Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, masz racje musze wrocic do luteiny. Niepotrzebnie ja odstawilam. Tylko przy niej obowiazkowo musze chodzic na monitoring, bo jak widac sama nie wylapie owulacji. Dzisiaj sie postaramy, ale nie wierze, ze sie uda, nie mam na to ochoty i jestem naprawde zla. Liczylam na te hsg na poczatku kwietnia, a przede mna prawie miesiac bezczynnego czekania. Kiedys mialam piekne, regularne cykle, a podczas staran wszystko sie rozwalilo.
-
Nikodemko doskonale Cie rozumiem.Tez przed staraniami mialam piękne regularne cykle .A teraz porazka.DLatego u mnie nie ma innej opcji jak monitoring -chociaz czasami to tak do usranej smierci sobie mozna chodzic...
Oprocz luteiny cos zmienialas w tym cyklu?
Moze masz dzisiaj owu to progesteron urosnie dopiero.
Przypomnij na ktorego masz hsg? -
Pestkaa wrote:Oj Meggs łączę się z Tobą w kiepskim nastroju, też przeryczałam wczoraj pół dnia... jakoś pękłam, sama bym się nie podjerzewała o takie mazgaje, ale wypłakałam swoje i już mi lepiej.
U mnie sytuacja taka, że ciśnienie rzeczywiście wyższe w szpitalu miałam 140-160 na ichniejszych sprzętach, do tego nadczynność tarczycy i przez nią podobno jestem taka rozedrgana i niespokojna. Jednej nocy miałam bardzo silne zawroty głowy, sala mi tak zatańczyła, że szok... Oczywiście tabsy i do końca ciąży mam być pod okiem endo. A tak bąbel ma się dobrze, dwa razy miałam okazje go podejrzeć.
A w piątek prenatalne 😊 Przedszkolanko, a Ty kiedy masz? Dobrze pamiętam, że jutro?
A tak jestem tu oczywiście i czytam was namiętnie 😙
Nie mogę się doczekać testowania 😀
Przypomnij mi czy to nie Ty czasem Jod brałąs?
I Ci sie cos porobilo z tarczyca.A jakie leki jeszcze bierzesz? -
sunshine03 wrote:Mam wynik sanco, zdrowy bobas
aż z tej radości zapomniałam spytać, jaka płeć
jutro jadę odebrać wynik papierowy, to się dowiem
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, wiem, że jesteś zła, ale pomyśl, że w takim razie cykl jeszcze trwa i nadal macie szansę! Poinformuj już męża, że wraca do domu z winem, bo Ty już czekasz półnaga z kieliszkami i nie ma opcji. Z takim owulakiem, to może pęknąć pęcherzyk nad ranem albo do jutra wieczór. Więc wszytko przed Wami! I nic nie jest stracone! Odczekaj 3 dni, jak owulaki będą blade kilka razy z rzędu bierz luteinę, chyba że masz możliwość na duphaston zamienić, to wtedy bez obaw.
Głowa do góry! Nastrój się, dzisiaj robicie pięknego bobaska! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 15:58
Arashe lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja już po wizycie, nadrobię was po obiadku
moja kluseczka tak dzisiaj brykała że nawet na zdjęciu nie mam CRL podanego
ale wszystko prawidłowo, rośnie i szaleje w brzuszku
no i szyjka 52 mm, wszystko ok więc możemy w końcu pozwolić sobie na seks ;p od poczatku stycznia tylko raz było...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c15707c22a26.jpgmadziorek86, Julia93, Nikodemka, XxMoniaXx, tęczova, Lami, Beti82, przedszkolanka:), Magda - mbc, Meggs, Słoneczko123, Szczęściara, sunshine03, Arashe, blair., Wik89, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami - niestety nie mam luteiny ani recepty... Musialabym isc na wizyte, na ktora aktualnie mnie nie stac. Wiem, ze cykl jeszcze trwa, ale nie mam entuzjazmu, bo wiem, ze znowu jest cos nie tak, skoro cykle z miesiaca na miesiac sa coraz dluzsze. Po prostu opadaja mi rece.
Madziorek - wiem, ze powinnam miec nadzieje, bo owulacja pewnie jeszcze przede mna. Hsg przeloze, masz racje. Wkurza mnie po prostu, ze aktualnie prawie zaden aspekt mojego zycia nie uklada sie tak, jak powinien. Wlasciwie razem z poczatkiem staran wszystko idzie pod gore, a niedlugo minie rok. Dzisiaj sie troche powkurzam, jutro sie podniose i bede dalej walczyc, nie ma wyjscia.
