Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko ja sie czuje bez zmian. Jestem mega śpiąca po nocy,katar taki,że nie ma szans by nosem pociągnąć..leżę i kwicze ogólnie.
Tęczowa no ewidentny pozytyw..a masz wykres?
Meggs objawy od 6 tyg.na ogól się zaczynają,Ty sie ciesz kobieto póki mozesz bezobjawowym stanem!! -
Hej hej dawno mnie nie było ale nadrobilam Was ☺️ u mnie dziś 5-6dpo czuję tylko cycki ale raczej to przez dupka.
Przedszkolanko biedulko kuruj się. Też dopiero co wyzdrowialam. Jeszcze tylko mała ma katar.. Prawie 4 tydzień chora..
Tęczova ile jesteś po owu? Może czas na inny test a nie owulaki😛😛.
Nikodemko o nie miałyśmy testować razem.. Może to druga owu.. No nic dzialajcie♥️
Co do ubranek na pewno nie ma co kupować kaftaniki-nie mam pojęcia na co to produkują. Podpowiem tylko tyle że nie ma co kupować nie wiadomo ile tych ubranek. Zawsze można dokupić. 😉
Lami piękny sen 😁😁Julia93 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs kochana nie martw się na zapas.. Jest dobrze jeszcze zateskisz za brakiem objawów.. Niezapominajka też narzekała i wykrakała😛😛
Głowa do góry wszystko jest dobrze objawy przyjdą. U mnie też nie było żadnych objawów a jak przyszły to znalazłam się w szpitalu na kilka dni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 15:01
Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:21
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Przedszkolanko, biedna jesteś z tym choróbskiem
tempki nie mierzę w tym cyklu, bo miałam się nie stresować, więc... stresuję się sto razy bardziej. Gin mówił, że to napewno przez pco.
Szczęściara, pierwszy pozytyw miałam w sobotę tydzień temu, drugi z takimi samymi kreskami w ubiegły czwartek, w piątek było ciałko żółte, a dziś mega pozytyw. Teraz ta krecha jest czarna. Za wcześnie na ciążowe jeszcze, to max 7 dpo -
Julia93 wrote:Jakby to był chłopak to bym prawie nic nie kupiła bo mi się nie podobają chłopięce ubranka, tak samo nie miałoby dziecko imienia bo żadne męskie mi nie podchodzi. Najwyżej będę ją przebierać co pół godziny
11.2015 pjp(*)
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:21
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ej też mam takie spostrzeżenia, że na dziewczynki cały czas jest ogromny wybór i słodkich cukierkowych i stonowanych ciuszków, a na chłopców to zrobią z misiem, autkiem, samolocikiem i koniec. Mogliby przecież robić jakieś bodziaki w kratę itp. nic się nie zmieniło przez te 7 lat, jak próbowaliśmy znaleźć coś fajnego na mojego chrześniaka. Fajne były jedynie unisexy - jakiaś bluza miś z uszkami itd. Dziewczynkę można ubrać jak małą damę, a chłopiec cały czas musi być małe bobo z myszką miki lub dinozaurem.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tęczova u mnie też było kilka pęcherzyków w piątek ale nie robiłam owulakow bo już potwierdzoną owu miałam to sobie darowalam ale zastanawiam jak u mnie sytuacja bo owulaki były blade a owulka była. Też miałam takie cykle gdzie owulaki wychodziły mi pozytywne przez wiele dni.. Te nasze cykle to wielka zagadka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 15:50
11.2015 pjp(*)
Tęczowa pozostaje Ci czekać,albo profilaktycznie bzyknac jeszcze😀
Haha,syna mi wszyscy wróżą,tylko ja na córe stawiam ;p
Szczesciara wiem z doświadczenia :p moja Pola teraz nosi rozm.104 a teściowa potrafi kupic na 122 😀
Lami mi tam zawsze się wydawalo,że dla chłopców sa lepsze i wiecej ;pSzczęściara, tęczova lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja Wam tylko powiem ze bedac na warmii widziałam 3 bociany. Jeden mam nadzieje ze niósł niespodzianke dla nas, ale dwa kolejne to już obowiązkowo są dla Was! Także liczę ze conajmniej dwie z naszych staraczek wciągnie fioletowa strona mocy w tym miesiącu/cyklu ❤
Lami, Szczęściara, Słoneczko123, Beti82, Wik89, Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość