Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam Endriju i mam Wojtka lekarzy- super są, byłam kiedyś u babki i tak była niedelikatne ze szok a facet wie jak się sprzętem obsługiwać 😂
-
Zgadzam sie baby gin to FRANCE .A facet im przystojniejszy to dla mnie lepiej
Kurde lepiej ,zeby taki przystojny i mlody grzebal niz stary dziad.Ja wlasnie mam tylko problem jak ide do takiego 70 -latka hahah
-
Wszystko zależy od tego jakim ktoś jest człowiekiem. Ja miałam super facetów ginów i czułam sie u nich mega luźno. Ale też trafił mi się jeden buc. A teraz miałam dwie super babeczki ginki. Ale pamiętam ze jako nastolatce trafiła mi sie mega franca. Takze dla mnie czy chłop czy baba to nie ma znaczenia jak ktoś jest dobrym specjalista ale przede wszystkim jest człowiekiem 😊
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Monia, super, że przełożyli do kogoś innego, a nie odwołali. Miałam takie same obawy jak się w styczniu do chłopa zapisałam, że się wstydzę czy coś, bo nigdy nie byłam. Ale jak już weszłam to totalna olewka. Tak samo jak pojechałam na IP i facet i musiał wszystko przebadać. Najdelikatniejsze badanie było jakie w życiu miałam! Idziesz sprawdzać, czy u bejbika wszystko dobrze, nie myśl, że facet. Lekarz i tyle. Może tylko USG ci zrobi już przez brzuch.
a ja znowu zawsze chodzę do facetów, nigdy nie byłam u babki, bo się boje, że babki będą niedelikatne💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja w całym swoim zycii bylam tylko u tej mojej i super jest i jeszcze 2x na nfz u innej i tez ok. Ale do faceta nigdy nie bylam i chyba bym sie wstydziła. Chyba bede musiala jakos przezyc bo w szpitalu gdzue bese rodzic sa sami faceci i tylko 1 ginka- moja.
No ale chyba by tez moja ginka nie wziela na swoje miejsce do jej osobistego gabinetu jakiegos buca bo by stracila pacjentki a ma ich mase.
Na necie na jego temat sa tylko 3 opinie i te 3 sa ciężarnych i sa bdb wiec moze przezyje. -
Otworzylam paczke z wymazowka MUCHY.
Jedna normalna jak to wymazowka ale nie wiedzialam ,ze tam druga jest...
Wymaz z cewki trzeba takim cienszym patyczkiem 😱🤣
To chyba jutro poloznej z instrukcja obslugi to dam hahah
Chociaz kusi ,zeby sie bzykac dzisiaj bo temp spadla ale nie...nie ma opcji chyba ,zeby owu juz w nocy byla.
No i na instrukcji napisane,ze wymaz lepiej rano .A jutro jedyna okazja gdzie bede rano u poloznejmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ja w całym swoim zycii bylam tylko u tej mojej i super jest i jeszcze 2x na nfz u innej i tez ok. Ale do faceta nigdy nie bylam i chyba bym sie wstydziła. Chyba bede musiala jakos przezyc bo w szpitalu gdzue bese rodzic sa sami faceci i tylko 1 ginka- moja.
No ale chyba by tez moja ginka nie wziela na swoje miejsce do jej osobistego gabinetu jakiegos buca bo by stracila pacjentki a ma ich mase.
Na necie na jego temat sa tylko 3 opinie i te 3 sa ciężarnych i sa bdb wiec moze przezyje.lekarz to lekarz, nie ma się co krępować
ja chodziłam i do facetów i do babeczek
powiedziałabym, że faceci są bardziej spoko zazwyczaj
-
Beti - nieee, najpierw bzykanie, zrobisz muche pozniej!
ja robie to samo z biocenoza.
Co do lekarzy mezczyzn, to ja tez za pierwszym razem sie balam, ale uwazam, ze jest tak jak Meggs pisze. Jak czlowiek spoko to czy facet, czy kobieta bedzie komfortowo
Zrobilam owulaka, liczylam na choc troche jasniejsza kreske, a tu ciagle taki sam mega mocny pik -
Beti a nie wolisz zrobić tej muchy po owu? Bo na pewno będziesz podglądać na monicie czy popękało wszystko ładnie?
Nikodemko owu tak długo się zbierała że teraz jest owu stulecia 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 14:08
-
Meggs wrote:Beti a nie wolisz zrobić tej muchy po owu? Bo na pewno będziesz podglądać na monicie czy popękało wszystko ładnie?
Nikodemko owu tak długo się zbierała że teraz jest owu stulecia 😋
Ale ja jutro nie mialam ogladac czy pęklo .Tylko czy uroslo
Bo przeciez tam nic w pn nie było hah
Ale tak bede po owu tez podgladac.Jeszcze co najmniej 2 monity przede mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 14:16
-
Oki przełożyłam wizytę prenatalna na 16 kwietnia czyli to będzie 12 tydzień 2 dni to chyba będzie spoko nie:)?
-
Beti82 wrote:Moge zrobic po owu haha
Ale ja jutro nie mialam ogladac czy pęklo .Tylko czy uroslo
Bo przeciez tam nic w pn nie było hah
Ale tak bede po owu tez podgladac.Jeszcze co najmniej 2 monity przede mna -
Meggs wrote:Beti przeciez wiem ze jutro oglądamy mega pęcherzyki :p chodzilo mi o to ze pewnie juz po owu bedziesz tez na monicie podejrzec czy popekalo wszystko i zeby wtedy Ci polozns ten wymaz pobrala 😋
-
Ej no kurde bzykac sie dzisiaj czy nie?To naprawde jest dylemat..
NIE no nie bzykam niemozliwe,ze juz uroslo od pn.Tam sie co najwyzej szykuje do owu