Alex - sliczna dzidzia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 16:21
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:24
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova sikam!! Jestes najlepsza😀 mi tak kiedyś babka pod biedronką weszła (obok stało jej w tym samym kolorze) 😀
Dobrze,ze kluczyki nie te bo byś jeszcze odjechała 😂
Monia aaaa. Bo moja ciekawa,lekarzowi pewnie by zaglądała tam,dopytywała itp😀
Julia było 170 teraz tak 158-164. Ale to chyba normalne na tym etapie źe zwalnia;)
Nikodemko wkurzyłam się. Mi to wygląda na drugą owu jak nic. I nie dziwie się reakcji bo sama bym nie wiedziala co robić z hsg.. póki co działaj z mężem i liczcie,ze to wszystko to znak
Alex słodkie boboa plec już znasz?
Madziorek ja wina nie pijam i nie lubię. W udanym cyklu piłam nawet ze smakiem półsłodkie i sie udalo 😀 a orzechy wszystkie!i awokado i łososia
-
Nikodemka wrote:Lami - niestety nie mam luteiny ani recepty... Musialabym isc na wizyte, na ktora aktualnie mnie nie stac. Wiem, ze cykl jeszcze trwa, ale nie mam entuzjazmu, bo wiem, ze znowu jest cos nie tak, skoro cykle z miesiaca na miesiac sa coraz dluzsze. Po prostu opadaja mi rece.
Madziorek - wiem, ze powinnam miec nadzieje, bo owulacja pewnie jeszcze przede mna. Hsg przeloze, masz racje. Wkurza mnie po prostu, ze aktualnie prawie zaden aspekt mojego zycia nie uklada sie tak, jak powinien. Wlasciwie razem z poczatkiem staran wszystko idzie pod gore, a niedlugo minie rok. Dzisiaj sie troche powkurzam, jutro sie podniose i bede dalej walczyc, nie ma wyjscia.
Alex - sliczna dzidzia ❤️
Nikodemka, skąd jesteś?
Ja nie mogę wychodzić z domu, ale jeśli Lami pójdzie ze mną na układ, to odbierze ode mnie lutkę i wyśle Ci jakimś priorytetem.
Co Wy na to?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:24
przedszkolanka:), Arashe, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:Teczova sikam!! Jestes najlepsza😀 mi tak kiedyś babka pod biedronką weszła (obok stało jej w tym samym kolorze) 😀
Dobrze,ze kluczyki nie te bo byś jeszcze odjechała 😂
Monia aaaa. Bo moja ciekawa,lekarzowi pewnie by zaglądała tam,dopytywała itp😀
Julia było 170 teraz tak 158-164. Ale to chyba normalne na tym etapie źe zwalnia;)
Nikodemko wkurzyłam się. Mi to wygląda na drugą owu jak nic. I nie dziwie się reakcji bo sama bym nie wiedziala co robić z hsg.. póki co działaj z mężem i liczcie,ze to wszystko to znak
Alex słodkie boboa plec już znasz?
Madziorek ja wina nie pijam i nie lubię. W udanym cyklu piłam nawet ze smakiem półsłodkie i sie udalo 😀 a orzechy wszystkie!i awokado i łososia
Będziemy mieli dziewczynkę. Na prenatalnych było już wiadomo na 80%, a dzisiaj mi mój gin potwierdził, że nic jej nie wyrosłoprzedszkolanka:), Lami, Julia93, Nikodemka, madziorek86, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko cykl zrobił psikusa. Skad ja to znam... nie odpuszczajcie tylko teraz bo owu na pewno nadejdzie!
Alex piękny bejbik ❤ widok marzenie!
Ja chyba odpuszcze jutrzejsze usg. Bede czekac na okres. Serio nie umiem juz uwierzyć. Apetyt przepadł, humor parszywy i nowy wysyp pryszczy wiec wszystko jasne. Pms pelna para. Zaluje ze temp nie zmierzylam bo pewnie juz poleciala 🙁 i nie pocieszajcie mnie. Czuje po prostu ze to koniec. -
Teczova niezła impreza😂😂 ale to Ty drzwi nie zamykasz czy co?😀
Alex no czytalam coś własnie dlatego jeszcze aż tak nie wariowałam ;p
Dziewczynka potwierdzona,super!! Jestem mega ciekawa czy mój jutro sie szarpnie i skusi powiedzieć- ja będę szukac na pewno ;p -
Meggs, oby dopadły Cię po prostu upragnione objawy. Temperatura w ciąży skacze, żaden wyznacznik. Jeśli nie chcesz USG, to może lepiej sprawdzić betę. Podejść nawet dzisiaj i jutro o tej samej porze. Tylko nie sugerować się, że urośnie 70%, bo na pewno na tym etapie tak nie będzie.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero