Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine a czemu się zdecydowałaś na pappe? Ja mam genetyczne za 3 tygodnie i nie planuję robić Pappy, nawet mój ginekolog powiedział, że jak nie mam żadnych obciążeń genetycznych i jestem młoda to nie muszę.
-
Ja byłam wczoraj na prenatalnych, u polecanego specjalisty ale powiem szczerze nie wywarł na mnie jakiegoś ekstra wrażenia hehe na wstępnie zapytał czy z pappa i powiedziałam ze tak, a mogłam np zagadać czy lepiej zadecydować po badaniu bo może nie potrzebne... wizyta trwała jakieś 10 min i kosztowała 460zl. Z maleństwem wszystko dobrze , 5,7 cm , serduszko 156 , powiedział ze wszystko na swoim miejscu , wszystko w normie, nie ma się do czego przyczepić. To go zapytałam o krwiaka, to powiedział "a No jest i to duży 4cmx2cm "czyli znów urósł a wszędzie czytam ze wszystkim do 4 tygodni znikają Max7 a ja już sień z nim od początku bujam , za tydzień pójdę do mojej gibki bo ma mi recepty wypisać i pewnie znów przedłuży zwolnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 13:52
Lami, Arashe, Pestkaa, madziorek86, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Teczova - moze to podwojna owulacja? 15dc tez kreska testowa byla mocniejsza od kontrolnej, prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 13:52
-
Meggs no ja kolejnego takiego duźego przyrostu nie miałam. Ciesz się kobieto!! Jestes farciara która zaszla po cb i jest wszystko pieknie!
Tęczowa a jak inne objawy? Śluz jeszcze jest?
Biegajaca ja ciekawa jestem jak moj torbiel..ale juź kolejna dzisiaj pisze jak to lekarz miał dla niej 20 min.masakra..moj to mnie pewnie ok.godziny potrzyma na nf.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 14:05
-
Właśnie kolejny raz przypomniałam sobie dlaczego nie chodzę do lekarzy na NFZ hahaha. Jestem na Borowskiej, jednym z większych szpitali we Wrocławiu. Przyszłam 40 minut przed godziną przyjęć i już czeka 30 osób, doszło kolejnych 15 po mnie. Oczywiście cała kłótnia co kto gdzie ma kolejkę, jak wygląda. Cyrk na kółkach. W 15 minut już lekarz obsłużył 7 osób. Jakiś cudotwórca, leczy jednym spojrzeniem 😀 ale został klucz na zewnątrz i mówię mamie, że jak wejdę to niech zakluczy drzwi, żebym z 5 minut posiedziała chociaż 😀
Czuję, że za godzinę będę się rejestrować do kogoś prywatnie 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 14:18
Beti82, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:18
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs wrote:U mnie beta z dziś 773,0 , 72 h temu 245. Niby norma, bo średni dwudniowy przyrost to 115% , ale jakoś tak wszystkie dziewczyny mają dużo więcej....
Meggs lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Właśnie kolejny raz przypomniałam sobie dlaczego nie chodzę do lekarzy na NFZ hahaha. Jestem na Borowskiej, jednym z większych szpitali we Wrocławiu. Przyszłam 40 minut przed godziną przyjęć i już czeka 30 osób, doszło kolejnych 15 po mnie. Oczywiście cała kłótnia co kto gdzie ma kolejkę, jak wygląda. Cyrk na kółkach. W 15 minut już lekarz obsłużył 7 osób. Jakiś cudotwórca, leczy jednym spojrzeniem 😀 ale został klucz na zewnątrz i mówię mamie, że jak wejdę to niech zakluczy drzwi, żebym z 5 minut posiedziała chociaż 😀
Czuję, że za godzinę będę się rejestrować do kogoś prywatnie 😀 -
A rzepakowepole, tu się dodzwoniłam po prostu. Ale dwa dni temu polecono mi dobrego hematologa, który prywatnie w Oleśnicy przyjmuje a na NFZ na Grabiszyńskiej. Zobaczę czy coś się uda załatwić. A jak już się tu dotoczyłam, to poczekam.
Gratuluję dziewczyny kolejnych USG i bejbików rosnących!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero