Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:Aaaaa, Jutro z samego rana idę do koleżanki na klinikę przymonitorować czy i co mi rośnie, dam znać co widać w 11dc
Włączam ACC w tym cyklu na poprawę owego bagna... Sprawdzałyście czy faktycznie pomaga?
Ja kupilam syrop flegamine i daje mojemu ale nie wiem czy cos to zmienia hmm -
madziorek daj znac co tam bedzie widac u Ciebie w 11 dc
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Ej Madziorek, faktycznie brałam jakiś syrop wykrztuśny przed owu. I śluzu było, ale ja już leciałam na kombinacjach alpejskich, lepiej zapytać czego nie brałam 😁
No, już ostatnie rzeczy do wybrania - płytki do łazienki i baterie i koniec budowlanych sklepów z oglądaniem i zastanawianiem się. Przecież jak mój by wybierał cokolwiek to tak bym marudziła później, że byłby rozwód bez ślubu 😁madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova - ja w swoj cykl nie wierze, ale w Twoj i Szczesciary tak, nie mozecie mi sprawic zawodu. Chociaz jedna musi wysikac krechy, bo bedzie wstyd przed dziewczynami! Czyli co, umawiamy sie na testowanie nawet jak juz bedzie okres? Spokooo
Wiesz, ze przedokresowe objawy mogą = ciążowe? Wiesz! Więc czekamy do Prima Aprilis i robimy psikusa tej czerwonej małpie.
Słoneczko123, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Anhydra dzieki ! Trochę mnie to pociesza, ze może jeszcze trochę i się uspokoi. Tylko, ze ja nie leżę tak non stop, w dzień jak młodziak w żłobku to staram się nie wychodzić z łóżka, ale z nim się nie da, muszę trochę posprzątać, poprasować, gotuje obiady, w weekendy wychodzę na jakieś mini zakupy.. mam nadzieje, ze to mi właśnie nie przeciąga w czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 11:40
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:23
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
madziorek86 wrote:Ja już po przeglądzie. Stan na 11dc: endomietrium cieniutkie, na obu jajnikach malutkie pęcherzyki, żaden nie wygląda na dominujący chociaż po jednym ciut większym na każdym jajniku widać. Kolejny podgląd w poniedziałek wieczorem (16dc) dopiero, wcześniej nie ma co bo dość długie cykle mam 30-31 dni. Generalnie czysciutko i pusto, żadnych nieprawidłowości ani polipów uff
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Madziorek, jak są dwa większe to będą rosły ładnie 😊 18-20dc pewnie będzie owulka.
Tęczova, nooo... Obiecująco ten owulak wygląda 😁
Widzę, że u wielu z Was teraz 7 cykl!!! Niech się stanie szczęśliwą siódemką kochane! Sorry, będę nudna - powgapiajcie się trochę w mapę marzeń, co?Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madziorek - to dobre info, przy dlugich cyklach jest jeszcze czas
pij winko i jedz orzechy!
Teczova - no i o co chodzi z tymi owulakami? Ciekawe czy to poziom lh tak wariuje w ciagu cyklu, czy te testy cos kreca... Nie za wczesnie jeszcze na spadek temperatury przed @? Moze powod spadku jest inny? ;>
Ja juz nic nie rozumiem i nawet przestaje sie starac zrozumiec. Wczoraj cieszylam sie, ze temperatura poszla w gore, a dzis jest jeszcze nizsza niz przedwczoraj. Jade zaraz zbadac proga i modle sie, zeby to nie byl cykl bezowulacyjny.madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Teczova - mozliwe, przeciez na temperature tyle rzeczy ma wplyw... W kazdym razie jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ten moj prog bedzie wysoki przy tak niskich temperaturach. No wlasnie, mamy podobnie, wiec albo obydwie bedziemy w ciazy, albo bedzie jeden wielki placz :d
-
A ja sie tak stresuje jutrzejsza wizyta ze masakra. Przepłakałam wczoraj z pół wieczora ze stresu ze nic tam nie będzie. Serio prawie 30 lat na karku a nie umiem sie ogarnac w takiej prostej sprawie. Wszedzie czytam o mdlosciach i objawach a u mnie nic i jescze cycki mniej bola. I do tego dwie listopadowek ciaze stracily i tez byly bezobjawowe , wiec wiadomo od razu jaka wizja w głowie... 🙁
-
Meggs kochana no musisz jakos do jutra wytrzymac.Na ktora wizyta?
Bedzie dobrze ale wiem,ze dopiero jutro bedziesz bardziej spokojna -
Meggs wrote:A ja sie tak stresuje jutrzejsza wizyta ze masakra. Przepłakałam wczoraj z pół wieczora ze stresu ze nic tam nie będzie. Serio prawie 30 lat na karku a nie umiem sie ogarnac w takiej prostej sprawie. Wszedzie czytam o mdlosciach i objawach a u mnie nic i jescze cycki mniej bola. I do tego dwie listopadowek ciaze stracily i tez byly bezobjawowe , wiec wiadomo od razu jaka wizja w głowie... 🙁
U nas na czerwcówkach dziewczyny traciły maluszki nawet w 23tc. Takie rzeczy niestety będą się działy.
Oby do 9tc, to jest taki punkt krytyczny młodej ciąży, tak mówi mój gin.
Ja na pierwszą wizytę poszłam w 6+5 dopiero i było już serduszko. Potem byłam znowu dopiero w 9tc i 12tc
Będzie dobrze!Beti82, madziorek86, Lami, Meggs lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs, kochana! Nie czytaj juz nic wiecej, postaraj sie zachowac spokoj dla siebie i przede wszystkim dla fasolki. Historie o straconych ciazach, w ktorych nie bylo objawow rzucaja Ci sie w oczy, bo sie tego boisz, ale tyle samo albo i wiecej jest tych o zdrowych ciazach z totalnym brakiem objawow! Zaloze sie, ze jeszcze sie ich doczekasz i bedziesz miala dosc
O ktorej jutrzejsza wizyta?
Tęczova - zobacz na mojego owulaka. Mocna krecha pokazala sie doslownie po sekundzie, nie musialam nawet czekac. To test z trzeciego siku. Ewidentny pik, moze jednak jestem jeszcze przed owu... Takiego pozytywa to jeszcze nigdy nie mialam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd3090196e6e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 09:44
Meggs lubi tę wiadomość