Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
E tam, dla mnie zaden szok Przedszkolanko, od razu wiedzialam, ze bedzie chlopak
juz po kreskach na tescie poznalam haha
Ale dzisiaj przepiekny, pozytywny dzien na fioletowej stronie mocy! Powinno sie to gdzies zanotowacMam wielka nadzieje, ze za kilka miesiecy pokazecie Nam zdjecia tych bobaskow z usg, ktore wtedy beda juz piekne i rozowe ❤️ Czuje, ze bede ryczec ze wzruszenia
Meggs - jako ostatnia zaciazona musisz nas wciagnac! Juz tak niewiele staraczek zostalo, ze dasz rade wszystkie na raz udzwignacTak bardzo chcialabym pokazac Wam moje zdjecie usg zanim urodzicie!
Teczova - brzuch Cie boli, bo sie hcg kumuluje, co sie dziwisz? 🐣
Pestkaa, Wik89, przedszkolanka:), Meggs, tęczova lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt. Same chłopy będą 😂 😂 😂 ale to nie ważne. Ważne że zdrowi. Co do płci trzeba brać poprawkę w tak wczesnym tygodniu. U mnie troszkę lepiej choć nie gadam z moim. Nawet nie powiedziałam mu ze 1 testuje. Będzie w domu nie będę mogła spokojnie zatestowac. No nic może uda się zatestować bez zbędnych świadków 😂 😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:26
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti82 wrote:Niestety nie wiem czy da Ci ktos skierowanie na krzywe.W ciazy sie chyba dostaje skierowanie na krzywa ale nie wiem czy razej z insulina czy sama glukoze.
Ja robilam wszystko prywatnie.Samo badanie na czczo jak dla mnie bez sensu.Bo u mnie np glukoza na czczo wychodzila ok a po 1h i 2h juz masakra w dól leciała.
Insuline mam podobno ok .Ale tez wazne jak rosnie
Lami mi lekarka zapisała glukocare lek na cukier zeby juz przed nastpna wizyta zbijac cukier w razie wysokiego w badaniu.wczoraj dopiero odebrałam wyniki i teraz nie wiem czy brac czy nie.bo wizyta u niej na poczatku czerwca
-
Tęczova niech Wrocław pozostanie w Twej pamięci jako ten pozytywny z kreskami
Kozgo!Co u Ciebie??
Julia Ty róż , u mnie zapowiada się niebiesko
Nikodemko hahaha, mówisz,że siurak był na teście? dobra jesteś! teraz proszę mi tu wyrównać kobietkę dla kawalera!
Szczęściara ja tam czekam na potwierdzenie 18kwietnia na spokojniejak mu powiedziałam "żartuje Pan? A ja mówiłam wszystkim,że córa" to on tylko " dobra,to ja nic nie mówię" hahah
Julia93, Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia mialas wyczucie- wparuje tu z impetem😀
Wiec tak,jest maluszek -całe 7.03 cm.(czyli teoretycznie 4 dni starszy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c85e320d5758.jpg
Serduszko 157bpm
NT 1.31
Nosek jest
Kregoslupek,naczynia,zarys główki prawidlowe.
Żołądek jest,serducho na swoim miejscu,dwie rączki,dwie nóźki- wszystko jest dobrze,dr nie zauważył nieprawidłowosciz pappy tym razem zrezygnowałam. Ja wg.wagi położnej znowu schudłam(sporo) ale nie wierze w to bo byłam głodna ;p
Usg mialam przez brzuch i jak tylko dr przyłożył głowice to powiedzial" o jaki grzeczny maluszek,od razu pokazał to co chcialem zobaczyc "
No i nieoficjalnie ,aleeee...pokazal mi jajka.. wszystko wskazuje na SYNKA!!! Do tej pory nie otrząsnęlam sie!😀😍Ciekawe czy mi na usg powiedzą co będzie :)za 4 dni się okaże. Byle zdrowe to najważniejsze
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ile czasu bedzie trwal ten moj pik?
(pytanie retoryczne ofkors)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/773f8dc3b861.jpg -
anusiak5 wrote:tylko z tego co sie orientuje bez skierowania nie zrobia krzywych nawet platnych bo to obciazenie organizmu to wypicie glukozy.
Lami mi lekarka zapisała glukocare lek na cukier zeby juz przed nastpna wizyta zbijac cukier w razie wysokiego w badaniu.wczoraj dopiero odebrałam wyniki i teraz nie wiem czy brac czy nie.bo wizyta u niej na poczatku czerwca