Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyglądam okropnie, więc ponoć się brzydnie na dziewczynkę
Nigdy nie miałam pryszczy i trądziku, a teraz mnie tak wysypuje że masakra. Dzisiaj po raz pierwszy od niepamiętnych czasów się pomaluję
Ale już się wczoraj z mężem śmialiśmy, że jak chłopak wyskoczy to specjalnie go w róż będziemy ubierać. A jak zapyta, dlaczego tak wyglądał, to powiemy że miał być dziewczynkąBo już trochę tych ubranek mamy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak, na prenatalnych mi powiedział Pasternok że na 80% dziewczynka. A wszystkim moim koleżankom, które u niego robiły, płeć się potwierdziła
Kolejne mam dopiero 6 maja, a do Maćka chyba pójdę pod koniec kwietnia jakoś
Julia93 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Oj Meggs łączę się z Tobą w kiepskim nastroju, też przeryczałam wczoraj pół dnia... jakoś pękłam, sama bym się nie podjerzewała o takie mazgaje, ale wypłakałam swoje i już mi lepiej.
U mnie sytuacja taka, że ciśnienie rzeczywiście wyższe w szpitalu miałam 140-160 na ichniejszych sprzętach, do tego nadczynność tarczycy i przez nią podobno jestem taka rozedrgana i niespokojna. Jednej nocy miałam bardzo silne zawroty głowy, sala mi tak zatańczyła, że szok... Oczywiście tabsy i do końca ciąży mam być pod okiem endo. A tak bąbel ma się dobrze, dwa razy miałam okazje go podejrzeć.
A w piątek prenatalne 😊 Przedszkolanko, a Ty kiedy masz? Dobrze pamiętam, że jutro?
A tak jestem tu oczywiście i czytam was namiętnie 😙
Nie mogę się doczekać testowania 😀
-
nick nieaktualnyMam wynik sanco, zdrowy bobas
aż z tej radości zapomniałam spytać, jaka płeć
jutro jadę odebrać wynik papierowy, to się dowiem
alex0806, Biegającą-mama, Pestkaa, Beti82, tęczova, przedszkolanka:), Lami, Meggs, Ani0nka, Arashe, XxMoniaXx, Nikodemka, blair., Magda - mbc, madziorek86, Szczęściara, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Sun super informacja
najważniejsze że zdrowe. Dawkuj emocje
jutro się dowiesz
jakoś tak wróżę dziewczynkę
Ja już czekam pod gabinetem. Lekarza jeszcze nie ma, pewnie od 13 przyjmuje.Beti82, Pestkaa, sunshine03 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sunshine cudownie ❤ ale byłam o Was spokojna 😊 czemy teraz na płec!
Pestka, najwazniejsze ze masz leki, jesteś pod opieka endo a bejbik ma sie dobrze 😊 oby nadczynnosc i nadcisnienie udało sie szybko zbić.Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Sunshine to było wiadomo ze dzidziuś zdrowy 😘
Dawno mnie tu nie było, jakieś nowe fasolki się pojawiły? -
Meggs nie przejmuj się brakiem objawów
mój brak objawów ma już 2 lata.
W 2 ciąży miałam mdłości i ból piersi, a ciąża obumarla, nie ma reguły.
Sunshine świetnie, że dzidzia zdrowa
Nikodemko czekam niecierpliwie na proga, sama jestem ciekawa co tam się u Ciebie wyprawia, podobnie jak u Tęczova.
Szczesciaro co do szyjki to zgadzam się z Nikodemka, jak się dobrze zamknie to się odchyla wręczq jak się otwiera to wychodzi bardziej na środek prosto do macicy
-
Sunshine - super!!! ❤️
Pestko - zdrowiej kochana, wazne z jestes pod kontrola.
Arashe - ja tak sie stresuje tym wynikiem proga, jakby to byla beta -
Pestkaa wrote:Przedszkolanko to mocno zaciskam kciuki ✊✊ na którą masz wizytę?
Lami dostałam tabletki, z dodatkowych badań wyszło, ze tsh mi jeszcze bardziej spadło 😕 o jodzie w suplementach mam zapomnieć.
Ale mnie kręgosłup boli..brzuch to ciśnie pewnie od zaparcia,ale kregoslup masakra..powiesilam tylko pranie na suszarce..
Blair ja tak,Pola dzisiaj kaszle od ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 13:53