Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja popilam wode z miodem i cytryna a maz fervex tez nas trzyma przeziebienie i to juz od kilku dni
mam nadzieje ze zaleczymy to w koncu
Przedszkolanko oby antybiotyk szybko podzialal, kuruj sie 😘
Z goraczka nie poradze, nie znam sieja nawet przy zapaleniu oskrzeli nie mam goraczki co najwyzej stan podgoraczkowy..(i to tez nie jest wcale dobrze)
No chyba wszystkie dzis korzystalyscie z wiosennej aury i cisza w eterzeII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jaka tu cisza, serio! Niestety przypuszczam, ze owulacja przyszla do mnie dopiero teraz i nic nie bedzie z tego hsg. Pojawil sie rozciagliwy sluz i uczucie mokrosci, test pozytywny, cycki wieksze...eh!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:20
blair., Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - to bylby klasyczny scenariusz 😂 nie pogardzilabym! Nie kupilas owulakow, a jutro niedziela bez handlu!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:21
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej.
Ja pomarudze od rana,bo noc słaba.. Pola miała 38.5,ale na szczęście po zbiciu póki co nie wrócila gorączka. Nie spałysmy jakos do 2:30.. do tego mucha brzęczała nad nami wrr.
Wyobrazilam sobie ten domestos i papier z promo hahaha. Jako zakupocholiczka zupełnie to rozumiem😂
Teczova i co z tymi testami w koncu?
Nikodemko to ja już nic nie rozumiem..który masz dc?tęczova lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko - o nie... A Ty jak sie czujesz? Troche lepiej?
U mnie dzis 21dc, jak wroce ze zdjec to zrobie owulaka i zobaczymy. Ale wczoraj ewidentnie bylo mokroTemperatura 36,31, czyli w moim przypadku w ogole nie poowulacyjna. Eh
-
Meggs idziesz jeszcze na bete ? Czy czekasz do czwartku na usg
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:21
Beti82, Lami, blair., Arashe lubią tę wiadomość
Meggs - teraz powinna byc z tego szybszego, ale cholera wie...
teczova - kurcze, ale on jest naprawde mega pozytywny, dziwne. Ciekawe kiedy dokladnie mialas owu, moze nie czekaj z testem do prima aprilis?