxMoniaXx, tęczova, Nikodemka, Nona, Ani0nka, Słoneczko12, Wik89, kark, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia znalazłas dzisiaj dzidzi?
Ja dzisiaj zaczynam 12 tydzienwedług belly minał najgorszy okres zagrożenia.
Ja sie witam w II trymestrze i 15 tygodniumały wysysacz ciągle głodny. W takim tempie to ja urodę 4 kg dziecko ;p bo ciągle coś jem
przedszkolanka:), tęczova, Ani0nka, kark, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko, fantastycznie!!! Ponad 1/4 za Tobą i Twoim okruszkiem
Masz jakieś przeczucia kto mieszka w Twoim brzuszku?
A pozostałe? Monia, Biegająca_mama, kozgo, Pestka, Niezapominajka, Kark, AniOnka, sunshine, rzepakowepole? ... I wszystkie które pominęłam niespecjalnie oczywiście też dopytujęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb6d25722728.jpg ja juz tez blisko 12 a juz mi brzuch wywalilo jak w 5 miesiacu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:38
przedszkolanka:), madziorek86, Ani0nka, Beti82, Słoneczko12, tęczova, Wik89, Biegającą-mama, kark, Szczęściara, XxMoniaXx, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]