Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sunshine ile z ciekawości pytam placilas za badanie?
A mnie kluje co jakis czas.
Ginekolog mi powiedział, że w moim przypadku nie ma sensu robić jakiś dokładniejszych pakietów.
Sanco wybrałam ze względu na to, że się czeka 6 dni roboczych, a czekałam właściwie 3-4, zależy jak liczyć i ze względu na to, że było tańsze niż inne.
Brałam pod uwagę w ogóle tego nie robić, bo usg+pappa wyszło ryzyko 1:600, ale uznaliśmy z mężem, że wolimy kupić wózek używany zamiast nowego, a mieć mój spokój i pewność, że wszystko jest okLami, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Robiłam wersję podstawową, czyli trisomie 21,18,13 i aneuploidia chromosomów płci - 2100zł
Ginekolog mi powiedział, że w moim przypadku nie ma sensu robić jakiś dokładniejszych pakietów.
Sanco wybrałam ze względu na to, że się czeka 6 dni roboczych, a czekałam właściwie 3-4, zależy jak liczyć i ze względu na to, że było tańsze niż inne.
Brałam pod uwagę w ogóle tego nie robić, bo usg+pappa wyszło ryzyko 1:600, ale uznaliśmy z mężem, że wolimy kupić wózek używany zamiast nowego, a mieć mój spokój i pewność, że wszystko jest oksunshine03 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Tak ja tez jutro wizytuję, nie zrezygnowałam jeszcze z dwóch ginekologów prywatnie, ja jestem spokojna czasem brzuch pobolewa ale mało, jak długo nie jem to wtedy jest mi trochę tak niedobrze ale to nie są jakieś mdłości. Ogólnie to jestem bezobjawowa tak jak mama siostra i babcia
Arashe lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ja sie stresuje bo ten ktory bedzie mi robil prenatalne jak czytalam to ma rozne opinie. Jedni chwala inni nie. Mam nadzieje ze bedzie ok
Noo jest nas troche na jutro 😀 ja pewnie ostatnia będe :p -
Na prenatalnych usg jest przez brzuch juz wiec jutro chyba tak mi zrobi. A na wizyty jak chodzimy to najpierw zalatwia sie sprawy biurkowe a potem badanie. W lazience przebieranko. Forel ginekologiczny i lozko do usg jest za takimi parawanami wiec osoba towarzyszaca nic nie widzi. Dopiero jak mnie zbada na fotelu, wsadzi usg to dopiero wola reszte:) na wizyte z dzieckiem i partnerem to musi być tez przystosowany gabinet. Bo jak bylam na nfz to bym tam nawet M nie wziela bo jak ci ktos wejdzie do gabinetu to widzi wszystko 😮
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 14:54
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:24
Lami, Ani0nka, madziorek86, Beti82, przedszkolanka:), Słoneczko123, Szczęściara, Arashe, blair., Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Swietnie! Nie mialam jeszcze owulacji... moj wynik to rowno 1,00. Podejrzewam, ze albo nie bedzie jej wcale, albo bedzie teraz tak, jak wskazuje pik. A my sie nie kochalismy w ostatnich dniach, cudownie.
Az tak poznej owulacji jeszcze nigdy nie mialam, moj cykl bedzie wynosil 41 dni. Znowu cos sie rozregulowalo, jestem wsciekla! ;((( -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:24
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, to chyba jedno wyjście - wrócić na luteinę albo duphaston, nie że względu na niski próg, tylko regulacje cyklu. I koniecznie dzisiaj staranko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 15:25
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero