Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko mam nadzieję, że i mój Skarb za 1,5 tygodnia jajka pokaże ❤️ Cudowne wieści 😊
przedszkolanka:), sunshine03 lubią tę wiadomość
-
A ja przytyłam 1 kg ale powiedział lekarz, że i tak jeszcze laska jestem- taki minus ze nie mam mdłości i ciagle jem 🤭
Meggs, Beti82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Mam usg genetyczne 9 kwietnia czyli to bedzie 11 tydzień 3 dzień ciąży. Nie za szybko wg Was? Któraś z Was miała w podobnym terminie?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:25
przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
blair., XxMoniaXx, przedszkolanka:), Nikodemka, madziorek86, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Ale można zostać spektakularnie obsikanym
kiedyś chrześniak mnie "uraczył" fontanną, a leżał bez pieluchy obsrany od stóp do głów.
Oj tego nie wzielam pod uwage 😂 no trudno poswiecic sie bedziemy musiały 😂Ani0nka lubi tę wiadomość
-
.
madziorek86 lubi tę wiadomość
Jezu Tęczowa bardzo Cię przepraszam, ale spalam popoludniu i odpisywałam po przebudzeniu więc chyba słabo kontaktowałam 😋
Co do tego pms to ja mam go do dzisiaj więc tak bym się tym nie sugerowała 😊 testujesz w prima aprilis? -
Dziewczyny super wieści;) czy pipki czy siuraski, najważniejsze że zdrowe
Zaraz nowe dziewczyny dołączą bo dawno nie miałyśmy 2 kresek
Moja mała przed chwilą 2 razy zapukała i czekam na jeszcze ;ptęczova, przedszkolanka:), madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dziewczyny same cudowne wieści grauluję Wam wszystkim
pisze tak zbiorowo do Was bo mam doslownie sekunde..dzis narwany dzien
ale weszlam na chwilke na forum i od razu usmiecham sie do telefonu
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tęczova wrote:Tak! Choćby krew lała się strumieniami
planuję we Wrocku kupić test, taka pamiątka
tęczova lubi tę wiadomość
-
No właśnie Meggs, bo jak już ochłonęłaś, siniaki na tyłku porozcierałaś, to masz teraz zadanie! Fioletowa strona mocy mianuje Cię na nagabywaczką! Proszę wyciągać rękę i ściągać na fioletową stronę następne dziewczyny z pięknymi krechami!!!
Teczova, zostawiłam gdzie się da na mieście ciążowe wiruski. Mam nadzieję, że Cię dopadną w weekend 😘tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero