Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegającą-mama wrote:Beti bym Ci wysłała paczkomatem bo mi 22 zostały ale ja nawet z domu nie wychodzę
-
A własnie dziewczyny wczoraj jak siedzialam w poczekalni za monitoringiem to 2 dziewczyny byly od mojej francy i oprocz rozmow o hsg
na mutacje weszlo.
Tak w ramach informacji Wam powiem ,ze jednej z nich nic nie wyszlo.
Gdybyscie sie kiedys zastanawialy czy to kazdemu ,,cos'' wychodzi to jak widac nie kazdemu. -
Nikodemko, oby to był znak! Skoro biało za oknem to na teście biało być nie może!!!
Beti, jak 20 mm jeszcze dobre na zastrzyk, to sobota rano ok powinna być!
Też prowadzę monologi wewnętrzne 😁 Pomagają.Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova - przeszlo od nas w strone Warszawy, ale u Nas juz slonce i snieg sie rozpuszcza, wiec zaraz i u Ciebie bedzie ladnie. Na zdjeciu jest rudy Felek
Lucek cieszy sie domem, wychodzi tylko na siku i wraca, wlasnie sie do mnie przytula. Czyli po staremu, jak dobrze 😻
Wiecie co... myslalam, ze juz sie troche nauczylam tego, jak wyglada moj cykl i jak wszystko funkcjonuje, ale jednak nie. Wlasnie zalalo mnie plodnym sluzem. Nawet jesli owulacja byla pozniej niz mysle, to przeciez progesteron powinien powodowac zmiane sluzu na gestszy (zawsze zaraz po owulacji byl u mnie mleczny i lepki). Wiem, ze nic nie wiem, to okreslenie idealne.tęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:23
Lami, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko nie ma co porównywać cyklów. Każdy jest inny. Jutrzejszy progesteron rozwieje Twoje wątpliwości. Mam nadzieję że owu była wcześniej i będziemy razem testować. Jak była później to będziemy z Tobą odliczać do testowania😚😚
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciara - pewnie, ja juz nic nie porownuje, bo przez to niepotrzebnie doszukiwalam sie objawow. Raczej martwie sie, ze znowu cos jest nie halo z progiem, ale masz racje - dowiem sie jutro i skonczy sie moje zastanawianie sie
Trzymaj kciuki, zebym jednak testowala z Wami!
Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny ja tez za Was trzymam mocno kciuki oby Prima Aprilis byl szczesliwy
Ja ciagle nie moge wyjsc z przeziebienia dzis mialam dzien zalatwiania roznych spraw na miescie i akurat w sniezyce musialam to robictakze znowu czuje sie chora masakra
Jejku Beti jak piszesz o rzezi u francy to az mnie sciska w zoladku! No nic za tydzien Wam zdam relacje...Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Hej Dziewczyny ja tez za Was trzymam mocno kciuki oby Prima Aprilis byl szczesliwy
Ja ciagle nie moge wyjsc z przeziebienia dzis mialam dzien zalatwiania roznych spraw na miescie i akurat w sniezyce musialam to robictakze znowu czuje sie chora masakra
Jejku Beti jak piszesz o rzezi u francy to az mnie sciska w zoladku! No nic za tydzien Wam zdam relacje...
Kiedy masz ? ktorego? -
Wiki lącze sie w bólu,bo wiem co czujesz! Ja dzisiaj głos stracilam,gardło zdarte. Pola padła ale pewnie kolejna ciężka noc przed nami bo nosek słysze zawalony ma..
U nas zimno meeega,wiatry,wczoraj śnieg. W marcu jak w garncu 😀
I powiem Wam,ze te Wasze cykle i owulki w tym miesiącu są takie same! Tu juz odliczanie,teraz testy pozytywne..no miejcie dla mnie litosc bo nie ogarniam blondi juz ;p -
Przedszkolanko no to współczuję i zdrowka rowniez😘
Hahah Beti kochana no ja nie wiem cos czuje ze u mnie tez bedzie ciezko, gin nic nie mowil nawet czy znieczulenie czy ketonal czy co (czy mam w szpitalu poprosic o cos czy sama sie naszpikowac przeciwbolowymi?).. mam 4 kwietniaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z szyjką po owu. Pierwszy raz zauważyłam że jest skierowana do krzyża. Jest zamknięta tylko te odchylenie. Macie tak po owu?
Jeszcze jedno czy Was tez tak bolą cycki po dupku?? Jeju jak ja sobie pomyślę że 5 dni mam go brać to aż mi słabo 🙄🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 19:28
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wik89 wrote:Przedszkolanko no to współczuję i zdrowka rowniez😘
Hahah Beti kochana no ja nie wiem cos czuje ze u mnie tez bedzie ciezko, gin nic nie mowil nawet czy znieczulenie czy ketonal czy co (czy mam w szpitalu poprosic o cos czy sama sie naszpikowac przeciwbolowymi?).. mam 4 kwietnia -
Szczęściara wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z szyjką po owu. Pierwszy raz zauważyłam że jest skierowana do krzyża. Jest zamknięta tylko te odchylenie. Macie tak po owu?
Jeszcze jedno czy Was tez tak bolą cycki po dupku?? Jeju jak ja sobie pomyślę że 5 dni mam go brać to aż mi słabo 🙄🙄ale ja chyba nie mam szyjki hahahhah
A cycki po dupku to jest masakra.Ostatnio plakałam z boluSzczęściara lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:23
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:Szczęściara a nie masz tyłozgięcia? u mnie jest taka naturalna ..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )