Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej wiecie co: jestem jak TAMAGOTCHI 😂
Serio 1 trymest niby bez rzygow ale pije jem śpię, pije, jem śpię 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 20:47
Słoneczko12, Lami, XxMoniaXx, Beti82, Nona, Wik89, madziorek86, sunshine03, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs napisz mi prosze jeszcze raz jaka Ty masz wit B
-
Jeszcze takie coś znalazłam 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e569990bd563.png
Ogólnie to się mało odzywam mimo ze na zwolnieniu bo serio ciagle śpię jem i śpię. A na 25 marca się zapisze do tego swojego ginekologa i zrezygnuje z wizyty na 28 u tego drugiego. I niech mnie prowadzi jeden a porządnienie będę się rozdrabniać tym bardziej ze oba „prywatni”
XxMoniaXx, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zafasolkowane a boli Wasz czasami pod pępkiem? Jak np smarczecie nos? Bo ja tak mam od wczoraj nie jakoś bardzo ale nigdy takiego czegoś nie czułam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona super, ja już za to, że się jednak umówił bym zrobiła loda 😀
Kurcze, muszę pogadać z eMkiem... Żal mi tych 300zł, ale z drugiej strony masz rację Reset - wynik rzutuje na całe życie, a nie tylko na zajście i ciążę.Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Was trochę nadrobilam teraz i Beti - jeśli chodzi o tą klinikę to napisz może do Anhydry, bo mi się wydaje że ona tam chodziła i prowadzi tam teraz ciążę
może coś Ci doradzi w kwestii lekarza czy badań jakie będą chcieli mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 22:13
-
nick nieaktualny
-
Nona, super, że wszystko zaplanowane co do dnia! Cieszę się! Zwiększajcie szanse!
Bez jaj, nie może być tak, że tylko część się będzie z brzuchami przez wakacje pocić. Wszystkie macie mieć i koniec!przedszkolanka:), Słoneczko12, Nona, blair., kark, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Ja tez robie mutacje, to moj kolejny krok po hsg. Chce po prostu wiedziec, a to ze mam zylaki jeszcze mnie w tym utwierdza.
-
Wiecie co, mi odkąd biorę heparynę w ogóle się zrobiła galareta z łydek. Zawsze takie napakowane, wiedziałam że złe krążenie zatrzymuje wodę i opuchnięcia są. Od tego 1,5 miesiąca jak się szprycuje mam 2 cm mniej w łydce i 5 w udzie.
Ale wiecie, mam w ogóle wielkie łydy i udźce, więc to żaden wyczyn teoretycznie 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 22:28
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona tez mysle p tych badaniach...
Lami ja tez napisalam po wyjsciu od gin posta i kliknelam anuluj :🤣 a potem zaczelam piatkowe odstresowanie - czerwone wino (wiem wiem jestem po owu i nie powinnam ale watpie w ten cykl i tak..) i orzechy
Ginka wziela wymaz do badania bede miala za tydzien wyniki MUCH-y. Ona w ogole powiedziala ze zrobilaby mi to hsg nawet przy poprzednim wyniku posiewu bo wg candida nieliczne nie sa zadnym przeciwwskazaniem no ale ja pytalam przez sms tego gina ktory mi wystawil skierowanie do szpitala i powiedzial ze koniecznie musze to wyleczyc... jak zawsze co lekarz to opinia... mam nadzieje ze teraz bedzie ok
Beti dzieki za info nt skierowania!
Monia spokojnie wkrotce znajdziesz ponownie jestem pewna!Lami, Słoneczko12, Nona, kark lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023