Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi zapraszam
w ogóle wszystkie Was zapraszam
Pestka piękny maluszek ❤ dobrze ze jesteś w szpitalu, mam nadzieje ze dobrze się tam Tobą zaopiekują!
Fiorella! To będzie Noworoczny bejbik 🤩Pestkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Dziewcyzny ja ze względów prywatnych zawiesiłam starania ale mam nadzieje ze za 2-3mies uda się do nich powrócić.
Będę zaglądać bo mi Was brakuje.
Jakby co to piszcie na priv, możemy pogadać też przez telefon, z dziewcyznami z Krakowa mozemy się umówić na kawę-fiorella?
Buziaki, jestescie zajebiste!buziaki!
Nona lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny :-*
Beti mam nadzieje ze tu juz od endo sie wiecej dowiem. Wszystko zraportuje
Rzepakowe trzymam kciuki!!!
Będę tu niestety jeszcze przez week. Moj gin tu pracuje i powiedział ze moge próbować sie wypisać na żądanie w sob lub nd albo poczekać na niego w pon. Tu sa jakieś nieteges akcje miedzy lekarzami. Jak nie wiadmomo o co chodzi... to chodzi o kase... mały grajdol to moje miasto i walcza o pacjentki prywatnie... zobaczymy co tu sie bedzie odprawiać.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Bez sensu... W weekend i tak nie zrobią. Doskonała metoda na wyciągnięcie kasy z funduszu trzymać pacjenta przez weekend. Ja bym się wypisała na żądanie i poważnie zastanowiła, jaki interes ma lekarz, który powinien dbać przede wszystkim o zdrowie pacjentów, robiąc takie akcje. Takie hospitalizacje nie mają najmniejszego sensu.
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Jod może obniżać THS. Jest niewskazany jeśli przechodziłaś przez nadczynność. Albo masz bardzo niskie TSH.
Edit: To znaczy u mnie tak jest. Miałam dwa razy nadczynność wynikająca z hashimoto i gin i endo zabronili. Teraz jestem już dwa lata bez leków, wyniki ok, i już mogę brać. Ale generalnie przy problemach z tarczyca jod tylko po konsultacji z endo.
:*np z 1,59 na 2,7 a to juz robi roznice
Jeden endo kaze brac jod 200
Drugi endo nie brac
I taki oto są wlasnie konsultacjePestkaa lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Bez sensu... W weekend i tak nie zrobią. Doskonała metoda na wyciągnięcie kasy z funduszu trzymać pacjenta przez weekend. Ja bym się wypisała na żądanie i poważnie zastanowiła, jaki interes ma lekarz, który powinien dbać przede wszystkim o zdrowie pacjentów, robiąc takie akcje. Takie hospitalizacje nie mają najmniejszego sensu.
-
Nona wrote:Dziewcyzny ja ze względów prywatnych zawiesiłam starania ale mam nadzieje ze za 2-3mies uda się do nich powrócić.
Będę zaglądać bo mi Was brakuje.
Jakby co to piszcie na priv, możemy pogadać też przez telefon, z dziewcyznami z Krakowa mozemy się umówić na kawę-fiorella?
Buziaki, jestescie zajebiste!Pestkaa, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Przylaczam sie do kciukow Przedszkolanki za Ciebie Nona. Wracaj do Nas w swietnej formie!
Przedszkolanko - tule. Gdybym byla blizej, to z checia wpadlabym do Ciebie pobawic sie z Polcia, a Ty bys lezala, jadla i pachniala
Arashe - bylismy u weterynarza, Lucek ma poobijane zebra, wieczorem znalezlismy tez dwa kleszcze i miejsce z wyrwana sierscia (dziwne), ale ogolnie jest ok. Wlasnie sie do mnie przytula
No wlasnie... Tak sie wszedzie powtarza, zeby odpuscic, to wtedy sie uda, a mi to jeszcze gorzej zrobilo na glowe.Arashe, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko
jakoś dajemy radę, dzisiaj jestem w trochę lepszej formie póki co (tfu tfu) wiec wlasnie zostalam weterynarzem😂😂 korzysta bo ostatnio to naklejki,kolorowanki ze mna głównie byly a tata do wyglupów.
Co do odpuszczenia,to ja nie potrafilam i nawet nie próbowałam. -
Ale musze mojego męża pochwalic. Jeszcze przed zajściem wiedzial,że przejmie wiekszosc obowiązków (zwlaszcza pierwszy trymestr). No i wstaje w soboty sprzątac,robi zakupy,jeździ po zachcianki. Dodatkowo zabral sie za taras i ogródek dla mnie,przed nami remont. Ogarnia pracę i Polę jak trzeba, szczerze to sie nie spodziewałam aź tak
no i w weekend obiecal mi kluski śląskie z sosem bo mi się chce (on w kuchni jest tylko po żarcie dla siebie na ogól i to gotowce więc ciekawa jestem ;p)
Pestkaa, Lami, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - idealny maz Ci sie trafil! Bedziesz mogla czesciej zachodzic w ciaze
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti, pisałam w pośpiechu o Niezapominajce, miałam na myśli jej zwątpienie, że nic z ciąży nie będzie na samym początku. Źle się wysłowiłam. Nie chciałam wprowadzać zametu. Nadrobię Was popołudniu, bo od rana nie mam kiedy.
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jak już chwalimy mężów to u nas to samo
Może bez gotowania, bo mąż ma dwie lewe ręce w tej kwestii, ale sprząta, okna pomył, zabrania mi dźwigać, zakupy robi
I masuje plecki, a nie zawsze mu się chciało
Przedszkolanko dzięki za pomysl na obiad!Jadę na weekend do rodziców to złożę zamówienie na rolady, kluski śląskie i czerwoną kapustę
przedszkolanka:), Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:18
Pestkaa lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:18
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wiki kiedy testujesz?
Jutro?
Która po Wiki ? Przyznać sie !!!
Nikodemka 1 kwietnia to pamietam
Sczęsciaro ?
Słoneczko?Wik89 lubi tę wiadomość