Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wyjazd na weekend za granice to super wyjscie ale nie dla nas .Bo to juz trzeba znac jezyk ,zeby sie poruszac na wlasna rekę.My musimy niestety na wycieczke zorganizowaną.Myslalam nawet o tym,zeby jechac 4-5 dni
Niektore biura maja takie oferty,sprawdzam na wakacje pl.
Ale widze ,ze głownie do Turcji haha a my w Turcji bylismy w tamtym roku.
Ale mysle nad tym.Ja nie moge narazie sobie pozwolic na tydzien wyjazdu ze wzgl na kota w domu hahah Matka mi nie zostanie z nim tak dlugo.Na kilka dni to juz inaczej troche -
sunshine03 wrote:U mnie chłopiec potwierdzony
Beti może na weekend gdzieś wyjedziecie? Jakieś spa albo nad morze? Albo tanie loty i gdzieś na weekendowe zwiedzanie? Włochy by były super, bo już tam ciepło i jedzenie super. Lot 2-3 godzinki, często za grosze:) jest sporo opcji, żeby uczcić rocznicęsunshine03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra jestem. Nie czytałam na rano bo miałam takiego stresa że aż szkoda gadać.
Tak więc mój mały kropek nieśmiało wita wszystkie forumowe ciocie i dziękuje że ogarniałyście jego nerwowa mamuśke.
Mamy pęcherzyk ciążowy 10 mm ładnie umiejscowiony w macicy i widoczny juz pęcherzyk żółtkowy 3mm. Zarodka jeszcze nie było widać. Ale ginka kazała dać mu kilka dni na pojawienie się. Tak więc znowu czekamy, a mamuśka tylko troszke panikuje 😊 mam nadzieje ze zarodek i serduszko pojawia sie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 06:27
madziorek86, Słoneczko123, Lami, sunshine03, alex0806, Ani0nka, Szczęściara, Biegającą-mama, tęczova, blair., przedszkolanka:), Magda - mbc, Beti82, Malinowa91, Pestkaa, Nikodemka, Julia93, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość
-
Meggs, najpierw wirtualnie dostajesz po dupie! Za to, że w ogóle czytasz listopadówki i się stresujesz niepotrzebnie!
A teraz gratulacje:* Śliczny kropek, taki wyraźny! I jeśli jest już pęcherzyk żółtkowy to dla zarodka kwestia kilku dni, na pewno się pojawi. W końcu żółtkowy się pojawia, żeby odżywiać zarodek
I masz już nie czytać i się nie stresować! Zakazujemy wszystkie!
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs najpierw wpierdziel masz 😛
Piekny pecherzyk.Moral z tego taki,ze masz sie ciotek sluchac nastepnym razem hahah
Bardzo sie ciesze 😘😘Meggs, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyjechalam prawie 1.5h przed czasem..jestem jakas 8 ciężarna..to prosze o cierpliwosc ;p
Meggs a Ty jak zaczniesz rzygac to ja bede pierwsza,ktora powie" i bardzo dobrze!" Zamiast wspolczuc! Maluszku rosnij a Ty mam nadzieję, że odetchnelas?
Moniaaaaaa pisz coś!!Meggs, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dzidziuś ma niecale 6 cm i wg usg 12+1 tyg.
Wszystko wskazuje na to ze zdrowy i chyva bedzie chlopcem 😍 ale jeszcze pod ta plcia sie nie podpisuje. Ogolnie trafilam na gbura gdzie Julka i maz nie mogli byc ze mna !!! Tylko dzieci powyzej 7 lat. Mala mi sie pod gabinetem poplakala bo tak chciala zobaczyc dzidziusia. Wiecej napisze wieczorem bo jestem jeszcze w trasie 😁przedszkolanka:), Meggs, Lami, alex0806, sunshine03, madziorek86, blair., Beti82, Szczęściara, tęczova, Słoneczko123, Pestkaa, Nikodemka, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kochane ❤ przyjmuję wszystkie wirtualne kopniaki 😊
Ja troszke spokojniejsza wiadomo, ale oczywiście już widzialam tam jakas tabele ze przy 10 mm pecherzyka powinnien byc zrodek 2 mm... ale ufam gince ze sie pojawi. Ciąża nie na moje nerwy 😊
Monia super ❤ szkoda ze lekarz gbur, ale bejbik zdrow to najwazniejsze! -
Monia super wieści
Najważniejsze, że dzieć zdrowy
A małą weź do gina na USG kolejne to zobaczy
Albo jej telefonem nagraj następnym razem
Ja skończyłam sprzątać, plecy mi zaraz odpadną. Nastawiłam obiad, usiadłam i nie wstaję. Już się dawno tak nie zmęczyłam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs a co podajesz lekarzowi jaka date @ ? Ta prawdziwa czy tydzien pozniej ?
-
Beti82 wrote:Meggs a co podajesz lekarzowi jaka date @ ? Ta prawdziwa czy tydzien pozniej ?
Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny