Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęście to zbadaj poziom homocysteiny, B12 i kwasu foliowego. Będziesz mogła dostosować suplementację. Zwykły kwas jest tańszy o wiele więc nie ma sensu żebyś bez wskazań musiała kupować specjalne witaminy bo może zwykle ci wystarcząLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:17
blair., Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs, ja widziałam mały pęcherzyk nawet bez ciałka przy becie prawie 9000. Wszystko zależy od sprzętu. Nie wierzę, że na tym USG zobaczyłabym cokolwiek przy becie 1000-2000. Nie świruj i się nie nakręcaj, tylko ćwicz cierpliwość.
I powiem coś może niepopularnego: nawet jak coś jest nie tak, to nic z tym nie zrobisz. Możesz tylko czekać. Jak jest ok, to też możesz tylko czekać. Więc czekaj. Na spokojnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 22:27
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Meggs, nawet mnie nie denerwuj. Jest i bedzie dobrze! Nie czytaj juz nic, odpoczywaj i sie nie denerwuj. Wiesz, ze co osoba to przypadek, sprzet tez robi swoje.
Teczova - no cos Ty! Nie testujesz ze mna w Prima Aprilis?!Ja nie mam juz owulakow, jutro kupie, ale mam sluz plodny... Nieduzo, jak to ja, ale mam. No i o co chodzi?
-
Słoneczko123 wrote:A dziękuję, to na moim drugim koncie
Już piękny, rozwinięty kwiat - moze to jakiś znak? Hahah
Jak się dzisiaj czujesz? Co z brzuchem nie tak?
1 kwietnia widze,że poleca krechy,ahh czuje wiosenne ciaze!
Słoneczko znak oczywiście-wykres piękny,jutro zaczynamy wiosne,idealny momentSłoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Meggs, chyba kiepskie z nich staraczki i guzik się znają. There is no fucking option żeby zobaczyć coś 6 dni po zagnieżdżeniu. Pan Bóg mógł się im ewentualnie objawić na tym USG (bez obrazy Boże).
My pół dnia układaliśmy panele. Padam na twarz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 23:04
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs, bo aż się zagotowałam tymi bzdurami. Mój pęcherzyk miał 6 mm 11 dni po pozytywnym teście. Ile mógł mieć 6 dni po pozytywie skoro rośnie 1 mm dziennie? Ano ok 1 mm. Na pewno każdy ginekolog by go zobaczył. Po co USG, wystarczyłaby lupa 😊Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero