Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Beti, wiesz co nie chce isc właśnie na bete. Wolałabym zaczekać na usg, bo ta beta to mnie stresuje. Ale z drugiej strony nic nie czuje i tez sie lekko denerwuje 😏
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs nie nie od poczatku. I ciesz sie ze jeszcze nie masz bo przychodza z dnia na dzien doslownie:) ok 6 tyg sie zacznie 😂 wiec jedz ile i co chcesz i " szalej " bo dobre dni sie koncza 😂😁❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 12:01
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti, wiesz co nie chce isc właśnie na bete. Wolałabym zaczekać na usg, bo ta beta to mnie stresuje. Ale z drugiej strony nic nie czuje i tez sie lekko denerwuje 😏
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova, no albo się naszykowało drugie jajeczko, albo, no właśnie, już trochę po owulacji jest i coś wychodzi 😊 a śluz owulacyjny? Cokolwiek takiego?
Meggs, mi się zaczęło coś dziać po skończonym 6 tygodniu. Zaczęłam "naciągać" jak to mówi Monia, ale to chyba ze mną do końca zostanie, bo już prawie 17 tydzień skończony i nadal to mam. Cycki pobolewały zaraz po teście, tak jak przed miesiączką i trochę się powiększyły. Po tygodniu miałam takie normalne. Przy braniu duphastonu te 10 dni też miałam obolałe. A teraz mam flakowate jak przed ciążą. Tylko od początku miałam spanie. Tak do 7 tygodnia. A w takim wieku ciąży jak Twój to u mnie był akurat Sylwester i tancowałam od 19 do 4 nad ranem, więc chyba musiałam się czuć ok 😊 Nie denerwuj się, objawy jeszcze przyjadą. A jak nie, to przynajmniej nie będziesz się denerwować czemu znikają i się pojawiają 😊
Siedziałam dzisiaj z 20 minut że stetoskopem. Jest jedno miejsce, że chyba słyszę jak bejbik coś się wierci i pluska. To nie jelita, bo w żadnym innym miejscu tego nie mam. Przesunęli mi połówkowe na 21+1. Nie wiem czy nie za późno? Co myślicie? Miałam mieć 20+5 i myślałam, że to już max.Meggs lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A dzisiaj śniło mi się moje dzieciątko!!! Chyba był chłopiec, taki 3 miesięczny. Ubrany na biało-zielono, w białej czapeczce. Ktoś go trzymaj na rękach i bardzo płakał i szłam do niego, wzięłam na ręce i nagle taki spokój miał na buźce i zaczął się uśmiechać. Miał śliczne oczka, takie ciemne. I nie był takim strasznym pampuszkiem-kluseczką 😀
tęczova, Meggs, przedszkolanka:), blair., Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:21
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No i właśnie dlatego nie chce iść na bete 😊 i raczej nie pójde. Wizyte mam we czwartek wtedy już coś bankowo musi coś widać.
Narazie czuje cycki i sutki i wiecej jem 😊 tak to lajcik, śpie tyle samo, od niczego mnie nie odrzuciło, zadnych mdłości. Nawet brzuch i jajnik nie bola. Po infekcji tez nie ma śladu - probiotyk i maść z natamycyną załatwiła sprawę 😊Beti82, Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Julia, ja na razie kazałam kupować body na 68 i 74 jak chcą. A na mniejsze rozmiary tylko pajacyki. Pamiętam jak chrześniaka takiego małego ubierałam w body to się upociłam że stresu. A pajacyk rach ciach i gotowe.
Ja wczoraj zdążyłam tylko na jasną tunikę, ciemnej, która chciałam już nie było rozmiaru niestety.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Ja też w środę wizytuję, więc chyba tydzień wizyt przed nami
Ja idę po przedłużenie L4, ale chcę żeby mi też sprawdził szyjkę bo celibat już od dawna
Może pozwoli na seks...
No i niech zerknie na dziecia przez chwilę chociaż, bo później to nie wiadomo kiedy wizyta. Może po świętach dopiero, a 6 maja mam drugie prenatalne.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova - u mnie te testowanie, to bedzie loteria, bo naprawde nie wiem co z ta owulacja... Mozliwe, ze powinnam testowac tydzien pozniej
Jesli cierpliwosc pozwoli Ci wytrwac do 1 kwietnia to czekaj na nas
-
Meggs, ciesz sie brakiem objawow, na pewno wszystko jest dobrze
Relaksuj sie do czwartku, pozniej juz bedziesz spokojna.
Meggs lubi tę wiadomość
-
Julia, mój chrzesniak urodził się na koniec czerwca. Były gorące wakacje. Większość dnia krótkie body, ale po domu miał body z długim rękawem, bo tam jak z klimą chłodno było. Wiem że spał w długich pajacach ze stópkami. I pamiętam, że nieprzydatne były te półśpiochy - spodenki. Jak tylko machał nóżkami to spadały od razu.
Julia93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Julia w lato tez chłodniejsze dni sa czasem . jakies zalamanie pogody itp ale nie szalalabym z dlugim rekawem.
kilka sztuk tylko bym kupila.
Moja jest z konca czerwca i tylko byla w bodach. Czasem rampers. Czasem nawet vyla w samym pampersie i to jeszcze odpietym jak spala zeby wietrzyc
Ale byly mega upaly. W domu wtedy jeszcze mieszkaliśmy na poddaszu bez klimy wiec nie szlo z upalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 14:01
Julia93 lubi tę wiadomość