Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tęczova wrote:Idziesz do tej Twojej francy?
-
Ja narazie nie jestem zapisana do francy...Bo jak chcialam sie w lutym zapisac na kwiecien to nie bylo miejsc.Kazala dzwonic na koniec marca ,zeby na maj zapisac.
Zobacze moze jutro sie zapisze na jakis termin.Ale ja teraz absolutnie nie jestem wstanie sobie wyliczyc nawet na kiedy bym chciala.
Jak w kwietniu przed swietami by sie udalo to hsg to moze faktycznie maj dobry termin ,zebym wiedziala co dalej robic...(chyba,ze po zrobieniu hsg mi powie)
A jak cos bedzie nie tak w hsg to pozniej bede dzwonic do poloznej i powiem,ze jestem po hsg i cos tam nie tak to niech mnie wciska.
Mam tylko nadzieje,ze jak sie okaze ,ze cos nie tak z jajowodami to da mi skierowanie do siebie na laparo.Bo jak juz to u niej bym chciala -
Beti - kciuki za jutrzejsza wizyte :*
Szczesciara - no i idealnie sie zlozylo, wszystkie znaki na ziemi i niebie mowia, ze prima aprilis, to TEN dzien
Nie wiem czy bede miala jak jutro pojechac na proga, najwyzej zrobie we wtorek...Beti82, Szczęściara, tęczova lubią tę wiadomość
-
Ponoć lepiej rano, z dwie łyżeczki sody i zalewasz moczem, tak delikatnie. Tak, żeby było z 2 cm nad sodę. Nic nie mieszasz. Jak robi się piana to chłopak, jak nic się nie dzieje to dziewczynka 😊 Daj znać jutro!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia, bardziej chodzi o to, żeby nie jeść i nie pić nic, co zmieniłoby pH moczu. Chociaż u mnie cały czas nie pokazywało się nic, później zabrakło sody i zrobiłam jakoś 13+4 wieczorem. Nie spieniło się nic, tylko coś delikatnie bulgotało. Później kilka dni z rzędu rano robiłam i nie działo się nic, nawet po usg robiłam, na którym wyszło, że chłopak. Zrobiłam teraz i wyszła piana, ale bardzo mało, na YouTube to jest na pół szklanki. Zobaczę rano. Więc ja jestem chyba przykładem, że zaczyna się sprawdzać dość późno ten eksperyment 😀Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Ja w czwartek też wizyta i USG na pewno krótkie. Byłam bardzo dzielna przez te ponad dwa tygodnie, serio, starałam się nie fisiować i nie tęsknić przesadnie, tak jak wcześniej. Ale już teraz zaczynam odliczać 😊 Tatuś wyraził zgodę, że nie musi iść za mną, więc zapiszę się jako pierwsza 😀Szczęśliwa siódemka ❤️
-
A ja sie stresuje przed czwartkowym usg. Stesknilam sie ale nie jakos super mocno bo codziennie slucham serduszka ( wiem mialam wywalic to ustrojstwo 😅 ale jak 1 dzien nie slysze a zdarza sie czasem to nie panikuje , luzzz bo sie zdarza ) bardziej jestem ciekawa ile urosl:) i najwazniejsze czy zdrowe. Ale boje sie pappy ( z Julka nie mialam ) i w sumie nie wiem czy chce ja robic ale mam skierowanie to juz wykonam.
-
Mam kryzys. Przy takiej temperaturze nie moge byc po owulacji, to niemozliwe. Wczoraj wieczorem mialam dziwna sytuacje, bo odszedl mi tak jakby szop gestego, ale tez rozciagliwego sluzu (przepraszam, wiem ze to obrzydliwe), pierwszy raz cos takiego widzialam. Nie mam jak jechac na proga ani dzis, ani jutro, dam rade dopiero w srode i tak zrobie, ale dzis jestem zla.