Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrazenie, ze te z domowego lab sa najczulsze... No nic, skoro wczoraj pierwszy raz wykrylam taki pik, to zakladam, ze owulacja byla dzis albo bedzie w nocy. Serduszkowania nie bylo tak, jak sie spodziewalam, te wczorajsze musi wystarczyc. Przez weekend wylaczam myslenie, juz sie nie moge doczekac.
Tak sie napatrzylam na te Wasze bobasy, ze chyba mi sie przysnia ❤️ -
Staram się Was czytac ale na udzielanie czasu brak mąż 2 tyg w delegacji praca, młody i dzień jakoś godzin ma za mało hehe
Na takim szybkim podglądzie w tym tygodniu wszystko ok w poniedziałek prenatalne będą brzuszek już wieczorami widać malutki. Jutroo mówię w pracy trochę mam stresaLami, madziorek86, Ani0nka, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi, myślę, że dobra decyzja 😊 Już naprawdę jesteście sporo za półmetkiem, trzeba wrzucić na luz i wić gniazdko 😊 I to, że do tej pory nic nie było Tobie od zapachów, to naprawdę super, bardzo Cię podziwiam. Pewnie nie jedna wychodziłaby dzień w dzień z pracy z bólem głowy. Ale siedzenie przygarbionej pewnie, plecy bolą, brzuszek uciśnięty. Byłaś super dzielna do tej pory!
Mi brzucholek trzyma się w miejscu, ale to przez tłuszczyk pewnie 😁 jak wyjdzie brzuszkowy bejbik to pewnie tłuszczyk pójdzie na boki i będę miała duuże koło ratunkowe 😁😁😁Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:Ja nie mialam zadnego skierowania a robilam 2 razy
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:26
Pestkaa lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:26
przedszkolanka:), Szczęściara, Nikodemka, Słoneczko123, madziorek86, blair., Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej hej. Ja dziś w dużo lepszym humorze. Dalej ciche dni 😂 😂 ale jakoś mnie to nie rusza. He mnie kuszą też te testy. Chciałam testować ale popukalam się w głowę i poszłam spać 😏😏
Pestko kciuki za wizytę.
Słoneczko jak tam sytuacja u Ciebie?
Tęczova 😂 😂 😂 zobacz małe a cieszy. Też się cieszę że tempka odbiła.Pestkaa lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko a jak Twoja temp? cos sie zmienilo?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:13
Lami lubi tę wiadomość
Meggs, my poszlismy spac pokloceni, co sie nam nie zdarza. Moze to jakis wirus, bo moj tez jest w ostatnich dniach strasznie wkurzajacy. „Popatrz na niego z litoscia”, to najlepsze podejscie.
Beti - niestety temperatura niska, bez zmian. Bede sprawdzac codziennie. Przedwczoraj po ❤️ i wczoraj rano czulam jakis bol, wiec obstawiam, ze wtedy pekl pecherzyk, chociaz cholera wie...