Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde a ja zadnego boćka jeszcze nie widzialam no hahah
-
Faaajnie, mam tesciow na Warmii
musze sie wybrac i wypatrywac bociana
Jejku nie moge sie doczekac Waszego testowania na pewno w koncu fioletowa strona mocy znowu wciagnie
A ja mam nadzieje ze jutro ten gin mi odpisze i uda sie miec na 1.04 to hsg..
Lami lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ooo... Ja mam czesc rodziny w Bartoszycach, pochodze z Olsztyna. Kocham Warmie i Mazury! Juz nie moge doczekac sie lata, bo mamy taki wspolny, rodzinny domek przy jednym z olsztynskich jezior
Pieknie by bylo, gdyby na fioletowej stronie mocy nie bylo juz zadnych staraczek, wymarzony scenariusz. Oby te bociany byly dobrym znakiem!
Teczova - ja tez zaluje, ale to jak, ze tak „wyluzowalam” w tym cyklu. Nic nie wiem, martwie sie, ze bede musiala odwolac hsg i tyle z tego. Moglam mierzyc ta temperature.Meggs, Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
-
O prosze
hehe niespodziewałam się że ktoś będzie kojarzył a tu proszę
warmia jest fajna. Cudowna odskocznia od Warszawy. Dlatego tylko jak mamy okazje wyjezdzamy na weekendy.
Szczęściara a Ty z jakiej miejscowości na Warmii?Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Dziewuszki powiedzcie mi czy dupek wydłuża cykl? Do kiedy brać?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:21
Meggs, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs wrote:Beti na którą jutro masz wizytę?
No ale dobrze ,ze to juz jutro
-
Szczęściara wrote:Beti 2-3dpo bo nie jestem pewna czy owu była w poniedziałek czy we wtorek. A ma to znaczenie kiedy się wzięło? Ja to zielona w tym jestem 🙄 🙄
.Teraz bym wolała w tym cyklu nie brac dupka bo po 1 cycki mnie bola starsznie przy nim a po 2 nie chce sobie wydluzac tej fazy do 16-17 dpo bo musze sie ewentualnie zmiescic z terminem hsg
Ale moze byc tak ,ze odstawisz 13 dpo i 14 dpo dostaniesz okres ,ja mowie na swoim przykladzie